QUOTE(Monikiukas @ 2010 05 17, 01:10)
Iškilo klausimas ir man dėl gyvenamos vietos deklaracijos,situacija tokia kad aš butą nuomoju jaunai šeimai kurios vaikas šiais metais eis į pirmą klasę ir nuomininkai pasakė kad jų vaiko nepriima į mokyklą pagal gyvenamą vietą be deklaracijos ,ar gali taip būti juk tiek žmonių nuomojasi butus net kituose miestuose,tai ką jiems daryti ,vežti vaikus už keliasdešimt km.į mokyklą.Ir dar ,jeigu aš sutinku deklaruoti gyvenamą vietą tai nebus taip ,kad kai norėsiu parduoti butą iškils sunkumų,kadangi kiek girdėjau,kad šeimų su mažais vaikais neišregistruoja taip lengvai.Na atrodo parašiau ką norėjau,dėkoju už bet kokį atsakymą
tikrai taip, nei darzeliai, nei mokyklos nepriima rajoniniu vaiku, turi buti registruoti tam mieste ,kuriame ruosiasi lankyti, bet kiti vaikus savivaldybej priregistruoja vien del darzeliu ir tt (tik gal ne visos nori registruoti) turi ten truputi paprasyti ar spustelti..
o jei jus prisiregistruosit, tai isregistruoti bus galima tik su teismo leidimu (bet cia ir pats savininkas budamas vaikus tik per teisma tegali isregistruoti, teismas nusprendzia ar naujoji gyvenamoji vieta neblogina gyvenimo salygu ir panasiai)
jei registruosit- tai tik su notares parasu, pasidarot sutarti, su tam tikrais terminais ir baudom ir panasiai, nurodote, kokiu atveju butu galima isregistruoti is ten priverstinai ir panasiai...
Papildyta:
QUOTE(wioletine @ 2010 05 19, 18:45)
Dainavos seniunyjoje pazyma isdave iskarto
pasiseke.
pas mus irgi, atejai deklaravai nauja gyvenama vieta ir iskart pazyma israse