QUOTE(optukas @ 2011 03 17, 16:54)
Sveiki,
perskaiciau tema ir kaip supratau norint, kad itrauktu i gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą , turi buti niekur nedeklaruotas. Paprasiau tevu isdeklaruoti su vaikais mane( sake uztruks iki 3 savaiciu , tik tada isdeklaruos).Gyvenu mieste, o deklaruota rajone esu.Nuosavo busto neturiu.Nuomojames.
Noriu leisti vaikus i darzeli (reikalinga to miesto deklaracija, kitaip nepriima ).
Kaip suprantu reikalinga:
Pazyma is registro centro, kad neturiu NT
asmens dokumentas ir vaiku gimimo liudijimai?
ar dar kokiu dokumentu reikia?
ir kaip prasyme prasyti, kad tikrai itrauktu i ta apskaita (kiek skaiciau, tai nelabai nori itraukti ).Kitos galimybes neturiu, nes niekas nesutinka prideklaruoti prie adreso
perskaiciau tema ir kaip supratau norint, kad itrauktu i gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą , turi buti niekur nedeklaruotas. Paprasiau tevu isdeklaruoti su vaikais mane( sake uztruks iki 3 savaiciu , tik tada isdeklaruos).Gyvenu mieste, o deklaruota rajone esu.Nuosavo busto neturiu.Nuomojames.
Noriu leisti vaikus i darzeli (reikalinga to miesto deklaracija, kitaip nepriima ).
Kaip suprantu reikalinga:
Pazyma is registro centro, kad neturiu NT
asmens dokumentas ir vaiku gimimo liudijimai?
ar dar kokiu dokumentu reikia?
ir kaip prasyme prasyti, kad tikrai itrauktu i ta apskaita (kiek skaiciau, tai nelabai nori itraukti ).Kitos galimybes neturiu, nes niekas nesutinka prideklaruoti prie adreso
Pazymos ir registro del NT bent klaipedos savivaldybe nereikalauja, pasiskambinkit i savo savivaldybes migracijos skyriu ir tiksliai susakys, nori ar nenori prideklaruos jus prie savivaldybes nekreipkit i ju nuotaikas demesio ir bukit karinga nes tos bobos valstybinese istaigose megsta is zmoniu issidirbineti Kai zinai savo teises gali ir kiaurai sienas eiti