QUOTE(comep @ 2013 09 04, 09:24)
laba, gal kas atsakys...
2010m gale ketinau isvaziuoti i uzsieni, tiesa sakant ta padariau, bet nepasilikau ten, isvaziavima buvau deklaravusi, kad neskaiciuotu PSD. taciau is kart grizau Kaunan, is kart uzsiregistravau i darbo birza, o draugai mane prirase prie savo buto, neregistravo, tik deklaravo kad
ir as tokia gyvenu ju bute
ir stai dabar paaiskejo jog as vis dar ''kabau'' UK
simtas metu man ne bum bum kad taip, dirbu sau, mokescius moku, ir poliklinikoje teko lankytis ir tt... net netoptelejo kad taip gali buti su gyv.vieta
tai ka man dabar daryti??? begti deklaruoti gyv.vieta ir tiek? ar man gali gresti kokios sankcijos
šiaip jau, ligonių kasos, kai žmogus nėra deklaruotas LT, išbraukia iš sąrašų...
Deklaravimas - tai seniau vadintas registravimas.
Kaip gali žmonės deklaruoti kad gyvenat jų bute, bet nepriregistruoti... seniūnijoj buvo?
Galima taip - draugai parašo raštą, kad gyvenate pas juos, bet nesutinka registruoti savo bute. jei neturit jokio turto (reiks pažymos iš registro) - jus privalo registruoti prie savivaldybės. jei Vilniuje - galite prisiregistruoti automatiškai prie savivaldybės
per el banką.
pati, neturint savo būsto, nenubėgsite ir neprisideklaruosite niekaip, reik savininko, kuris gali prideklaruoti savo bute.
sankcijos kaip ir negręsia... kaip biržoj jus registravo, jei nedeklaruota gyv vieta?