QUOTE(Jurga75 @ 2013 10 22, 20:26)
aciu,tai ir isidarbinant bus problemu?
Iš praktinės pusės teko pastebėt, kad dažnai darbdaviai paprašo pažymų, apie deklaruotą gyvenamąją vietą priimant į darbą. Tokiu atveju problemos įsidarbinant bus, jei esate nedeklaravę savo gyvenamosios vietos.
Taip pat, įvairių nesklandumų gali atsirasti, kuomet įsidarbinus (ei darbdavys neprašys pažymos), susirgsite, SODROJE taip pat gali atsirast įvairių nesklandumų. Tad geriausiai visgi, kaip bebutų, būti deklaravusiam (-iai) savo gyvenamąją vietą.
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2013 09 07, 21:27)
man cia ir mistika.. kaip mane registravo birzoje, poliklinikoje lankiausi, viskas buvo ok.. o dabar po tiek laiko paaiskejo kad ''skaitausi'' uk
reik prisiregistruoti prie Kauno savivaldybes, turto jokio neturiu, esu nuomininke.. tik internetu kaip supratau to padaryti neina, ieskojau neradau, radau tik deklaracija konkreciu adresu
Nežinau kaip ten Vilniuje tas internetu "deklaravimas prie savivaldybės" vyksta, bet iš principo pagal galiojančius TA internetu galima deklaruoti gyvenamąją vietą konkrečiu adresu, arba išvykimą. Jei norite teikti prašymą dėl įtraukimo į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą Kauno miesto savivaldybėje ("deklaruotis prie KAuno m. savivaldybės"), turite kreiptis į seniūniją, pagal faktinę gyvenamąją vietą. Internetu šios procedūros neatliksite.