Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(katyte pelyte @ 2013 12 27, 00:38)
Sveiki, gal žinote, kaip priregistruoti savo bute giminaitės nepilnamečius vaikus? Per e- valdžios portalą bandžiau, atmeta. Atsiprašau jei kartojasi mano klausimas, tiesiog neturiu kada perskaityti visos temos

Tai kad taip neiseis. Jei giminaicio nepilnameciai vaikai tai kartu turi buti deklaruoti ne tik vaikai, bet ir vienas is vaiku tevu. Bet pirmiausiai jungiasi vienas is vaiku tevu per savo el. banka e paslaugos.lt -> elektroniniai valdzios vartai -> gyventojams-> gyvenamosios vietos dekravimas Lietuvoje
Tada pazymite uz save pakeitus gyvenamaja vieta Lietuvoje
Parasote ko praso is asmens dokumento
Adresas kuriuo deklaruojate gyvenamaja vieta
Pazymi kad ne savininkas
Iveda savininko asmens koda
Spaudzia issaugoti

Tada jungiasi savininkas per savo banka
El. Valdzios vartai
Vykdomos paslaugos
Kitos paslaugos
Savininko sutikimo uzduotis
Patvirtinti arba atsautkti sutikima
Atsakyti
Bet kaip tada savivaldybei priklausančiame bute gali registruotis visi kas nori? Ir kitas dalykas, buto savininkas gali priregistruoti ką nori, jei tik tas žmogus sutinka. Žodžiu neaišku man vis tiek, bet bandysiu pirmadienį aiškintis seniūnijoje, nes šiandien didieji ponai pasirodo nedirbo
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 12 27, 23:38)
Bet kaip tada savivaldybei priklausančiame bute gali registruotis visi kas nori? Ir kitas dalykas, buto savininkas gali priregistruoti ką nori, jei tik tas žmogus sutinka. Žodžiu neaišku man vis tiek, bet bandysiu pirmadienį aiškintis seniūnijoje, nes šiandien didieji ponai pasirodo nedirbo

Tai jus nepainiokit,kur savivaldybej priklausanciame bute,kur jokiu sutikimu nereikia,o kur savo bute.
Atsakyti
Reikalingas kompetetingas patarimas.Pakliuvau i tokia absurdiska situacija.Pazystamas zmogus,tiek pazystamas,kad kartu lankome kursus,suzinojes,kad gyvenu tame rajone,kuriame jiems reikalingas gauti vaikui darzelis,bet jie negauna jo,nes pagal gyvenama vieta jiems tame darzelyje nera pirmumo teises,gyvena ne tame rajone,o soduose.Tai stai,vakar buvau l nustebinta,kai priejusi paprase ar negaleciau savo bute jos deklaruoti,kad vaikas gautu darzeli siame rajone.Kiek suprantu,tai ir vaika turbut reiktu deklaruo?nezinau ka daryti,ar as nepazeisiu kokiu istatymu,ar man nekils ateity kokiu nesusipratimu.Zmogui,kad ir menkai pazystamam,kaip ir noretusi padeti,bet prisibijau.Patarkit.
Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2014 01 22, 10:01)
Reikalingas kompetetingas patarimas.Pakliuvau i tokia absurdiska situacija.Pazystamas zmogus,tiek pazystamas,kad kartu lankome kursus,suzinojes,kad gyvenu tame rajone,kuriame jiems reikalingas gauti vaikui darzelis,bet jie negauna jo,nes pagal gyvenama vieta jiems tame darzelyje nera pirmumo teises,gyvena ne tame rajone,o soduose.Tai stai,vakar buvau l nustebinta,kai priejusi paprase ar negaleciau savo bute jos deklaruoti,kad vaikas gautu darzeli siame rajone.Kiek suprantu,tai ir vaika turbut reiktu deklaruo?nezinau ka daryti,ar as nepazeisiu kokiu istatymu,ar man nekils ateity kokiu nesusipratimu.Zmogui,kad ir menkai pazystamam,kaip ir noretusi padeti,bet prisibijau.Patarkit.

Turesit deklaruot viena is tevu ir vaika,o jeigu noresit parduot buta,tai teks is teismo gauti leidima.Be to,jeigu kompensacija gaunat arba noresit gaut,tai paskui teks rodyti ir ju seimos pajamas,tad jeigu jie nemazai uzdirba,tai jums kompensacija nepriklausys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 sausio 2014 - 10:31
Turiu klausima, jei as su vaiku deklaravau nauja gyvenama vieta Kaune, o senoji buvo Kedainiuose, ar senoji vieta gaus kazkokia informacija, kad mes ten nebedeklaruotos?
Atsakyti
Kaip išsiregistruoti iš Lietuvos, jei neturiu banininkystės, o ir pati užsienyje sėdžiu? registruota pas tėvelius bute g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 01 28, 01:13)
Kaip išsiregistruoti iš Lietuvos, jei neturiu banininkystės, o ir pati užsienyje sėdžiu? registruota pas tėvelius bute g.gif

galite nuvykti į Lietos konsulinę įstaigą toje šalyje, kurioje Jūs esate. Ten Jums deklaruos išvykimą iį Lietuvos
Atsakyti
Sveiki, iskilo toks klausimas dabar. Tevai issregistravo is savo namu kitame mieste, nes noriu prisiregistruot prie Kauno savivaldybes, nes cia gyvenu ir nuomoju buta. Tai i kuria seniunija as turiu eit daklaruotis??? Pagal buto rajona? bet jis keiciasi, kai baigiasi nuoma...??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 01 22, 21:58)
Turiu klausima, jei as su vaiku deklaravau nauja gyvenama vieta Kaune, o senoji buvo Kedainiuose, ar senoji vieta gaus kazkokia informacija, kad mes ten nebedeklaruotos?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 01 31, 12:41)

na zinot kai nuejau i sena vieta tai man pasake kad jie nieko nemato ir negavo doh.gif praejo jau beveik pusmetis, sako kad nemoka isdeklaruoti ir praso mokescius moket uz ta laika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 01 31, 13:52)
na zinot kai nuejau i sena vieta tai man pasake kad jie nieko nemato ir negavo  doh.gif  praejo jau beveik pusmetis, sako kad nemoka isdeklaruoti ir praso mokescius moket uz ta laika  doh.gif

Vadinasi zmones nemoka naudotis kompiuteriu ir suvesti i sistema visos jiems priklausancios informacijos.
As issiregistravau penktadieny vakare (nezinojau kad sistema taip greitai veikia) sestadieny ryte i regitra teisu laikytis ir jie man sako "taves jau nera LT resupublikoje" taip ir teko atideti teisiu laikyma kitam atvykimui.
taip kad konkreciai jusu atveju vadinasi blogas duomenu suvedimas.
Atsakyti