Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(-Juodre- @ 2014 07 24, 12:52)
Sveiki,

Turiu klausimą: ar gali mane su dukra (6m.) buto savininkas išregistruoti iš buto kuriame esame šiuo metu registruotos be mano žinios? Išregistruoti į "niekur"?

Ir jei jau gali, tai kas bus jei mes abi būsime niekur neregistruotos?

Taip, gali, Jei Jūs ten faktiškai negyvente.

O bus tas, kad būsite nedeklaravusios savo gyvenamosios vietos.. Daugelyje įstaigų ir institucijų į tai kreipia dėmesį (darželiai, mokyklos, soc. paslaugų įstaigos ir t.t.), tad gali būti, kol nebūsite deklaravusios savo gyvenamosios vietos, negalėsite atlikti tam tikrų procedūrų...
Atsakyti
sveiki ir man toks klausymas jei mes visa seima(vyras as ir vaikas)buvom prisiregistrave prie taip vadinamos savivaldybes o dabar isigyjom buta ar imanoma visiem nesiregistruoti bute gal uzteks kad ten bus tik vyras registruotas o mes su vaiku liksim savivaldybei.ar gali uz trai nubausti?
Atsakyti
Sveiki,
Ar įmanoma pačiai išsiregistruoti iš buto, kuriame esu registruota ir prisiregistruoti kitame bute?
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 09 10, 08:18)
Sveiki,
Ar įmanoma pačiai išsiregistruoti iš buto, kuriame esu registruota ir prisiregistruoti kitame bute?

jeigu pati esate buto savininkė, kuriame norėsite deklaruoti gyvenamąją vietą, deklaruojate naują gyvenamąją vietą kitu adresu ir senoji deklaruota gyvenamoji vieta naikinasi.
Atsakyti
Sveiki,
kur butu galima deklaruoti gyvenamaja vieta "gyvai", nenaudojant el. bankininkystes? Savivaldybeje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2015 01 06, 21:03)
Sveiki,
kur butu galima deklaruoti gyvenamaja vieta "gyvai", nenaudojant el. bankininkystes? Savivaldybeje?  4u.gif

Gyventojų registre: http://www.gyvreg.lt/
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2015 01 06, 21:03)
Sveiki,
kur butu galima deklaruoti gyvenamaja vieta "gyvai", nenaudojant el. bankininkystes? Savivaldybeje?  4u.gif

Seniunijoj.
Atsakyti
Jei aš- deklaruota,bet ne savininkė,ar galiu dar vieną asmenį deklaruoti?Žmogus neturi pastovios registracijos vietos,gyvena kol kas pas ūkinkus,kuriems dirba ūkio darbus, bet tie jo neregistruoja verysad.gif ...Savininkas buto- mano vyras,aš- registruota,kaip žmona.Asmuo-kurį norėčiau deklaruoti- mano vienas geras pažįstamas.Ar galiu be vyro žinios jį deklaruoti, nes vyras ,kai tas žmogus prašė-nesutiko...bijo,kad ateis gyvent...Mūsų buto kvadratūra 20 kv m.
Atsakyti

QUOTE(pavardene @ 2015 01 08, 12:58)
Jei aš- deklaruota,bet ne savininkė,ar galiu dar vieną asmenį deklaruoti?Žmogus neturi pastovios registracijos vietos,gyvena kol kas pas ūkinkus,kuriems dirba ūkio darbus, bet tie jo neregistruoja verysad.gif ...Savininkas buto- mano vyras,aš- registruota,kaip žmona.Asmuo-kurį norėčiau deklaruoti- mano vienas geras pažįstamas.Ar galiu be vyro žinios jį deklaruoti, nes vyras ,kai tas žmogus prašė-nesutiko...bijo,kad ateis gyvent...Mūsų buto kvadratūra 20 kv m.

Ne. Be buto savininko negalite.
Atsakyti
QUOTE(pavardene @ 2015 01 08, 12:58)

aisku, kad negalit. Tik savininkas sprendzia kam but registruotam/gyvent.
O jus pagalvojot, kas butu, jei butu galimybe priregistruoti paciai ir jusu vyras tai suzinotu?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 01 11, 15:31)
aisku, kad negalit. Tik savininkas sprendzia kam but registruotam/gyvent.
O jus pagalvojot, kas butu, jei butu galimybe priregistruoti paciai ir jusu vyras tai suzinotu?

O kaip nuomininkas jis gali ateit gyvent,jei per notarus būtų sudaryta nuomos sutartis?Turime 1,5 kambario,tai galėtų įsikurti mažesniame,tikrai labai gaila žmogaus,į Nakvynės namus tikrai neis,ne asocialus.
Atsakyti
QUOTE(pavardene @ 2015 01 19, 14:10)
O kaip nuomininkas jis gali ateit gyvent,jei per notarus būtų sudaryta nuomos sutartis?Turime 1,5 kambario,tai galėtų įsikurti mažesniame,tikrai labai gaila žmogaus,į Nakvynės namus tikrai neis,ne asocialus.

Jei esmė tame, kad jam reikia oficialiai deklaruotos vietos, pas notarus nebūtina daryti nuomos sutarties. Galima padaryti buto savininko sutikimą, kad jam priklausančiame bute toks ir toks pilietis tam tikru periodu būtų deklaruotas, migracijoje deklaruoti gyvenamąją to užtektų. Bet vistiek reikės buto savininko, nes kaip supratau butas nėra jungtinė nuosavybė.
Ir 3 žmonės 20 kv. bute? Kaip čia išeina 1,5 kambario? Jūs nykštukai??? Jūsų vyras visiškai ir neginčyjamai teisus, kad nenori svetimo asmens tokiame kibiriuke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 19 sausio 2015 - 21:44