sveikos
nelaiko nervai ir man su tuo mano šešku
jam 2,4 metų.
niu aiškiai matosi, kad bando mano kantrybę

geras geras, gražiai sutariam, šnekamės, nu užplaukia kartais nei iš šio, nei iš to nenoriu ir taškas. nors pasiusk.
suprantu, kad čia formuojasi asmenybė, kad toks sunkus laikas, bet man nuo to ne lengviau ir kantrybės ne daugiau
šiandi susiruošėm į lauką ir parduotuvę (baisiai reikėjo maisto).
taip džiaugsmingai išsiruošėm. nulipam iš 5 aukšto, laiptų apačioje, kaip visada, jau dėsiu pirštines (jų siaubingai nemėgsta, bet prie lauko durų visada uždedu, nes taip būnam susitarę), sako, nenoriu. sakau einam gi į lauką, va, kamuoliu žaisim, pirksim sausainių,
nenoriu.
šalta lauke, kosėsi, dėkis pirštinytes
nenoriu.
tai einam namo?
nenoriu
stovim kokia 15 min. įkalbinėju visaip.
galų gale uždedu tas pirštinytes, jam nepatinka, muistosi, piktas.
išeinam į lauką.
nenoriu. stovi prie laiptinės durų. stovim
jaučiu, kaip užverda kraujas.
nenoriu
nu einam, mažiukai, prašau, sėsi į mašinytę parduotuvėj, vairuosi, va, šuniukas žiūrėk eina į parduotuvę, einam kartu.
nenoriu
galų gale, paimu iš nugaros už striukės pakarpos ir veduosi. galvoju, nueisim iki parduotuvės, pamatys savo mylimą mašiną, apsiramins, o jis žviegia visa gerkle, raudonas. aišku, susitinku bendradarbę, paskui buvusią kursiokę, o galutiniam variante, prieina moteriškė, kokių 50-60 metų ir kad deda anr manęs šaukt, už ką jūs šitaip tą vaiką, man širdis plyšta matant, gestapas. tyliu sukandus dantis.
sustojam, sakau, mažiukai, nu einam gražiai, va, jau parduotuvė matosi, va, kamuoliuką nešamės.
nenooooooriuuuu.
pastovim. jis spokso į mane ir sako nenoriu.
ties ta vieta, baigiasi mano kantrybė, jau daba piktai čiumpu už pakarpos, užvelku rėkiantį į penktą aukštą, nurengiu ir nuvedu į kambarį ir palieku. nes jaučiu, kad už tą žviegimą, tai visai norėčiau ir galėčiau jį gerai prikult.
tada po kurio laiko nueinu, prieš tai paverkus iš pykčio ir apmaudo, apsikabinam.
happy end
viskas truko 1,5 val
panašių situacijų būna dažnai, kokie 2 k. per savaitę.
PS labai norėčiau lankyti kokias bokso treniruotes, nes kraujas tai verda