Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"? 2 dalis

Na mamytės toks sutapimas,kad kai mazajai prasidejo stiprūs isterikavimai,ožių demonstravimas labai jautriai sureaguodavo į mano pakeltą toną,plaikštelėjimą per užpakalį (jei 2m 7men.)ir atsirado nervinis tikas,pradėjo labai mirksėti,ypač paūmėja vakarais,kai yra lb pavargusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inguciukas @ 2011 08 26, 10:03)
Na mamytės toks sutapimas,kad kai mazajai prasidejo stiprūs isterikavimai,ožių demonstravimas labai jautriai sureaguodavo į mano pakeltą toną,plaikštelėjimą per užpakalį (jei 2m 7men.)ir atsirado nervinis tikas,pradėjo labai mirksėti,ypač paūmėja vakarais,kai yra lb pavargusi verysad.gif

cia tikrai nuo pakelto tono ir pliaukstelejimo? turi but labai jautrus vaikas tada...
Atsakyti
Taip ji jautri ir darzelio aukletojos taip sake g.gif Jei kas i kambari netiketai ieina-krupteli,balsa pakeliu-verkia ir taip toliau verysad.gif gydytoja siuncia pas neurologe del padidinto jautrumo
Atsakyti
QUOTE(inguciukas @ 2011 08 26, 11:49)
Taip ji jautri ir darzelio aukletojos taip sake g.gif Jei kas i kambari netiketai ieina-krupteli,balsa pakeliu-verkia ir taip toliau verysad.gif gydytoja siuncia pas neurologe del padidinto jautrumo

VARGSIUKE unsure.gif manau viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikiuosi smile.gif nes sakau gal cia tiesiog sutapimas,nes musu gimines vaikams daug ka kamuoja si beda ir kiek zinau tai paveldima verysad.gif
Atsakyti
kantrybės visoms "ožiuku" mamytėms, tikrai sunkus darbelis
Atsakyti
musu oziukai dazniausiai mus aplanko kai vaikas buna alkanas, po darzelio grizta daznai piktas, bet kai pavalgo visi pykciai dingsta. bet buna kai nepamiega pietuku vakare suirzes, tada uzdarom kokiom kitoj patalpoj kad apsiramintu- o kai apsiramina - ateina pas mus draugiskas. nes teko ir suduoti per uzpakali -kai kantrybe trukdavo- nieko nepadejo-tik uzdarymas i kita kambari- rezultatas yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiruke: 22 rugsėjo 2011 - 07:15
QUOTE(neiruke @ 2011 09 22, 08:14)
buna kai nepamiega pietuku vakare suirzes, tada uzdarom kokiom kitoj patalpoj kad apsiramintu- o kai apsiramina - ateina pas mus draugiskas.

O anksčiau vakare paguldyt neišeina? Pas mus tokiais atvejais vaikas nulūžta po 19val ir išmiega iki ryto. Aišku, eit miegot nenori, bet susitariam "eit truputį pagulėt".
Atsakyti
Nu nesuprantu kaip jus sugebate kitam kambary vaika palikti, kad nusiramintu. g.gif Maniskis uzsiklyktu turbut.
Atsakyti
Stebites,kad oziukai pas metinuka, o tai kaip paaiskinti raitymasi, jei tik kas nepatiko sedasi ant zemes gulasi ir raotosi,isteriskai spiegia, mano panelyte tai pradejo praktikuoti, o iki tol nieko panasaus nebuvo....

QUOTE(Soy @ 2011 08 19, 07:07)
O jetau nu kokie dar oziukai pas metinuka blink.gif Aisku, kad ji eina ir lipa kur jai negalima, visu pirma tiria pasauli ir nezino, kad i desine galima, o kaire negalima. O del cypimo ir verkimo, tai naturaliai sitaip reiskia nepasitenkinima, nes kitaip jo isreiksti nemoka. Ar jus rimtai tikites, kad tokio amziaus vaikas sedes kaip kareivelis ir vartys knygute kiaura diena? Ar uzdraudus kazka daryti protingai linkteles galva ir esi daryt to ko jums norisi?
O zmoniu ziurejimas cia esme? Ir i mane ziuri, as irgi i juos galiu paziuret, dar ir pagalvot ka tik noriu.

Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2011 07 24, 16:13)
Sveikos 4u.gif  as cia su taip pat oziuku problema, mano paneliai 1.7 m. oziuota mergina na su charakteriu megsta griuti ant zemes pasiraityti, taciau tai netrugdavo niekad ilgai viska isiaiskindavome, bet sendien tai katastrofa neoziukai ten buvo o ozei ji tapo labai agresyvi kele netgi kele savo svikatai pavoju drase save dauze, mane apdraske klyke cype nebezinojau ka daryti ir visa tai vyko kazkur valanda laiko , jau sedom i masina vezem i priimamaji o ji uzmigo vaziuodama, nebezinau ka daryti tai gal ligos pozymis nes tai ne normalu isigandau beproto ir nezinojau kaip je raminti ar buvo kam tokia situacija su vaiku?

pas mus taip kasdien, nepatiko kazkas, na tai teveliai laikykites, as jau nenz ar yra koks metodas?nes jai jau 3.5 m. doh.gif
Atsakyti
Del tu vadinamu "oziuku" mano vyras bijo antra vaika turet biggrin.gif doh.gif vis laukiam kada jau viska supras ir gal jie pagaliau dings bigsmile.gif jis pas mus nerekia visom dienom kaip buna, bet jis nori daryt ta ka jis nori, tai labai sunku aiskint ka galima, ko negalima ir t.t. o darzelyje giria - koks geras vaikas, ramus biggrin.gif visa energija jis namuose matyt isleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti