QUOTE(Brooke @ 2007 08 22, 00:18)
Nusiramink, fred
Maniškė iki maždaug 3 metų tokia pati buvo.. Eidavo iš paskos visur, net maudydavomės kartu, nes nenorėdavo likt viena ar su tėčiu net kol aš dušindavaus
Užmigdyt galėdavau tik pati šalia atsigulus, padainavus ar pasekus pasaką ar paglosčius.. Arba būdavo pvz. atsikelia naktį ir reikalauja filmukų. Ir ne šiaip pažiūrėt, bet kad mamka šalia sėdėtų ir žiūrėtų, ar net ant rankų laikytų
Įsivaizduok, koks kaifas po tokios naktelės eit į darbą.. Kaltinau savo mamką, nes ta ją labai lepindavo: migdymas tik ant rankų, gatvėj vos zirzteli tuoj čiumpa nešt, parduotuvėj leidžia rinktis ko nori..
Pasikankinau kol atpratinau nuo tokių taisyklių. Jau stogas buvo ėmęs čiuožt, garbės žodis.. Motina pastoviai prikaičiodavo dėl auklėjimo, diedas nieko nepadėdavo, su vaiku ir pas drauges ir apsipirkt eidavau ir viską su vaiku darydavau. Buvau net prisigalvojus, kad gal kažkas negerai su ja, kad ji tokia mamytukė, o dabar išaugo iš to kažkaip pati - paprašyta žaidžia sau viena kuo puikiausiai
Kartais net pasako "tu eik, aš užsiėmus", maždaug netrukdyk, maman
Ir užmiega viena, gali išeit į kitą kambarį, ji truputi pakalba su savim ir lūžta.. Taip kad aš manau, kad ir tavoji išaugs, tik turėk kantrybės išlaukt
ziuriu nesimiegojo,ne
zinai..as gi sakiau,kad esu patyzus :ax
o viska tikrai isivaizduoju..maniskis tai tikrai laaabai daug padeda..tik,kad manajai tas netinka....siaip nu normaliai pas mus..bet buna tokiu dienu,nu ,kad nelaiko nei nervai(o va tas mane
labiausiai ) parina....tada ziauriai pergyvenu uz rekima uz nesivaldyma ir pan......
tmano drauge sako,kad viskas butu kitaip,jei turetumem chebros aplink,kurie nors viena diena per menesi keliom valandom ja pasiimtu or smth...nu kaip sakai..nuo pat mazumes mes VISKA kartu darom..dbr jai pusantru,tai ji jau ir indus man isplauna(tereikia isskalaut
) bet kiek trunka po to man sutvarkyt virtuve geriau ne neminesiu..nu ir visa kita..va tas kartais irgi nervina ziauriai..namuose bardakas-atrodo perlekciau,sutvarkyciau viska-nu pazaisk,ar nezaisk,bet isversk pvz tuos stalcius nelemtus,kad tik uzsiimtum..bet ne...daznai nusispjaunu-kita diena pasidarysiu,bet kartais buna tu dienu..aij ka as cia pleciuosi..daugumai tai zinoma,tik matyt ne visos tokios skystos kaip as
plius daznai pagalvoju,kad reiktu maziau sm skaityt
kur kai kas nesamoniu priraso-tada prisigalvoji,kodel tas mano vaikas visa diena su siurbliu nezaidzia
siaip kazkaip ji visda pirmaujanti viskuo tarp savo bendraamaziu buvo(yra),tai kai cia ziuriu,kiti zaidzia vieni,tai striokas
apeme... (istikruju saves pradejau gailet,kokia as vargse
)
o va kantrybes tai reiktu kazkur nusipirkt
nes ji niekda nebuvo mano stiprioji puse............
Papildyta:
QUOTE(saulutes mama @ 2007 08 22, 07:07)
Praeita savaitgali taip istampe nervus
jo...jau ka jie sugeba tai sugeba..tik esme tame ir yra,kad mokytumes kantrybes...o kaip noretus,kad nereiktu mokytis,o ta kantrybes magistro diploma galima butu jau pries vaika but igijus......nenusipelno jie to viso musu nervu nelaikymmo,alia... vnz kaip nors mamuk