Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(Egliusia @ 2015 03 20, 07:08)
savininkai turi kreiptis i seniūniją dėl Jūsų gyvenamosios vietos deklravimo duomenų panaikinimo. Kai būsite niekur nedeklaruota galėsite kreiptis į savo gyvenamosios vietos savivaldybę/ seniūniją dėl įtraukimo į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą.
Dėl jūsų panaikinimo gali reikėti faktifakto, kad negyvenate pas tėvus. Seniūnijos prašo įvairiai arba pačios kad parasytumet sutikima, arba liudininkai turi paliudyti kad negyvenate.
Skambinkites i seniunija ir viska issiaiskinsit. Beje darbuotojams butina pabrezti kad neturite kur deklaruoti gyvenamosios  vietos, norėsite prie savivaldybės be konkretaus adreso.

nieko panašaus. Eini ir deklaruoji kitą gyvenąmąją vietą - nori internetu, nori realiai atvykęs į savivaldybę. Ansktesnė deklaracija automatiškai pasinaikins, t.y. galioja tik paskutinė deklaruota vieta.
Tavo aprašytas atvejis yra tuomet, kai norima išregistruoti asmenį be jo sutikimo ar žinios. Ir nereikia nieko pabrėžinėti - pasakai, kad neturi nuosavo NT, o nuomojamame bute šeimininkas nesutinka deklaruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 20 kovo 2015 - 15:37
QUOTE(Ciccio @ 2015 03 20, 16:35)
nieko panašaus. Eini ir deklaruoji kitą gyvenąmąją vietą - nori internetu, nori realiai atvykęs į savivaldybę. Ansktesnė deklaracija automatiškai pasinaikins, t.y. galioja tik paskutinė deklaruota vieta.
Tavo aprašytas atvejis yra tuomet, kai norima išregistruoti asmenį be jo sutikimo ar žinios. Ir nereikia nieko pabrėžinėti - pasakai, kad neturi nuosavo NT, o nuomojamame bute šeimininkas nesutinka deklaruoti.

butent jusu aprasytas atvejis internetu yra iš adreso i adresa. Kai nori būti įtrauktas į GVNA apskaitą - turi būti be jokios deklaruotos vietos. Sistema kitaip nepraleidžia.
Ciccio, ar Jūs dirbate su gyvenamosios vietos dekaravimu?
Atsakyti
QUOTE(Egliusia @ 2015 03 20, 15:47)
butent jusu aprasytas atvejis internetu yra iš adreso i adresa. Kai nori būti įtrauktas į GVNA apskaitą - turi būti be jokios deklaruotos vietos. Sistema kitaip nepraleidžia.
Ciccio, ar Jūs dirbate su gyvenamosios vietos dekaravimu?

ne, bet teko pasinaudoti panašia paslauga (tiesa, tas buvo jau senokai), tada paslaugą teikė policijos komisariatai, jei gerai menu. Atėjau ir prisiregistravau prie savivaldybės, ir iš niekur nereikėjo išsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 03 23, 11:11)
ne, bet teko pasinaudoti panašia paslauga (tiesa, tas buvo jau senokai), tada paslaugą teikė policijos komisariatai, jei gerai menu. Atėjau ir prisiregistravau prie savivaldybės, ir iš niekur nereikėjo išsiregistruoti.

neklaidinkit zmoniu 4u.gif ,
Egliusia teisi,
as dirbu ta darba, tai galiu patvirtint
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as su 2 vaikais esu deklaruota pas uosvius. Dabar noriu issideklaruoti is LT.
Tai klausimas butu, ar as, noredama ta padaryti butinai turiu eiti I to miesto savivaldybe, kurioje esame deklaruoti, ar galiu nueiti i koki pasu poskyri bet kuriame mieste?

Buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 04 16, 21:40)
sveikos 4u.gif

as su 2 vaikais esu deklaruota pas uosvius. Dabar noriu issideklaruoti is LT.
Tai klausimas butu, ar as, noredama ta padaryti butinai turiu eiti I to miesto savivaldybe, kurioje esame deklaruoti, ar galiu nueiti i koki pasu poskyri bet kuriame mieste?

