Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(Vilioja @ 2013 04 11, 16:09)
Kas taip aiškina? Su nuosavybės dokumentu(registrų centro pažymėjimu)  ir savo asmens dokumentu eikit į seniūniją (ar kur ten pas jus atliekamos deklaravimo funkcijos) ir parašykit prašymą naikinti negyvenančių jums priklausančiame būste deklaravimo duomenis. Ištirs ir jei jie tikrai negyvena, panaikins.

dar prie to paties ir pirkimo-pardavimo sutarti reiktu pateikti, kad pardavejai pirkejui garantuoja, jog treti asmenys nera issaugoje teises i nuosavybe.
Atsakyti
Nezinau ar cia ta tema kur galiu klausti, bet ar galima notariskai patvirtinti,kad bute gyvena tik du asmenys,jei isvis priregistruoti keturi? Cia tam, kad gauti sildymo ir komunaliniu paslaugu kompensacija. 4u.gif
Atsakyti
Ar galima deklaruoti gyvenamaja vieta naudojantis e-valdzios paslauga internetu?
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 24, 10:40)
Ar galima deklaruoti gyvenamaja vieta naudojantis e-valdzios paslauga internetu?

Taip,bet reikes ir buto savininkus prisijungti ir patvirtinti.
Papildyta:
QUOTE(Perfect_ @ 2013 04 22, 12:52)
Nezinau ar cia ta tema kur galiu klausti, bet ar galima notariskai patvirtinti,kad bute gyvena tik du asmenys,jei isvis priregistruoti keturi? Cia tam, kad gauti sildymo ir komunaliniu paslaugu kompensacija.  4u.gif

Reikes isdeklaruoti tuos 2 asmenys,kurie ten nebegyvena.
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 03 28, 18:38)
o 16 metu?? jei nori isvykti gyventi su manim i uzsieni mokytis gimnazijoje?

reikia tevo sutikimo, jei isvykstama ilgiau nei pusei metu. As nezinojau, galvojau, kad nereikia, bet pati mokymo istaiga pareikalavo, tada ir issiaskinom ir abu su vaiko tevu ejom pas notara ir veliau vertimu biure isverte ta sutikima. Dar is savo patirties cia, reikia butinai ziureti ar pasirinkto vertimu biuro dokumentai bus galiojantys toje salyje i kuria isvykstate.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 24, 10:44)
Taip,bet reikes ir buto savininkus prisijungti ir patvirtinti.

Aciu aciuks.gif jau padariau - deklaravau save ir vaika, be jokiu problemu, uztrukau gal 2 min. Jei vyras geras bus, pridesiu ir ji, kai mane pacia patvirtins biggrin.gif super paslauga, kad nereikia trenktis i tas seniunijas ir vargt eilese. Man visos viesosios e-paslaugos yra nerealus issigelbejimas su mano kantrybe ax.gif
Atsakyti
Sveiki,ar issiskyrus su vyru(esu su vaikais deklaruota pas ji) jis gales mus laisvai isdeklaruot is ten?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 04 26, 16:05)
Sveiki,ar issiskyrus su vyru(esu su vaikais deklaruota pas ji) jis gales mus laisvai isdeklaruot is ten?

Jis buto savininkas? Apskritai dazniausiai sis klausimas aptariamas skyrybu sutartyje
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 26, 18:21)
Jis buto savininkas? Apskritai dazniausiai sis klausimas aptariamas skyrybu sutartyje

Taip,jis
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 04 26, 18:48)

O butas igytas ne santuokos metu? Jei ne, tada taip - noredamas jis gali kreiptis i Seniunija su reikiamais dokumentais ir parasyti prasyma, kad Jus isdeklaruotu. Taciau, bent jau anksiau, nepilnamecius vaikus atsisakydavo isdeklaruoti, nezinau, kaip yra dbr.
Esant butinybei, galite vilkinti procesa, atsisakyti issikelti, tada viskas uztruks, nes vyras tures kreiptis i teisma del iskeldinimo
Atsakyti
Sveiki,
Gal galite pagelbeti, gal kuri susidurete.
Issiskyriau su vyru, vaiko globos teises priskirtos man. Su vaiku planuojame visam laikui isvykti is lietuvos. Tai as turiu deklaruoti isvykima ir savo ir vaiko? o ar reikia tevo notarisko sutikimo? ir kokie dar reikalingi vaikui dokumentai norint isvykti is lietuvos ir deklaruoti gyvenamaja vieta kitoje salyje?
Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(brigitka1987 @ 2013 04 27, 13:35)
Sveiki,
Gal galite pagelbeti, gal kuri susidurete.
Issiskyriau su vyru, vaiko globos teises priskirtos man. Su vaiku planuojame visam laikui isvykti is lietuvos. Tai as turiu deklaruoti isvykima ir savo ir vaiko? o ar reikia tevo notarisko sutikimo? ir kokie dar reikalingi vaikui dokumentai norint isvykti is lietuvos ir deklaruoti gyvenamaja vieta kitoje salyje?
Aciu labai

Pirmiausia viskas prasides nuo to, kad turesite gauti tevo sutikima, nes vaikas, kaip suprantu, nepilnametis. Sutikimo reikia, net jei globa ir paskirta Jums. O toliau su tuo sutikimu ir savo bei vaiko asmens dokumentais kreipsites del isvykimo deklaravimo.
Atsakyti