Tai va. Kaip ir turbūt daugumai moterų, svoris priauga po gimdymo. Deja, ne išimtis buvau ir aš... svėriau 48 kg. O po gimdymo net 59 kg. Nors mano ūgis 1,57. Atrodžiau kaip pagrandukė. Iš pradžių kaip ir netrukdė man toks svoris, nes išeidavom retai kur pasižmonėti. Tačiau vieną vakarą, vyras pasiūlė nueiti į klubą. Pirmasis susinervinimas buvo kad neturiu ką apsirengti. Drabužiai per maži, o garderobe pasirinkti visiškai nėra ką

. Nuėjom į tą klubą. Ten buvo grynas mergvakaris, bet esmė tame kokios panelės ten! Visos kūdos, gražios, gražiai apsirengusios, pasijautau taip nejaukiai ir tokia storuliukė, senamadė, baisiai apsirengusi... Žinot kai visą gyvenimą buvau normali, kūda, kaip daug kas sakydavo, aišku kad susitaikyti su tokiu svoriu tikrai nelengva... ir būtų buvę keista, jei mano vietoj kuriai nors nebūtų sukilęs moteriškas pavydas. Kaip sakiau man svoris netrukdydavo, bet bandydavau laikytis dietos, ir vis pritrukdavo valios, nes nu taip mėgdavau pavalgyti...kad neatsispirdavau

Bet po to vakaro susiėmiau. Prisirinkau krūvą dietų, internete prisiskaičiau kitų moterų patirties. Kad net galva apsisuko...tokia daugybė dietų!!! Kurią rinktis?! Nusprendžiau laikytis savos dietos. Ta prasme iš perskaitytų dietų sulipdyti naują. Ir sulipdžiau. Numečiau 5 kg. Per 2 savaites. Vaje vaje kiek reikėjo valios... juolab dar daryti vyrui kotletus, kepsnius. Galite išsivaizduoti koks išmėginimas? Neatsilaikiau ir per vyro sesers gimtadienį 18 ąjį, truputį persistengiau...pasekmės aiškios.. nuo to laiko praėjo 2 mėn. ir kaip tada suklupau, visą mėnesį negalėjau pradėti laikytis dietos iš naujo. Neseniai pradėjau vėl. Atrodo viskas gerai, bet karts nuo karto vis susigundau ir suvalgau ne tą ką reikėtų. Bet kadangi jau 4kg. numečiau, spėju jau neblogai. Noriu pasiekti 50 kg. Ir man to tikrai užtektų. Per dietą valgau pagrinde varškę, krabų lazdeles, žuvį, kiaušinius virtus (visa laimė kad bent juos mėgstu

), daržoves, vaisius. Atsisakiau, ką labai mėgdavau čipsus, kotletukus, kepsnius, blynų, kruopų, perdirbto maisto. Taigi, spėkit man pavyko ar ne? Ogi pavyko!!! Beveik

sveriu 51 kg.