Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(ewacka @ 2013 05 11, 20:24)
labas vakaras,
ar teisingai supratau, kad zmogu galima deklaruoti prisijungus per e. bankininkyste. veliau tas deklaruotas zmogus ir turi pasijungti per savo e bankininkyste ir patvirtinti? ir nereikes tuomet vykti i seniunija?  g.gif kiek laiko trunka toks procesas...? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zmogus pats deklaruojasi, o savininkas patvirtina. Procesas toks: pvz mano vyras prisijungia savo el. bankininkystes sistema prie e.valdzios, pateikia gyv.vietos deklaracijos prasyma tam tikru adresu. To buto savininke esu as. Tuomet man atsiuncia sistema uzklausa (is karto), as su savo el. bankininkyste prisijungiu, duodu sutikima ir viskas, tvarka. Visa tai uztrunka 2-3 dienas, jei savininkas is karto patvirtina leidima smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Mes gyvename, dirbame ir nuomojame butą Kaune, norime vaikus užregistruoti į darželį, tačiau kol nesame deklaravę gyvenamosios vietos į jokį darželį mūsų nieks nepriima, tačiau kur mums deklaruoti savo gyvenamąją vietą, jeigu neturime nuosavo būsto? Kur yra dar galimybė deklaruoti gyvenamąją vietą neturint nuosavo būsto? Dėkoju už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Vitalija01 @ 2013 05 14, 23:43)
Labas vakaras,

Mes gyvename, dirbame ir nuomojame butą Kaune, norime vaikus užregistruoti į darželį, tačiau kol nesame deklaravę gyvenamosios vietos į jokį darželį mūsų nieks nepriima, tačiau kur mums deklaruoti savo gyvenamąją vietą, jeigu neturime nuosavo būsto? Kur yra dar galimybė deklaruoti gyvenamąją vietą neturint nuosavo būsto? Dėkoju už atsakymą

Prie savivaldybes.
Atsakyti
Sveiki, gal žinote, kokio baigtumo name galima deklaruoti savo ir vaikų gyvenamąją vietą. Adresas yra suteiktas.
Atsakyti
Mūsų kaimynė išregistravo savo anūką iš savojo buto,bet jis ir toliau 1 metai ,kaip pas ją gyvena,deklaravęs vietą gyvenamąją prie miesto savivaldybės.Motyvas- kad močiutei reiktų mokėti mažesnius mokesčius,gauti kompensaciją.Be to- kad anūkas,kaip našlaitis studentas ir neturintis sąlygų gyventi gautų socialinį būstą greičiau.Ar teisiškai geras toks elgesys?Žmogus gyvena bute,už jį nieko nemoka,namo bendrija puikiai tą žino.
Atsakyti
Sveiki, iskilo klausimeliu.
Gyvenam Kaune, nuosavo busto neturim, buvom prisiregistrave pas teta, bet kad gautu kompensacijas uz namo renovacija, tenka mums issiregistruoti. Kaip ir liekam be deklaruotos gyvenamos vietos.
Dabar neseniai gime sunus, aisku kad gauti vienkartine ismoka uz vaika, reikia deklaruti gyvenama vieta, taip pat norint uzregistruoti i darzeli tas butinas.

1. Ar pakanka deklaruotis tik prie savivaldybes?
2. Ar gali deklaruotis prie savivialdybes uzsienietis turintis laikina leidima gyventi Lietuvoje?

Aciu uz atsakymus
Atsakyti
Sveiki,po skyrybu noresiu su vaikais issideklaruot is vyro,ar galesiu tada deklaruot prie savivaldybes?
Atsakyti
Sveiki,

Ar norint deklaruoti nauja gyvenemaja vieta, reikia issideklaruoti is dabartines? Issikraustau I kita miesta pas busima vyra ir ten noresiu deklaruoti naujaja gyv. vieta.
Atsakyti
Laba diena turiu klausima jei as esu buto bendrasavininke ir noriu prisideklaroti prie sito buto ar man reikia bedrasavininku sutikimo ar siu jais tiesiog reikes ateit gal kas zino .
Atsakyti
QUOTE(solnisko... @ 2013 07 19, 13:07)
Laba diena turiu klausima jei as esu buto bendrasavininke ir noriu prisideklaroti prie sito buto ar man reikia bedrasavininku sutikimo ar siu jais tiesiog reikes ateit gal kas zino .

Jei deklaruosites internetu, reiks ju sutikimo, jei eisite i savivaldybe, nesu tikra..
Atsakyti
Laba diena,

kaip deklaruot gyv.vieta vyrui mano bute supratau,o kaip vaiko?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2013 07 25, 20:53)
Laba diena,

kaip deklaruot gyv.vieta vyrui mano bute supratau,o kaip vaiko?
Aciu  4u.gif

Taip pat,tik ne vyra,o vaika smile.gif
Atsakyti