Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

sveiki, gal kas galit pasakyti su kokia programa čia padarytos tos nuotraukos? čia yra mano pusbrolio panelė, bet ji man nesako, slepia smile.gif todėl nusprendžiau,kad nebūčiau aš jei vistiek neišsiaiškinčiau. biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ewe @ 2009 01 15, 11:16)
sveiki, gal kas galit pasakyti su kokia programa čia padarytos tos nuotraukos? čia yra mano pusbrolio panelė, bet ji man nesako, slepia  smile.gif  todėl nusprendžiau,kad nebūčiau aš jei vistiek neišsiaiškinčiau.  biggrin.gif 

photoshopu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2009 01 06, 23:03)
Kaip sumazinti nuotrauka iki 1 MB? Ar reikia kokios programos?

Instaliuoti photoshopa tik del failu mazinimo niera protingai. Programa gana sunki ir uzima nemazai vietos;)
Vienas is sprendimu gali buti programa IrfanView. Ji puikiai tinka vaizdu perziurai, mazinimui...
Programa yra nemokama, rasti ja galima oficialiame IrfanView puslapyje
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal galite pasakyti su kokia programa, kuri kompe užimtų nedaug vietos, galėčiau pakeisti nuotraukos foną (pvz., padaryti juodą). Ačiū didelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 27 sausio 2009 - 16:08
anaztasyja kaip ta programa parsisiusti ten daug visokiu nuorodu ismeta.ka su ta programa galima daryti?ar galima uzdeti nuotraukom fona ir t.t
Atsakyti
Sveikos

turiu tokį klausimėlį, gal jis ir ne į temą, bet nerandu, kur daugiau paklausti blush2.gif

instaliavau GIMP 2.4.2, bet niekur nerandu, kaip pasikeisti anglų kalbą į lietuvių doh.gif gal kas žinot?

Ačiū
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Norejau paziureti ar moku ikelti nuotraukytes blush2.gif [COLOR=yellow]O kaip cia reik su spalvom?Tik nerekit,kad ne i ta skyreli papuoliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 04 vasario 2009 - 21:47
Norejau paklaust, su kokia programa galima karpyti nuotrauka, ta prasme jei nuotraukoj du zmones , o nori tik vieno? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 05, 00:20)
Norejau paklaust, su kokia programa galima karpyti nuotrauka, ta prasme jei nuotraukoj du zmones , o nori tik vieno? Aciu

Pikasa naudoju good.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 04, 22:20)

net ir su Windows photo galery (su kuria ziurim foto) galima tai padaryt mirksiukas.gif Fix/Crop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 02 04, 23:34)
net ir su Windows photo galery (su kuria ziurim foto) galima tai padaryt  mirksiukas.gif Fix/Crop  4u.gif

begu bandyti, jei kas iseis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 04, 23:29)
Pikasa naudoju  good.gif

neturiu sios programos, bet gal parsisiusti reiketu g.gif
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 02 04, 23:34)
net ir su Windows photo galery (su kuria ziurim foto) galima tai padaryt  mirksiukas.gif Fix/Crop  4u.gif

ot ziopla doh.gif man neiseina blush2.gif
Papildyta:
o as turiu PhotoScape gal su sia irgi galima karpyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 05, 16:28)
o as turiu PhotoScape gal su sia irgi galima karpyti? g.gif

as irgi turiu, galima ir su sita.
pasufleruosiu:
user posted image
Atsakyti