Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"? 2 dalis

QUOTE(mikki @ 2008 10 01, 15:10)

ir siaip pastebejau kad ar tai periodas toks kad stengiasi daryti ko negalima,o kai draudziu ziuri i mane ir vistiek daro(pvz tampo laida koki arba bando nuo stalo nuimti ka nors).galvojukiek dar truks ta ribu tikrinimo faze,nes visi labaiisvargstam nuo to.

Vaikas išbando suaugusiųjų kantrybę. Ir ši "tikrinimo fazė", kaip jūs sakot, truks tol, kol vaikas išsiaiškins, kas namie bosas- jis ar tėvai. Todėl būtent šiuo metu, manau, tėvams nevalia nusileisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu kavalieriui (1.4 m) didieji oziukai prasidejo kai nuo dantuku temperatura buvo sukilusi, tai nabageliui keliu dienu lepinimo uzteko. kai pasveiko nebegalejom susitvarkyti doh.gif taip gerkle paleisdavo kai sudrausmindavau cry.gif , bet toks cypimas. Tai mes po truputi vis maziau demesi i ji kreipem siek tiek padejo ( nebesaukia taip stipriai ir apsiramina greiciau ), o dabar pradejo suprasti kai su pirstu rodau ir sakau ,,niu niu niu negeras berniukas verkia neklauso mamytes,, tai nutyla ir su rankyte akis uzsidengia ir sako ne ne... lotuliukas.gif ir baigiasi oziukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 04 spalio 2008 - 13:05
musu panelei 1,3m, kaip tik ta kantrybės ir galima -negalima bandymų stadija...
pagrinde tikrai zino ji, kas negerai, ko negalima, bet vis pasibando...o gal pavyks. as tai stengiuosi grieztai nustatyti kazkokias ribas, bet seneliai viska leidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 10 03, 08:16)
Mes stengiames ignoruoti ozius,kartais padeda 4u.gif

drinks_cheers.gif
ir mums
arba kalbejimasis..stengiuiosi paaiskint, kodel to negalima ir pan..
arba, palikimas viena kambaryje..kol oziukai pabegs.. ax.gif
Atsakyti
pas mus naujas ožiavimosi periodas daro suprasdama kad blogai daro pasis.lėpus ir jei pamatai tai apsimeta kad ne ji o jei sudrasumini tai užsimerkia ir sako nė lialios. tipo suprask kad kažkas kitas pasidarbavo. be isterijų ramiai bet savo padarys, nežinau kaip visa tai iveikti doh.gif
Atsakyti
mes tai irgi stengiames oziukus ignoruoti, bet tas retai padeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 10 10, 16:33)
mes tai irgi stengiames oziukus ignoruoti, bet tas retai padeda verysad.gif

pas mus irgi ignoravimas nepadeda tada dar daugiau žalos būna verysad.gif
Atsakyti
maniau pas mane viena toks sunelis ax.gif ar graziuoju, ar geruoju niekaip nesupranta. jam dabar 2 metukai ir 3 men. anksciau taip pat neidavo net ant puoduko, nors buvo ismokes net 12 men prasytis.
jei ignoruoju jo kaprizus, tai jis ima ir pradeda metyti visus zaislus, viska dauzo. o galu gale jei vis dar ignoruoju, tai padaro pipi i kelnaites doh.gif as pastebejau, kad kuo daugiau reki, tuo daugiau vaikas agresivesnis darosi. tad paskutiniu metu stengiuosi diena praleisti be balso pakelimo, nors ir rodo savo oziukus, bet ignoruoju tai ir tiek, veliau paaiskinu graziai, kad taip negalima. po keliu minuciu jis pats prie manes prieina ir sako kad taip negalima, kaip jis dare. manau situacija po biski gereja g.gif

bet net nakti nemiega gerai. 5 kartus per nakti mama saukia, jei neprieinu, tai cypia doh.gif nzn ka su tuo daryti. esu girdejus, jog jei vaikas yra baudziamas, jis patiria sioki toki stresa, tai gali atsiliepti ir miege ..ar kam nors taip yra?
Atsakyti
jau esu minejusi knyga ,,laimingi vaikai "ten yra aprasytos konkrecios situacijos ir kaip elgtis.Visi sie kaprizai yra tevu manipuliavimas ir noras patraukti demesi.Aisku reikalinga, kantrybe tvirtumas viskame jei negalima tai jokiu nuolaidu.Vaiko zyzimas turi nedaryti jokio poveikio jums, netgi nakti turi nepasiduoti, pries tai vakare ispejus kad mamyte miegos ir pas tave neateis.Daug kantrybes tam prireiks bet rezultatai stulbinantys esu tai isbandziusi .Kalbos riksmas ir lupimas tai tas ko jie tikisi ir laukia tai tikrai neefektyvu.Tiesiog perskaityk knyga ir pasidarys daug aiskiau ir atrasi problemos sprendima mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes tai einam vieni pabūti paverkti kambaryje vieni, ir pagalvoti kas negerai buvo, o kai nurimsta, bandau civilizuotai pašnekėti, ne visada išeina bet...........
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2008 10 15, 07:44)
jau esu minejusi knyga ,,laimingi vaikai "ten yra aprasytos konkrecios situacijos ir kaip elgtis.Visi sie kaprizai yra tevu manipuliavimas ir noras patraukti demesi.Aisku reikalinga, kantrybe tvirtumas viskame jei negalima tai jokiu nuolaidu.Vaiko zyzimas turi nedaryti jokio poveikio jums, netgi nakti turi nepasiduoti, pries tai vakare ispejus kad mamyte miegos ir pas tave neateis.Daug kantrybes tam prireiks bet rezultatai stulbinantys esu tai isbandziusi .Kalbos riksmas ir lupimas tai tas ko jie tikisi  ir laukia tai tikrai neefektyvu.Tiesiog perskaityk knyga ir pasidarys daug aiskiau ir atrasi problemos sprendima mirksiukas.gif

problema yra ta, kad negyvenu lietuvoje, nzn kaip knygute gauciau g.gif o nakti, tai jei as neprieinu, jis atzygiuoja pas mus rekdamas, tada nei i lova neina, nei pas mus eina, stovi uzsispyres per viduri unsure.gif
Atsakyti
Siaip tai reiktu dienos metu ignoruoti bet kokius kaprizus tiesiog nekreipt demesio lyg jo nebutu salia, o nakti lygiai taip pat manau reiktu paaukoti pora naktu ir turtetu baiktis. ax.gif Gal but ziauriai skamba bet reikia ryztis.
,,Lengva pasakyti sunku padaryti" smile.gif Ramiu nakteliu jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti