Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(waidoshele @ 2011 08 24, 15:19)
sveiki, asmuo deklaruotas vienoj gyv vietoj, dabar nori persideklaruot i kita. ar deklaruojantis per el bankininkystes sitema nekils problemu ir pirmosios gyvenamosios vietos seniunijoje bus duomenys kas issiregistravo asmuo. ar reikia eiti issiregistruot?

Deklaruojant nauja gyv. vieta, asmuo automatiskai yra isregistruojamas is senosios gyv. vietos, todel nebereikia eiti issiregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Turintiems turta lt, bet nedeklaruotiems, nieko nenutiks, tai jusu nuosavybe ir nebutinai turi ten registruoti but.
Atsakyti
Sveiki,

Buvau LT isvaziavus atostogu ir susitvarkiau isvaziavimo deklaravima. Gal but kam nors aktualu, papasakosiu kaip man buvo.
Isvaziavimo deklaracija sutvarke seniunijoj, bet atgaline data rasyt negali, todel isdeklaravo nuo tos dienos, kai atejau.
Del sveikatos draudimo problemu neturejau, nes mamoms, turincioms vaikus iki 8niu metu, sveikatos draudimas nesiskaiciuoja, moka valstybe, todel man skolos nebuvo.
Tik deklaruojant isvaziavima, reikia ir i mokesciu inspekcija nueit, jie atskirai nuo seniunijos dar deklaruoja.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kas zinote : issilaikiau teises Lietuvoje. Istekejau, ir pasikeiciau pavarde. Issiregistravau is gyvenamosios vietos ir isvykau i airija. taip ir likau nepasikeitusi teises i nauja pavarde smile.gif ar man pakeistu teises lietuvoje, jei nesu prisiregistravus gyvenamosios vietos lietuvoje?
Atsakyti
Laba, noriu deklaruoti gyvenamaja vieta savivaldybeje, bet susiduriau su labai daug problemu, sakykit, gal kuri uzmatete ta istatyma?
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2011 09 28, 09:23)
Laba, noriu deklaruoti gyvenamaja vieta savivaldybeje, bet susiduriau su labai daug problemu, sakykit, gal kuri uzmatete ta istatyma?

koki butent istatyma?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 28, 09:51)
koki butent istatyma?

kas turi teise prisideklaruoti prie savivaaldybes ir kaip tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2011 09 28, 09:55)
kas turi teise prisideklaruoti prie savivaaldybes ir kaip tai padaryti.

http://ep.kaunas.lt/...hp/5/?itemID=80
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 rugsėjo 2011 - 09:10
turiu kalusima, isigijau buta, skaitaus jo savininke, ar man reikia issiregistruot is tevu buto, ar tai bus padaryta automatiskai? nes jie abudu pensinikai, nori gaut nuolaida sildymui, kol esu pas juos regestruota neiseina, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 09 29, 12:24)
turiu kalusima, isigijau buta, skaitaus jo savininke, ar man reikia issiregistruot is tevu buto, ar tai bus padaryta automatiskai? nes jie abudu pensinikai, nori gaut nuolaida sildymui, kol esu pas juos regestruota neiseina, aciu smile.gif

Laba, išregistruos automatiškai.
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 09 29, 12:24)

Nesvarbu kad savininke,bet jus ten ne deklaruota,todel ispradziu turit deklaruot savo gyvenama vieta naujam bute,kad jus isdeklaruotu is tevu buto(arba atvirksciai,nepamenu dabar).Nieks automatiskai nieko nedaro.
Atsakyti
sveikos visos, noriu pasiteirauti mes su draugu gyvename kartu ir norime susitvarkyti soc. pasalpa , taciau kad butume deklaruoti ar turime deklaruoti ta pacia gyvenama vieta? kadangi mes nuomojame buta, o esame deklaruoti visai kitur - atskirai.
Gal kas buvote susidure.
Atsakyti