Buciau dekinga uz informacija 4u.gif

Galite deklaruoti internetu smile.gif
https://www.epaslaug...be-d7eddcdd7106
Atsakyti
Aciu 4u.gif

uzsisakiau ta paslauga internetu smile.gif

paprasciau nei vaziuoti i ta miesta ar i ambasada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 04 17, 13:37)
Aciu 4u.gif

uzsisakiau ta paslauga internetu smile.gif

paprasciau nei vaziuoti i ta miesta ar i ambasada  blush2.gif

smile.gif
Atsakyti
Noriu išsideklaruoti iš vyro buto,nes butą norime parduoti.Kitų deklaruotų tame bute nėra,o ir gyvename ten tik abu.Ar galėčiau deklaruotis prie Savivaldybės,ar neišaiškins,kad mano mama turi sodo namelį,.kuriame galima gyvent ir žiemą bei butą,ir gali mane bei vyrą deklaruoti?Pas mamą mano gyvena tik anūkas, jis ten ir deklaruotas.Tačiau pas mamą mes negyvensime,o sodas-Kauno rajone.Ir ar gausiu socialinę 102 eurų pašalpą,jei būsiu deklaruota prie Savivaldybės,ar nesakys,kad turiu mamą su nekilnojamo ploto viršpločiu ,ir ji gali bent mane deklaruoti?Ar galiu,būti niekur kol kas nedeklaruota,bet ar galėsiu tada tvarkytis poliklinikoje neįgalumo grupę ir būti Darbo biržoje ,ar neišmes Darbo birža>
Atsakyti
QUOTE(pavardene @ 2015 04 18, 13:05)
Noriu išsideklaruoti iš vyro buto,nes butą norime parduoti.Kitų deklaruotų tame bute nėra,o ir gyvename ten  tik abu.Ar galėčiau deklaruotis prie Savivaldybės,ar neišaiškins,kad mano mama turi sodo namelį,.kuriame galima gyvent ir žiemą bei butą,ir gali mane bei vyrą deklaruoti?Pas mamą mano gyvena tik anūkas, jis ten ir deklaruotas.Tačiau pas mamą mes negyvensime,o sodas-Kauno rajone.Ir ar gausiu socialinę 102 eurų pašalpą,jei būsiu deklaruota prie Savivaldybės,ar nesakys,kad turiu mamą su nekilnojamo ploto viršpločiu ,ir ji gali bent mane deklaruoti?Ar galiu,būti niekur  kol kas nedeklaruota,bet ar galėsiu tada tvarkytis poliklinikoje neįgalumo grupę ir būti Darbo biržoje ,ar neišmes Darbo birža>

Jus pati issideklaruoti negalite, tai padaryti gali tik buto savininkas ( naujasis).
Kad gautumete visas soc. garantijas, turite buti deklaravusi gyvenamaja vieta.
Jei Jusu mama Jus priima, tai pas ja ir deklaruokit gyvenamaja vieta.
Siaip "prie savivaldybes" turi but deklaruojami tik zmones, neturintys pastovios gyvenamosios vietos, t. y. benamiai...
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2015 04 27, 22:21)
Jus pati issideklaruoti negalite, tai padaryti gali tik buto savininkas ( naujasis).
Kad gautumete visas soc. garantijas, turite buti deklaravusi gyvenamaja vieta.
Jei Jusu mama Jus priima, tai pas ja ir deklaruokit gyvenamaja vieta.
Siaip "prie savivaldybes" turi but deklaruojami tik zmones, neturintys pastovios gyvenamosios vietos, t. y. benamiai...

Mama nenori mūsų deklaruoti.Nes kitaip negautų kompensacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavardene: 30 balandžio 2015 - 12:37
Laba diena, turiu du klausimus:
1. kokios paskirties name galima deklaruoti gyv. vieta (pvz. gyvenamajame name, sodo name, vasarnamyje, pirtyje ir tt)?
2. jei statyba nebaigta, tai kiek turi buti minimaliai priduota procentu, kad ten galima butu deklaruoti gyv. vieta tevams su nepilnameciais vaikais?

aciu 4u.gif
Atsakyti