gal zinot per kiek laiko pasikeicia naujai deklaruotos gyv vietos adresas sistemoje?
Labas vakaras,
Turiu klausimėlį. Mes su vyru deklaruoti kiekvienas pas savo tėvus ir neturim savo nuosavo būsto, taigi jei noriu deklaruoti savo kūdikį taip pat pas savo mamą (kaip ir aš) ar reikia, kad kartu eitų ir mano mama? Nes vis nepavyksta su ja nueiti dėl jos darbo... Ir jei reikia, kad kartu ji eitų, tai kokius dokumentus mes turime neštis?
Ačiū!
Turiu klausimėlį. Mes su vyru deklaruoti kiekvienas pas savo tėvus ir neturim savo nuosavo būsto, taigi jei noriu deklaruoti savo kūdikį taip pat pas savo mamą (kaip ir aš) ar reikia, kad kartu eitų ir mano mama? Nes vis nepavyksta su ja nueiti dėl jos darbo... Ir jei reikia, kad kartu ji eitų, tai kokius dokumentus mes turime neštis?
Ačiū!
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2012 12 27, 02:16)
Labas vakaras,
Ačiū!
Ačiū!
Nereikia.Jums tiesiog reikia nueiti su vaiko gimimo liudijimu ir jusu asmens dokumentu ir vaika deklaruos.
Sveiki, tokia situacija.Noriu issiregistruoti is mamos buto,ir registruotis pas vyra( kol kas dar busimaji),taciau tuomet vyras( 2 gr vidutines negalios,oficialiai niekur nedirba) nebegautu kompensacijos uz buta( 1 kambario).Jei tik deklaruociau gyvenama vieta pas vyra arba gauciau uz ji globa,ar vyrui priklausytu lengvatos uz buta?
Sveiki, gal žinote, kokio baigtumo name galima deklaruoti savo ir vaikų gyvenamąją vietą. Adresas yra suteiktas.
Sveiki,turiu klausima: po skyrybu su vyru vaiko gyvenamaja vieta nustatem kartu su teciu( tik neklauskit kodel , nuo durnumo vaistu nera) , bet vaikas visada gyveno su manim, dabar jai tuoj sukaks 18 metu.Ar gali ji be teismo sprendimo jau pati pasirinkti gyvenamaja vieta ir prisiregistruoti su manim? Tevas absurdiskai priestarauja
QUOTE(tani301 @ 2013 03 28, 14:38)
Sveiki,turiu klausima: po skyrybu su vyru vaiko gyvenamaja vieta nustatem kartu su teciu( tik neklauskit kodel , nuo durnumo vaistu nera) , bet vaikas visada gyveno su manim, dabar jai tuoj sukaks 18 metu.Ar gali ji be teismo sprendimo jau pati pasirinkti gyvenamaja vieta ir prisiregistruoti su manim? Tevas absurdiskai priestarauja
Gali,kai taps pilnamete.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 28, 15:04)
Gali,kai taps pilnamete.
o 16 metu?? jei nori isvykti gyventi su manim i uzsieni mokytis gimnazijoje?
QUOTE(tani301 @ 2013 03 28, 18:38)
o 16 metu?? jei nori isvykti gyventi su manim i uzsieni mokytis gimnazijoje?
Kiek zinau tevo sutikimo nereikia,kad vykti su mama.
situacija.nupirktas butas kuriame deklaruoti 2 pasaliniai asmenys,vienas is ju nepilnametis.pirkimo-pardavimo sutarty nieko nenurodyta.man aiskina kad negaliu ju isdeklaruoti(esu savininke),o jie patys neturi kur prisideklaruoti,o prie savivaldybes neleidzia..kur cia tiesa rasti?
QUOTE(Reale @ 2013 04 10, 19:23)
situacija.nupirktas butas kuriame deklaruoti 2 pasaliniai asmenys,vienas is ju nepilnametis.pirkimo-pardavimo sutarty nieko nenurodyta.man aiskina kad negaliu ju isdeklaruoti(esu savininke),o jie patys neturi kur prisideklaruoti,o prie savivaldybes neleidzia..kur cia tiesa rasti?
Kas taip aiškina? Su nuosavybės dokumentu(registrų centro pažymėjimu) ir savo asmens dokumentu eikit į seniūniją (ar kur ten pas jus atliekamos deklaravimo funkcijos) ir parašykit prašymą naikinti negyvenančių jums priklausančiame būste deklaravimo duomenis. Ištirs ir jei jie tikrai negyvena, panaikins.