QUOTE(salve regina @ 2013 04 29, 09:55)
O kaip buto dovanojimo atveju-ar reikia deklaruoti butą,kaip gyvenamąją vietą,jei pastoviai ten nebus gyvenama?Jei būsimi dovanojamo buto savininkai registruoti kitur- net kitame mieste?
nebutinai, galima deklaruoti ir veliau, tik man asmeniskai tokiu painiavu buvo, nes kai tapau dovanoto buto savininke, kai kur, pvz VMI duomenyse, rode butent to buto adresa kaip gyvenama vieta, deklaruota buvau pas tevus dar, o gyvenau treciu adresu su vyru - zodziu, daug painiavos, ir jei kur i kokia oficialia istaiga reikejo kreiptis, visiems aiskint
turiu nuosava buta Vilniuje,esu ten deklaruota.ar galiu deklaruoti savo gyvenama vieta kitame, ne man priklausanciame bute? taip pat Vilniaus mieste
QUOTE(vertigo @ 2013 04 29, 21:17)
turiu nuosava buta Vilniuje,esu ten deklaruota.ar galiu deklaruoti savo gyvenama vieta kitame, ne man priklausanciame bute? taip pat Vilniaus mieste
zinoma, galite
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 29, 20:44)
zinoma, galite
Aciu
Kazkas rase,kad isigijus buta,automatiskai iregistruoja jame.tai suabejojau
QUOTE(vertigo @ 2013 04 29, 23:18)
Jus tampate savininke, tai kai kuriose duomenu bazese, pvz VMI, Jusu adresa automatiskai nurodo butent to pirkinio bet tai tik formalumas, deklaruota galite (ir is tiesu - turetumete) buti ten, kur gyvenate
QUOTE(salve regina @ 2013 05 08, 10:37)
O ar dabar būtina ir gyvenamosios vietos registracija ir deklaracija,ar užtenka tik deklaracijos?Noriu išsiregistruoti iš savo mamos buto,kad jai mokėti mažiau mokesčių,ir deklaruoti gyvenamąją vietą pas MB kitame mieste-kur jis pats deklaravęs.
Dabar nera registracijos,yra tik deklaracija,t.y deklaruojat gyvenama vieta.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 08, 10:07)
Dabar nera registracijos,yra tik deklaracija,t.y deklaruojat gyvenama vieta.
MB deklaruotas ,kaip vadinamame "valdiškame".,t.y jo darbo įstaigai priklausančiame tarnybiniame bute.tai nežinau,kaip? Vienas jis ten deklaruotas,nes aš- ne jo darbovietės darbuotoja....
QUOTE(salve regina @ 2013 05 08, 12:26)
MB deklaruotas ,kaip vadinamame "valdiškame".,t.y jo darbo įstaigai priklausančiame tarnybiniame bute.tai nežinau,kaip? Vienas jis ten deklaruotas,nes aš- ne jo darbovietės darbuotoja....
Na jeigu jus prideklaruos savininkas,kaip suprantu,tai darbuoviete,tada galit deklaruotis ten.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 08, 11:28)
Na jeigu jus prideklaruos savininkas,kaip suprantu,tai darbuoviete,tada galit deklaruotis ten.
Pabandysiu...nes MB ten jokių mokesčių nereik mokėt,nesvarbu,gal,keli žmonės ten bus nes įsidarbint ten pačiai kol kas galimybių nėra.
labas vakaras,
ar teisingai supratau, kad zmogu galima deklaruoti prisijungus per e. bankininkyste. veliau tas deklaruotas zmogus ir turi pasijungti per savo e bankininkyste ir patvirtinti? ir nereikes tuomet vykti i seniunija? kiek laiko trunka toks procesas...?
ar teisingai supratau, kad zmogu galima deklaruoti prisijungus per e. bankininkyste. veliau tas deklaruotas zmogus ir turi pasijungti per savo e bankininkyste ir patvirtinti? ir nereikes tuomet vykti i seniunija? kiek laiko trunka toks procesas...?