Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"? 2 dalis

na mums taip pat oziukai uzpakaliuka pabado, nors ir siaip labai ramus vaikas yra. tai tiesiog arba stengiuos nekreipti demesio, tiesiog nesureiksminu jo oziuku, nukreipiu jo demesi i kita veikla. tai greit pasimirsta jam visi pykciai smile.gif eina uzsiimt juo kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 09 13, 10:21)
na mums taip pat oziukai uzpakaliuka pabado, nors ir siaip labai ramus vaikas yra. tai tiesiog arba stengiuos nekreipti demesio, tiesiog nesureiksminu jo oziuku, nukreipiu jo demesi i kita veikla. tai greit pasimirsta jam visi pykciai smile.gif eina uzsiimt juo kitu smile.gif

gerai kad ramus,o manoji paskutiniu metu kažkokią kitokią ožiavimosi formą įgavo nerėkia nespiegia tik visai atsipalaiduoja ir nelaiko nei kojytės nei rankytės susileidžia kaip medūza ir vilk ją ypač tas užeina kai veduosi per gatvę už rankos mat panelytė nori eiti viena savarankiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 09 13, 12:53)
gerai kad ramus,o manoji paskutiniu metu kažkokią kitokią ožiavimosi formą įgavo nerėkia nespiegia tik visai atsipalaiduoja ir nelaiko nei kojytės nei rankytės susileidžia kaip medūza ir vilk ją ypač tas užeina kai veduosi per gatvę už rankos mat panelytė nori eiti viena savarankiškai doh.gif

mano dukrytei ir buvo tokia atsipalaidavimo oziuko forma smile.gif jai buvo tik 1m.,bet praejo visas sitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 09 13, 14:53)

Nesupyk,bet tiek prisijuokiau doh.gif lotuliukas.gif .Labai gerai apibūdinai,o pas mane fantazija laki blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agniete18 @ 2008 09 13, 19:06)
mano dukrytei ir buvo tokia atsipalaidavimo oziuko forma smile.gif jai buvo tik 1m.,bet praejo visas sitas biggrin.gif

tikiuosi ir manajai praeis nes jau baigia užknist tampyt ją per tas gatves, sunki gi yr

QUOTE(mammka @ 2008 09 13, 22:10)
Nesupyk,bet tiek prisijuokiau  doh.gif  lotuliukas.gif .Labai gerai apibūdinai,o pas mane fantazija laki  blush2.gif  lotuliukas.gif

nu va bent kažką prajuokinau, nepykstu visai
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 09 13, 11:21)

Ir teisingai darot, kai ignoruoji tuos oziukus, jie kazkur prapuola savaime... mirksiukas.gif
Atsakyti
nors mes dar mažos, bet tik jei ko neduodi tai kaip pradeda rėkti tai net baisu, bet pasakau kaip negražiai elgiasi ir stengiuosi nekreipti dėmesio. kartais nebeištveriu ir uzrekiu, kad gana. tikiuosi greitai viskas praeis.
Atsakyti
Mano 1,7m panelyte ne "oziukus" o jau tokius pagerintus "ozius" turi... jei kazko negauna, ar neleidziu is kart apsipila asarom krenta ant zemes paguli kelias min biski apsiramina.. bet kai po to vel bando issireikalaut savo ir pamato mano pikta veida vel i asaras... atsistoja pries mane, asaros zandais bega kaip pupos, mosikuoja rankom ir kazka aiskina savo kalba... nors mirk is juoko lotuliukas.gif .. stengiuosi islikti rimta, o jei bandau dar kazka pasakyt dar garsiau pradeda saukti ir mosuot rankom... tai reiktu pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(sraige1 @ 2008 09 13, 01:20)
Dėl bobučių........tik vieną kartą teko iš vienos išgirst - "vargše tu, vargše, oi prisikankinsi tu su ja, juk paimk diržą ir nebesivolios ant žemės"  blink.gif Tai tik atšoviau, kad tegu eina pamokslaut į bažnyčią ir nesikištų kur nereik..

Gerai čia thumbup.gif
Atsakyti
ir pas mano maziu yra oziuku nors jam dar tik metai ir keturi men bet oziuku tai turi doh.gif jei ko neleidi krenta ir zirzia tuoj puola mustis atstato savo lupytes ir taip griztai nori kazka pasakyti taip suraukia antakius bet jei jau uzeina oziukai tiek merginai tiek mazajam as nekreipiu i tai demesio dazniausiai net nereaguoju arba nusisuku ir nueinu o kartais paguldau i ju lovytes ir palieku vienus kambary o kai apsiramina tai pareina ir apsikabina wub.gif mergina dar pasako myliu tave mamyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 09 21, 23:18)
atsistoja pries mane, asaros zandais bega kaip pupos, mosikuoja rankom ir kazka aiskina savo kalba... nors mirk is juoko  lotuliukas.gif  .. stengiuosi islikti rimta, o jei bandau dar kazka pasakyt dar garsiau pradeda saukti ir mosuot rankom... tai reiktu pamatyt...

oi pas mus kaip panasiai.maniskiui 1.3 m,tai jei kazko neleidziam tai sedasi(kolkas ir kriokia nesavu balsu).as tada palieku ji ramybeje,nekalbinu ir nueinu.jis pasedi ir visas piktas ateina is paskos ir tada raudodamas barasi kad jam neleidom.Parduotuveje siaip kaip ir nepraso nieko(mazas gal dar),bet kai atsibosta vezimuku vaziuoti tada koncertai prasideda.
ir siaip pastebejau kad ar tai periodas toks kad stengiasi daryti ko negalima,o kai draudziu ziuri i mane ir vistiek daro(pvz tampo laida koki arba bando nuo stalo nuimti ka nors).galvojukiek dar truks ta ribu tikrinimo faze,nes visi labaiisvargstam nuo to.
Atsakyti
Mes stengiames ignoruoti ozius,kartais padeda 4u.gif
Atsakyti