Maniskio oziukus padeda tramdyti pasiuloma alternatyva.Pvz; jei dabar pat eisi namo is lauko, as tave kita karta nuvesiu ant supyniu, arba prasau nelaistyti vandens ant kilimo, bet uztat gali supilti i si puodeli,ir pan....tada vaikas susimasto irapsiramina , aisku nevisada ir tai padeda
Sveikutės. Maniškiui 2,3 m. su ožiukais net nežinau ką ir daryti. tai į mašininę kėdutę nelipa, tai ant žemės su isterijom kranta, tai rūbai, net triusikiukai ar kojinės netinka 9nors pilna spinta). Pirmą kartą, jis pradėjo isterikuoti, spardytis ir gultis ant žemės viešoje vietoje. Pilna žmonių, o aš visa sukaitusi nuo pykčio. Tai, kad užpuolė bobučių kompanija - atseit prilupti jį reikia, kas aš per mama. O jei būčiau vaikui sudavusi, tai įsivaizduoju - būtu priekaištai, kaip aš galiu mušti vaiką. Su pedagoge kalbėjau - atseit dabar toks amžius - vaikas išaugs.
Tad linkiu visoms SUPER mamytėms kantrybės kovojant su ožiukais
QUOTE(Kristine @ 2008 08 27, 22:46)
Voliojimasis bet kur ir bet kada tikrai baigsis, kiekvienas vaiko bendrimo periodas turi savo "perliuku", manau, paauglysteje, dar musu atzalos ne tokiu fokusu parodys
zinau kad veliau ar anksciau baigsis , bet jau nebegaliu su jos tuo griuvimu ciut kas tuoi ir griuna
QUOTE(mylimuke @ 2008 08 28, 15:47)
Bet mama turėtų imtis kažko, o ne juoktis 3 metų vaikui jau galima paaiškinti, kad taip negražu kalbėt.
as jai ir sakiau nera cia ko juoktis o jai juokinga o kai aplinkiniai juokesi vaikui dar labiau norisi kartot tuos zodzius
QUOTE(energy666 @ 2008 08 29, 17:01)
Sveikutės. Maniškiui 2,3 m. su ožiukais net nežinau ką ir daryti. tai į mašininę kėdutę nelipa, tai ant žemės su isterijom kranta, tai rūbai, net triusikiukai ar kojinės netinka 9nors pilna spinta). Pirmą kartą, jis pradėjo isterikuoti, spardytis ir gultis ant žemės viešoje vietoje. Pilna žmonių, o aš visa sukaitusi nuo pykčio. Tai, kad užpuolė bobučių kompanija - atseit prilupti jį reikia, kas aš per mama. O jei būčiau vaikui sudavusi, tai įsivaizduoju - būtu priekaištai, kaip aš galiu mušti vaiką. Su pedagoge kalbėjau - atseit dabar toks amžius - vaikas išaugs.
va pas mus butent toks metas atejo labai tikiuosi kad praeis viskas ....
QUOTE(Spurge @ 2008 08 29, 14:50)
Maniskio oziukus padeda tramdyti pasiuloma alternatyva.Pvz; jei dabar pat eisi namo is lauko, as tave kita karta nuvesiu ant supyniu, arba prasau nelaistyti vandens ant kilimo, bet uztat gali supilti i si puodeli,ir pan....tada vaikas susimasto irapsiramina , aisku nevisada ir tai padeda
QUOTE(energy666 @ 2008 08 29, 16:01)
Nu jo, toms babūnėms įtikt neišeina Geriausia ignoruot.
Ir pasistengti išlikti ramiai, kai vaikas isterikuoja.
Ką būtinai reikia daryti (į autokėdutę sodint), darykit ir nesileiskit į jokius ožiavimusis.
Dėl rengimosi, ne visą spintą jam išverskit, o leiskit pasirinkti iš 2-4 variantų, taip jam lengviau bus ir nesusinervuos, jaus savarankiškumą.
vau kokios rimtos diskusijos o ką daryti kai ožiukai perauga į agresiją??????????????
QUOTE(arabele @ 2008 08 29, 22:48)
vau kokios rimtos diskusijos o ką daryti kai ožiukai perauga į agresiją??????????????
O apie tai mačiau patarimus psichologės skyrelyje...
QUOTE(Korsikiete @ 2008 08 30, 06:55)
O apie tai mačiau patarimus psichologės skyrelyje...
gal galite pasufleruoti kaip ten patekti
QUOTE(arabele @ 2008 08 30, 08:02)
gal galite pasufleruoti kaip ten patekti
My Webpage
Pasiieškok čia
QUOTE(mylimuke @ 2008 08 29, 18:27)
Nu jo, toms babūnėms įtikt neišeina Geriausia ignoruot.
Ir pasistengti išlikti ramiai, kai vaikas isterikuoja.
Ką būtinai reikia daryti (į autokėdutę sodint), darykit ir nesileiskit į jokius ožiavimusis.
Dėl rengimosi, ne visą spintą jam išverskit, o leiskit pasirinkti iš 2-4 variantų, taip jam lengviau bus ir nesusinervuos, jaus savarankiškumą.
Oi kaip sunku kartais susivaldyt .Buvo atvejis kai mažius turguj pamatė tokį patį žaislą,kurį namie turi.O tai ir užbliovė visa kakaryne .Babulė,šalia stovėjus,labai piktai pažvelgė,baisiai išvadino..koks mano vaikas neišauklėtas ir pan.(jam gal metai du mėn.buvo) .Vaikas dar nesupranta kaip ten jo žaislas atsirado...Oi tada ne tik aš neištvėriau,bet ir aplinkiniai .
O su kėdute buvo toks variantas.Rėkdavo siaubingai,plešdavo diržūs ir viską ką gali.Dažnai leisdavau taip pasikankint,po to nurimsta-kur besidėsi..Po to gavom naują kėdutę,geresnę.Vaikas su malonumu ten sėdi,ir ožiuotis nereik.Galvoju,gal paprasčiausiai kėdutė nepatogi buvo .Vaikas gi pasakyt negali...
nu tikrai su tom babulensijom vienas vargelis .Man ir buvo panasi situacija buvom su seima parduotuvei apsipirkti,nu ir ka pamate dukryte zaisline meskere su zuvytem(tokia pacia turejo namie),aisku labai parduotuvei nesioziavo,bet zirze,kad jai tos meskeres l.reikia,mes su vyru jai aiskinom jog tokia pacia turi.Apsipirke stovim prie kasos,o uz musu stovejo babulensija,nu ir pradejo burbet sau po nosiai-kokia neisaukleta mergiote,musu laikais taip nebuvo nu ir taip toliau...as neiskentus atsisukau ir jai atsakiau:zinot ka,jai nepatinka kaip zirze mano dukra tada eikit prie kitos kasos ir cia neburbekit(gal ji galvojo,kad as negirdejau)bet uztai ir uzsiciaupe.
QUOTE(agniete18 @ 2008 08 30, 13:13)
zinot ka,jai nepatinka kaip zirze mano dukra tada eikit prie kitos kasos ir cia neburbekit(gal ji galvojo,kad as negirdejau)bet uztai ir uzsiciaupe.
Man pastabų nedaro, nes mano veido išraišką pamačiusios babulės pamiršta, kas nepatiko...