Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenamosios vietos deklaracija

QUOTE(Naidra @ 2010 10 22, 20:08)
Norėjau jūsų paklausti, gal kuri susidūrėte su tokia situacija: prieš  metus pardavėme butą neišsiregistravę. Po to niekur savo gyvenamosios vietos nedeklaravome. Aišku, nauji buto šeimininkai bus mus išregistravę. Klausimas būtų toks: ar nekils problemų užrašant vaiką į darželį, t.y. ar būtina vaiko gyvenamosios vietos registracija pildant prašymą.  Kažkaip baisu net kreiptis, nu jaučiamės kaip nelegalai verysad.gif

taip,vaikas turi buti priregistruotas.
Atsakyti
Sveikos,
Ar norint išsiregistruoti ( žymėsiu kad išvykstu iš LT) iš būsto reikalingas savininko sutikimas?..Ar reikia kad savininkas važiuotų kartu ir pan?..Būtų labai gerai jei kas tą įstatymo punktą mesteltų, nes aš nerandu ko tais blush2.gif Dėkui.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kuri žinote ar tikrai nebe įtraukia į gyvenamosios vietos neturinčių apskaitą? Gal kiri neseniai su tuo susidūrėte?
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 10 27, 16:19)
Sveikos,
Ar norint išsiregistruoti ( žymėsiu kad išvykstu iš LT) iš būsto reikalingas savininko sutikimas?..Ar reikia kad savininkas važiuotų kartu ir pan?..Būtų labai gerai jei kas tą įstatymo punktą mesteltų, nes aš nerandu ko tais blush2.gif Dėkui.. 4u.gif

nereik nieko - pasa nusinesate, pasakot kad norit deklaruoti isvykima i tokia anokia sali, tada ir tada isvykstas. viskas.
punktu galite google pasidairyt, negi kiti uz jus turi ieskot?

QUOTE(zzitukass @ 2010 11 17, 14:55)
Sveikos
Gal kuri žinote ar tikrai nebe įtraukia į gyvenamosios vietos neturinčių apskaitą? Gal kiri neseniai su tuo susidūrėte?

siaip jau ta apskaita buvo sumanyta vargsam, gyvenantiem prie konteineriu...
musu biurokratai nesugeba suvokti kad zmones nuomoja butus, neturi turto ir neturi kaip ir kur deklaruotis...
taciau nesaziningi tuo naudojas - nuslepia kur gyvena ir pan...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 11 20, 11:35)
siaip jau ta apskaita buvo sumanyta vargsam, gyvenantiem prie konteineriu...
musu biurokratai nesugeba suvokti kad zmones nuomoja butus, neturi turto ir neturi kaip ir kur deklaruotis...
taciau nesaziningi tuo naudojas - nuslepia kur gyvena ir pan...

Įtraukia... Teko pavargt kol įtraukė... Nuomojamės šeimininkė bijo mane su dviem vaikais deklaruoti, nesutinka.. o mane iš senos deklaruotos gyvenamos vietos iš deklaravo... Ėjau į seniūniją, dar draugai padėjo... Man baisu dar pagalvoti kad 5m pralaukti dėl būsto gali praeiti veltui(kažkur apie 2 mėn buvau iš deklaruota).
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2010 11 20, 13:54)
Įtraukia... Teko pavargt kol įtraukė... Nuomojamės šeimininkė bijo mane su dviem vaikais deklaruoti, nesutinka.. o mane iš senos deklaruotos gyvenamos vietos iš deklaravo... Ėjau į seniūniją, dar draugai padėjo... Man baisu dar pagalvoti kad 5m pralaukti dėl būsto gali praeiti veltui(kažkur apie 2 mėn buvau iš deklaruota).

zinau kad itraukia - pati tuo uzsiemu.
deja, ne nuo darbuotojo sedincio prie kompo ir prasyma priimanciio priklauso, o nuo vadovo valios... o pykti visa sugeria darbuotojas...
Atsakyti
Ar galima deklaruot gyvenama vieta, jei iregistruotas namo baigtumas 85%, ta prasme mes jau gyvenam, bet jei noresim deklaruot gyvenama vieta ar nekils kokiu biurokratiniu kliuciu, kad namas uzregistruotas kaip nebaigta statyba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uka @ 2010 11 20, 20:47)
Ar galima deklaruot gyvenama vieta, jei iregistruotas namo baigtumas 85%, ta prasme mes jau gyvenam, bet jei noresim deklaruot gyvenama vieta ar nekils kokiu biurokratiniu kliuciu, kad namas uzregistruotas kaip nebaigta statyba  g.gif

Prisidedu prie klausimo. 4u.gif
Tik pas mus uzregistruota nebaigta statyba, baigtumas 71%.
Atsakyti
QUOTE(Uka @ 2010 11 20, 19:47)
Ar galima deklaruot gyvenama vieta, jei iregistruotas namo baigtumas 85%, ta prasme mes jau gyvenam, bet jei noresim deklaruot gyvenama vieta ar nekils kokiu biurokratiniu kliuciu, kad namas uzregistruotas kaip nebaigta statyba  g.gif

MB sakė, kad galima... Jo pažįstamas deklaravo gyvenamą vietą, kai namo baigtumas buvo 80%

Dėl 71.. nežinau.. gal atsiras žinančių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,ar galima internetu deklaruoti savo isvykima is lt? Ar tai gali padaryti busto savininkas, be tu registruotu zmoniu?
Atsakyti
Ar galima isidarbinti Lietuvoje neturint registruotos gyvenamosios vietos, gryzus is uzsienio 3 menesiams?Gal kas zinot.
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 18, 00:51)
Sveikos,ar galima internetu deklaruoti savo isvykima is lt? Ar tai gali padaryti busto savininkas, be tu registruotu zmoniu?

ligtasis per internetine bankininkiste savo banko galima deklaruoti isvikima.
Atsakyti