Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 02 05, 18:13)
as irgi turiu, galima ir su sita.
pasufleruosiu:
user posted image

lekiu bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 02 05, 18:13)
as irgi turiu, galima ir su sita.
pasufleruosiu:
user posted image

Aciu 4u.gif pavyko smile.gif
Atsakyti
http://www.failai.lt...ogramos.rar.htm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot kokių programėlių nuotraukom su muzika sujunkt, tokius filmukus kad būtų galima padaryt ir net į DVD įrašyt? Sugalvojau draugei dovana padaryt, o dabar reikia sužinot su kokiom programom tai daroma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(redux2 @ 2009 02 17, 15:10)
Gal žinot kokių programėlių nuotraukom su muzika sujunkt, tokius filmukus kad būtų galima padaryt ir net į DVD įrašyt? Sugalvojau draugei dovana padaryt, o dabar reikia sužinot su kokiom programom tai daroma  blush2.gif

Aš tokį filmuką dariau su WINDOWS MOVIE MAKER . Labai gražiai gavosi, kas matė visiems patiko.
Ir daina grojo ir nuotraukos keitesi įvairiais skaidriniais formatais ir aprašymai buvo thumbup.gif
Atsakyti
Gal nelabai i tema, bet vistiek apie foto blush2.gif

Instaliavau NeroStartSmart ir daba, kai atidarai koki paveiksliuka visada atsidaro su sita programa. O man inai labai nepatinka, noreciau kuo paprasciau.

Anksciau atsidarydavau su Microsoft Office Picture Manager, gal yra budas kur nors varnele uzdet, kad ir vel automatiskai atsidarytu su Picture Manager? g.gif
Atsakyti
Kiek skiriasi Paint shop pro nuo Photo Shap'o? ar patogu paint naudoti nuotrauku koregavimui?
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2009 02 17, 16:52)
Aš tokį filmuką dariau su WINDOWS MOVIE MAKER . Labai gražiai gavosi, kas matė visiems patiko.
Ir daina grojo ir nuotraukos keitesi įvairiais skaidriniais formatais ir aprašymai buvo  thumbup.gif

O kur tokią programėlę gaut įmanoma?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 02 25, 14:08)
O kur tokią programėlę gaut įmanoma??  blush2.gif

Paprasčiausia programa. O kur rasti čia jau sunkiau g.gif . Nors gerai peržiūrėjus savo win tikrai rasi. O jeigu jau visai tiksliai, tai start-programos-reikmenys.
Atsakyti
nepatingekit paieskoti rolleyes.gif
per googla laisvai galima rast, pvz http://www.soft82.co...ows_Movie_Maker
Atsakyti
Sveiki, man reikia padaryti, kad nuotrauka butu 12x12cm, nes noriu ideti i diska kaip virseli ax.gif niekaip negaliu to padaryti ir niekur nerandu informacijos blush2.gif aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
sveiki, bukit geri pagelbekit zaliam blush2.gif zmoguciui- is kur galima parsisiusti photoshopa? na as niekur nerandu, o labai reikia 4u.gif
Atsakyti