Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(Egliusia @ 2012 04 26, 10:50)
Nepilnamecio vaiko gyvenamoji vieta  turi buti kartu su tevais, globejais.

Na, gyvenamoji vieta ir jos deklaracija yra du skirtingi dalykai. biggrin.gif Vadinasi, taip deklaruoti negalima? g.gif
Atsakyti
Kokias instancijas reikia informuoti pasikeitus gyvenamai vietai? Sodra? VMI? Ligoniu kasas? ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvė Supermodelis: 27 balandžio 2012 - 11:55
QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2012 04 27, 12:46)
Kazin ar gali motina persiregistruoti i kita gyvenama vieta, o vaikai ir tevas likti senojoje?

Gali,svarbiausia,kad vaikai bus deklaruoti su vienu is tevu.
Atsakyti
O vat vakar draugė sakė, kad Vilniuj kai kurie mokiniai deklaruodavosi gyv. vietas pvz. pas senelius, kad galėtų užsirašyt į norimą mokyklą, nes skiria pirmiausiai pagal deklaruotą gyvenamą vietą, o tik po to, jeigu lieka vietų, iš kitų rajonų... g.gif Na, nebent pasikeitė tvarka.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 27, 12:04)
O vat vakar draugė sakė, kad Vilniuj kai kurie mokiniai deklaruodavosi gyv. vietas pvz. pas senelius, kad galėtų užsirašyt į norimą mokyklą, nes skiria pirmiausiai pagal deklaruotą gyvenamą vietą, o tik po to, jeigu lieka vietų, iš kitų rajonų...  g.gif  Na, nebent pasikeitė tvarka.

vadinasi draugė šneka vėjus cool.gif vaiko deklaruota gyvenamoji vieta turi būti bent jau su vienu iš tėvų.
Atsakyti
QUOTE(Jovani @ 2012 04 27, 13:43)
vadinasi draugė šneka vėjus cool.gif vaiko deklaruota gyvenamoji vieta turi būti bent jau su vienu iš tėvų.

Ji pasakojo apie senesnius laikus, prieš 7-8 metus gal, tai per tiek laiko tvarka tikrai galėjo pasikeist. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Reikalinga pagalba tokiu klausimu:
Kažint ar įmanomas gyventojo gyvenamosios vietos deklaravimas atgaline data? Mat brolis važinėjasi dirbti į užsienį, tačiau išvykęs nedeklaravo išvykimo....Sakau gal įmanomas atgalinis deklaravimas nuo tos dienos kai jis išvyko g.gif
Ačiū, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, bandau internetu prisideklaruoti Vilniaus savivaldybėje, vedu adresa Gedimino pr. 24-40, tačiau nežinau kaip pildyti forma apie savininku asmens kodus.Gal kas patars?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 21 gegužės 2012 - 14:35
QUOTE(tomulexx @ 2012 05 04, 13:01)
Laba diena,
Reikalinga pagalba tokiu klausimu:
Kažint ar įmanomas gyventojo gyvenamosios vietos deklaravimas atgaline data? Mat brolis važinėjasi dirbti į užsienį, tačiau išvykęs nedeklaravo išvykimo....Sakau gal įmanomas atgalinis deklaravimas nuo tos dienos kai jis išvyko g.gif
Ačiū, jei kas atsakys 4u.gif

sveiki, man irgi aktualus sis klausimas,ar imanoma atbuline tvarka deklaruoti isvykima is lt 4u.gif
Atsakyti
O aš vargstu su įtraukimu į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų sąrašą... Jau nebeišmanau, ko imtis - gal kas turėjote tokią situaciją ir išsprendėte.

Butą nuomojame, savininkai nenori jokių deklaravimų jų nuosavybėje, taigi lieka tik tas sąrašas, vadinamasis "deklaravimas prie savivaldybės", bet mūsų seniūnija nelinkusi į jį įtraukti. Nesutinka, ir tiek - tarkis su šeimininkais sako, ir nenusileidžia. Kreipiausi į gyventojų registro tarnybą, tai man paaiškino, kad kiekviena seniūnija savo nuožiūra renkasi, kaip naudoti tą sąrašą - vienose įtraukia visus norinčius (kaip man buvo kur seniau gyvenome - nuėjau, parašiau prašymą ir po 10 min. viskas buvo baigta), o kitos - tik visokius benamius ir "ypatingus" atvejus (kaip dabartinė, kur atsikraustėme). Mūsų atvejis jiems neatrodo ypatingas. Jau atsibodo ten vaikščioti ir pyktis, ir raštus siuntinėti, nieko nepadeda verysad.gif

Tai man dabar dokumentus dėl išmokos nėščiąjai, o po to - gimus vaikui teks ten kur seniau gyvenome važinėti tvarkytis, per pusę Lietuvos trenktis su naujagimiu ant rankų? O vyresniosios į darželį užrašyti irgi čia negaliu, kol senoje vietoje esame įtrauktos... Gyventojų registro tarnyba siūlo skųstis savivaldybei arba duoti seniūniją į teismą, bet abu variantai ilgai trunkatys ir varginantys, o man gimdymas už kampo...

Gal kam taip buvo ir išsprendėte kaip nors ar žinote, ką daryti tokioje situacijoje?
Atsakyti
O kokiu būdu galima sužinoti ar nuomininkai tikrai išsiregistravo,ar užtenka kreiptis į registrų centrą.Gyvenu kitam mieste tai laiko lieka ne kas važinėjimui.
Atsakyti
Sveikos,
gal kazkas turi patirties - ar imanoma deklaruoti gyvenamaja vieta ukiniame pastate? Ukinis pastatas pilnai irengtas kaip normalus gyvenamasis namas su vandentiekiu, sildymu ir t.t.
Is anksto dekui blush2.gif
Atsakyti