Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(_Frėja_ @ 2012 10 16, 13:15)
O prie savivaldybės nėra galimybės "prideklaruoti"?  g.gif Kokiais atvejais galima tiek tėvams, tiek vaikams deklaruoti gyvenamąją vietą prie savivaldybės?

ne,nes jus turit but nors vienas registruotas prie savivaldybes,kad ir vaika galetu deklaruot.
O kad but deklaruotam prie savivaldybes,reikia but niekur nedeklaruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 spalio 2012 - 12:28
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 16, 12:27)
ne,nes jus turit but nors vienas registruotas prie savivaldybes,kad ir vaika galetu deklaruot.
O kad but deklaruotam prie savivaldybes,reikia but niekur nedeklaruotas.

As norejau prie savivaldybes prisideklaruot.Pasiskambinau i seniunija, tai sako jus pirma issiregistruokit, tada rasysit prasyma ir ziuresim, svarstysim.O kai nuejau ten kur registruota, tai sako kaip as jus isregistruosiu doh.gif Jus tada kabesit ore, o jeigu savivaldybe neregistruos jusu....nu zodziu pasaka be galo
Atsakyti
Sveiki, gal kas protingai patarsite ka daryt. Reikia deklaruoti dukrytes gyvenamaja vieta taciau mes gyvenam nuomojamam bute Kaune, as registruota kitame mieste pas tevus, vyras pas savo tevus tame paciame mieste kur gyvenam, bet visai kitame rajone. Galetume deklaruoti ten bet po to su darzeliu bijau kad nebutu problemu. Gal ka patarsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chameleonaz @ 2012 09 06, 15:52)

Tiesa, pradžiai pabandykite pakalbėt su nuomotojais- savininkais būsto, kuriame gyvenate, gal visgi jie sutiks jus prideklaruot prie adreso. Dažnai nuomininkai mano kad savininkai nesutiks su tokia procedūra, net nepasiteiravę Jų apie tai. Būna atvejų ir pastaruoju metu gan dažni, kai savininkai sutinka prideklaruot.

Sėkmės.

Norėčiau aš irgi kalbėti su nuomojamo buto savininkais dėl prideklaravimo, tam kad būtų tikimybė gauti darželį. Bet gal kas gali nušviesti, ar deklaravus prie jų buto atsiras kažkokie papildomi mokesčiai už butą ar kitokie sunkumai. Na pvz jei reiks pažymos apie deklaruotą vietą ar aš pati galėsiu ją išsiimti ar galės tik buto savininkai (jie užsienyje, taigi būtų sudėtinga...)?
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, as esu prideklaruota prie mamos busto, su ja jau 5 metai negyvenu, as pati nuomuojuosi buta ...mama noretu gauti kompensacija uz sildyma ziemai, ar galetu ji mane ziemai isdeklaruoti, o po to veliau vel prideklaruoti iki kitos ziemos? kazkaip bijau likti neprideklaruota niekur, o mama su sildymo kainom irgi vargsta, ir mano priregistravimas jai trukdo blush2.gif ar taip negalima daryti?
as dabar planuoju nestuma tai bijau kad veliau turesiu bedu kai reikes vaiko dokumentu tvarkytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sibirica: 21 lapkričio 2012 - 13:35
kodel negalima? Kiek norit kartu migruot is vieno busto i kita galima.
Atsakyti
sveiki ,reikia ir man paaiskinimo jusu ,persikraustem is vieno miestelio ,ten buvau registruota pas tevu ,dabar gyvenam visai kitame rajone mieste ir buto savininkai mane su vaikais priregistravo ,istojau i eile butui gauti nes viskas iseitu ,vaikai lanko mokyklas ,gauna maitinimus nemokamus ,ir sugalvojo savininkai parduoti ta buta kur mes dabar nomuojames ,kaip man elktis ar yra sansu prisiregistruoti prie savivaldybes ?reik kad savininkai isregistruotu ir per kiek laiko reik prie savivaldybes registruotis su vaikais?ir dar o jei tarkim neregistruotu ,tai jei registruojuos prie tevu kitam rajone tai kaip kazin vaikam su maitinimu tvarkymais butu kur reiktu tvarkyti ,ten kur gyvenam ar kur registruoti?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 11 21, 15:42)
kodel negalima? Kiek norit kartu migruot is vieno busto i kita galima.

tai esme tame kad as ne is vieno buto i kita buta migruosiu, o tiesiog israsys is mamos buto ir niekur nebeprisiregistruosiu...neturiu kur, o tik praejus ziemai vel pas mama atgal prisideklaruociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertiki @ 2012 10 20, 20:38)
Sveiki, gal kas protingai patarsite ka daryt. Reikia deklaruoti dukrytes gyvenamaja vieta taciau mes gyvenam nuomojamam bute Kaune, as registruota kitame mieste pas tevus, vyras pas savo tevus tame paciame mieste kur gyvenam, bet visai kitame rajone. Galetume deklaruoti ten bet po to su darzeliu bijau kad nebutu problemu. Gal ka patarsit ax.gif

man aiskino seniunijoje ,kad vaika galima deklaruoti tame mieste, kuriame gyvenama prie savivaldybes o kur tevai regitruoti nesvarbu g.gif bet kaip supratau, Jolanciuk visai priesingai raso, ir kam dabar sumelavo? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 24 lapkričio 2012 - 20:03
QUOTE(ewacka @ 2012 11 24, 21:02)
man aiskino seniunijoje ,kad vaika galima deklaruoti tame mieste, kuriame gyvenama prie savivaldybes  o kur tevai regitruoti nesvarbu  g.gif bet kaip supratau, Jolanciuk visai priesingai raso, ir kam dabar sumelavo?  g.gif  biggrin.gif

Vaikas deklaruojamas prie vieno is tevu,atskirai vaikas be vieno is tevu prie savivaldybes deklaruotas negali buti.
"Nepilnamečius vaikus į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą galima įtraukti tik tokiu atveju, kai tėvas arba motina, su kuriuo vaikas gyvena, yra įtrauktas į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą."
Atsakyti
Sveiki,reikia patarimo.Isvyke is Lietuvos deklaravom isvykima,dabar norim internetu prisiregistruoti,kai nueini i evaldzios puslapi,reikia pasirinkti spausti: gyvenamosios vietos deklaracija atvykus gyventi is uzsienio ar gyvenamosios vietos deklaracija pakeitus gyvenamaja vieta lietuvoje...Kazkaip man atrodo,kad netinka nei vienas variantas...mes neatvykom o parvykom:) gal kas zinos...aciu
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2012 12 05, 18:43)
Sveiki,reikia patarimo.Isvyke is Lietuvos deklaravom isvykima,dabar norim internetu prisiregistruoti,kai nueini i evaldzios puslapi,reikia pasirinkti spausti: gyvenamosios vietos deklaracija atvykus gyventi is uzsienio ar gyvenamosios vietos deklaracija pakeitus gyvenamaja vieta lietuvoje...Kazkaip man atrodo,kad netinka nei vienas variantas...mes neatvykom o parvykom:) gal kas zinos...aciu

Taip, butent tai reikia pasirinkti. Nes isvykdami deklaravote isvykima.
Atsakyti