sveiki, gal kas galit pasakyti su kokia programa čia padarytos tos nuotraukos? čia yra mano pusbrolio panelė, bet ji man nesako, slepia todėl nusprendžiau,kad nebūčiau aš jei vistiek neišsiaiškinčiau.
QUOTE(Ewe @ 2009 01 15, 11:16)
sveiki, gal kas galit pasakyti su kokia programa čia padarytos tos nuotraukos? čia yra mano pusbrolio panelė, bet ji man nesako, slepia todėl nusprendžiau,kad nebūčiau aš jei vistiek neišsiaiškinčiau.
photoshopu
QUOTE(norala @ 2009 01 06, 23:03)
Kaip sumazinti nuotrauka iki 1 MB? Ar reikia kokios programos?
Instaliuoti photoshopa tik del failu mazinimo niera protingai. Programa gana sunki ir uzima nemazai vietos;)
Vienas is sprendimu gali buti programa IrfanView. Ji puikiai tinka vaizdu perziurai, mazinimui...
Programa yra nemokama, rasti ja galima oficialiame IrfanView puslapyje
anaztasyja kaip ta programa parsisiusti ten daug visokiu nuorodu ismeta.ka su ta programa galima daryti?ar galima uzdeti nuotraukom fona ir t.t
Sveikos
turiu tokį klausimėlį, gal jis ir ne į temą, bet nerandu, kur daugiau paklausti
instaliavau GIMP 2.4.2, bet niekur nerandu, kaip pasikeisti anglų kalbą į lietuvių gal kas žinot?
Ačiū
turiu tokį klausimėlį, gal jis ir ne į temą, bet nerandu, kur daugiau paklausti
instaliavau GIMP 2.4.2, bet niekur nerandu, kaip pasikeisti anglų kalbą į lietuvių gal kas žinot?
Ačiū
Papildyta:
Norejau paziureti ar moku ikelti nuotraukytes [COLOR=yellow]O kaip cia reik su spalvom?Tik nerekit,kad ne i ta skyreli papuoliau
Norejau paklaust, su kokia programa galima karpyti nuotrauka, ta prasme jei nuotraukoj du zmones , o nori tik vieno? Aciu
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 05, 00:20)
Norejau paklaust, su kokia programa galima karpyti nuotrauka, ta prasme jei nuotraukoj du zmones , o nori tik vieno? Aciu
Pikasa naudoju
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 04, 22:20)
net ir su Windows photo galery (su kuria ziurim foto) galima tai padaryt Fix/Crop
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 02 04, 23:34)
net ir su Windows photo galery (su kuria ziurim foto) galima tai padaryt Fix/Crop
begu bandyti, jei kas iseis
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 04, 23:29)
Pikasa naudoju
neturiu sios programos, bet gal parsisiusti reiketu
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 02 04, 23:34)
ot ziopla man neiseina
Papildyta:
o as turiu PhotoScape gal su sia irgi galima karpyti?
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 05, 16:28)
o as turiu PhotoScape gal su sia irgi galima karpyti?
as irgi turiu, galima ir su sita.
pasufleruosiu: