Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"? 2 dalis

QUOTE(Kristine @ 2008 08 27, 21:51)

Del jusu drauges....Treju metuku vaikui dar ir tokiu zodziu zinoti nereiketu, bet jei to vaiko aplinkoje dazni zodziai kaip "durnius" ir "k..." yra naudojami, tai ko tada stebetis, kad ir vaikas taip pat kalba  doh.gif Sakote, kad del trimecio vaiko geda, gal geriau stebekit to vaiko mama, savo drauge, kaip ji su tuom vaiku uzsiema, kaip su juo bendrauja, o ne pirma gedykites vaiko, kuris budamas tokio amziaus tik mokosi is savo aplinkos  doh.gif

Tokiu zodziu kiek zinau namie negirdi, pabuves darzeli kai grupes buvo sujungtos su didesniais vaikais ir ismoko,
Papildyta:
blink.gif tikrai dar nei vienas vaikas nuo krepstelijimo nenumire, bet ir naudos negavo. Gal jus tos savo motiniskos JEGOS pries vaika ir nenaudokite, geriau savo vyrui is sirdies uztvokite, jei jusu brangusis kada jusu neklausys,  tikrai, manau, turetu padeti  doh.gif

vat ir beda kad del vyro negaliu skustis klauso lotuliukas.gif tiesiog daug ka isbandziau del to griuvimo kai ko supyksta ar uzsimano doh.gif lauksim gal tiesiog baigsis tas voliojimasis bet kada ir bet kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 08 27, 22:19)

vat ir beda kad del vyro negaliu skustis klauso lotuliukas.gif tiesiog daug ka isbandziau del to griuvimo kai ko supyksta ar uzsimano doh.gif  lauksim gal tiesiog baigsis tas voliojimasis bet kada ir bet kur mirksiukas.gif

Mano vyras irgi manes klauso, net labai thumbup.gif ....O jei neklausytu, tai dirziuku paaukleciau, bet tik kad melyniu neliktu tongue.gif ....baisu tik, kad tik brangusis nesigintu ir atgal neduotu tongue.gif

Voliojimasis bet kur ir bet kada tikrai baigsis, kiekvienas vaiko bendrimo periodas turi savo "perliuku", manau, paauglysteje, dar musu atzalos ne tokiu fokusu parodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2008 08 27, 20:51)
mirksiukas.gif Nesutinku!As turiu du ,bet nei vieno neteko musti,lupti...Bande didysis kai buvo mazesnis pasispardyti,griuti ant zemes,tai pakelusi ,pastaciau ant koju,aisku bande dar karta,bet paemusi,nieko nesakant,uz rankos nuvedziau namo,o namie pasakiau,kadangi nemoki elgtis parduotuveje,gatveje,tai  leisiu pagalvoti ir kuri laika niekur neisi kartu schmoll.gif ,aisku reikejo daug kantrybes,bet po keliu  kartu ,kai niekur su savimi nesivedziau,pasake ,kad daugiau taip nebedarys schmoll.gif Matyt paveike,nes daugiau negriuvinejo,nereke...ir zinojo,kad ne kiekviena diena galima pirkti zaislus,knygutes mirksiukas.gif ,nors galimybiu buvo ir yra mirksiukas.gif Taigi, musimu vaikui isaugs tik neapykanta,pyktis,ir tada zinos,kad stipresnis gali ir primusti,nuskriausti,reiskia ir jam bus taip galima blush2.gif Tai mano nuomone,priimti ja ar ne,jusu reikalas! mirksiukas.gif

isivaizduoju kaip 1,6 metu vaika parsivedi ir aiskini kaip jis blogai padare ir kad ji niekur nesivesi lotuliukas.gif ,ir jau patikejau kad jis suprato ir patikejo tavo snekom

zinoma jei turi aukle gali vaika palikti su ja ir iseiti viena ,tai gal ir gali jis suprasti kad mama isejo be jo, bet jei su vaiku buni viena ir visi apsipirkimai buna su vaiku ,tai ka, pasakai buvai negeras as iseinu viena ir iseini palikdama vaika viena namie
Atsakyti
Neblogai jūs čia diskutuojat smile.gif .

Maniškiui kaip tik isterijos priepuoliai užeina doh.gif .Tokį koncertą lauke iškėlė,kad namo partempiau visą suprakaitavūsį doh.gif .Kantrybės su tokiais žmogeliukais reik geležinės.Buvo ir pas mus kritimas ant žemės,netgi galvos daužymas į grindis(nu ne taip kaip skamba,bet vistiek) blink.gif doh.gif .Turim mes tokią kėdutę,pastatytą atokiau.Po kiekvieno cirko vaikas būna ten pasodintas.Nepasėdi jis ant jos,bet kažkaip ta kėdutė jį suvaldo g.gif .Pabliauna dar nulipęs ir isterijos kaip nebūta.Sodindama pasakau už ką jis ten sėdasi.Gal dar ir nesupranta,bet kažkoks persilaužimas vyksta.Bet tai tik namie.O kaip kovot lauke ar kur kitur su tokiais protrūkiais tai nežinau verysad.gif .
Atsakyti
Iki dviejų metų aš pastebėjau, kad mano merginai užeina ožiai, kaip tik tada, kai aš pati esu kažko susierzinus, taigi iki 2,5 ji jokių rimtų cirkų nekrėtė. Na aš žinau, kad mano draugė ir 8 mėn, kūdikį aprėkdavo ir per šikną užvažiuodavo, ko aš niekaip negalėdavau suprasti. schmoll.gif
O kai jau paaugo ir prsidėjo prieštaravimai, tai labai dažnai padėdavo reikalavimas priešingai: noriu, kad rengtųsi, sakau, šiandien nesirenk, nevalgyk ir pan. Tai ji viską atvirkščiai darydavo thumbup.gif bejokių problemų ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif mano dukryte kaip buvo 1.5m.neturejau jokiu problemu su oziukais.Pradejo savo ozius rodyt kaip buvo virs dvieju metuku blush2.gif .Zinokit,visko buna ir graziuoju kalbames,ir piktuoju.
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 08 27, 21:13)
turiu viena draugia kuria 3 m. vaikas durnina ir ku... ir jai tai juokinga doh.gif o man kitakart buna geda uz jos vaika unsure.gif

Problema ne vaikas, o mama, kuri juokiasi. Čia mamai reikia užvažiuot hihihi.gif

Esame visi zmones, tiek mazi ir dideli, savo vaikus mokome neskriausti gyyvuneliu, nemusti savo broliuko ar sesutes, bet kai pacios supykstame, tai kazkodel igauname teise savo vaika aukleti fizinemis bausmemis  bigsmile.gif Paradoksalu

drinks_cheers.gif

QUOTE(Semile @ 2008 08 27, 22:19)
Tokiu zodziu kiek zinau namie negirdi, pabuves darzeli kai grupes buvo sujungtos su didesniais vaikais  ir ismoko,

lauksim gal tiesiog baigsis tas voliojimasis bet kada ir bet kur mirksiukas.gif

Bet mama turėtų imtis kažko, o ne juoktis g.gif 3 metų vaikui jau galima paaiškinti, kad taip negražu kalbėt.

Dėl voliojimosi, pasinaudokit Margo patarimu. Pasiskaitykit auklėjimo skyrelį, daug įvairių patarimų vienai situacijai, bandykit, gal kuris pritiks. Kartais ir ignoravimas veikia.

QUOTE(grazina37 @ 2008 08 28, 08:51)
isivaizduoju kaip 1,6 metu vaika parsivedi ir aiskini kaip jis blogai padare ir kad ji niekur nesivesi  lotuliukas.gif ,ir jau patikejau kad jis suprato ir patikejo tavo snekom

Klaidinga manyti, kad vaikas nesupranta ir aš jam neaiškinsiu g.gif Kuo daugiau aiškinsit, tuo didesnė tikimybė, kad supras. Nėra kažkokios ribos, kad vaikas buvo dundukas ir staiga įgavo proto ir viską pradėjo suprast. Auklėt, aiškint ir pasakot reikia nuo pat mažens. Kuo mažiau elgsitės su vaiku kaip nieko nesuprantančiu, tuo daugiau jis supras. O ar norės jūsų klausyti, jau čia kitas reikalas.

QUOTE(mammka @ 2008 08 28, 12:28)
Neblogai jūs čia diskutuojat  smile.gif .
Maniškiui kaip tik isterijos priepuoliai užeina  doh.gif .Tokį koncertą lauke iškėlė,kad namo partempiau visą suprakaitavūsį  doh.gif .Kantrybės su tokiais žmogeliukais reik geležinės.Buvo ir pas mus kritimas ant žemės,netgi galvos daužymas į grindis(nu ne taip kaip skamba,bet vistiek)  blink.gif  doh.gif .Turim mes tokią kėdutę,pastatytą atokiau.Po kiekvieno cirko vaikas būna ten pasodintas.Nepasėdi jis ant jos,bet kažkaip ta kėdutė jį suvaldo  g.gif .Pabliauna dar nulipęs ir isterijos kaip nebūta.Sodindama pasakau už ką jis ten sėdasi.Gal dar ir nesupranta,bet kažkoks persilaužimas vyksta.Bet tai tik namie.O kaip kovot lauke ar kur kitur su tokiais protrūkiais tai nežinau  verysad.gif .

thumbup.gif Girdėjau, kai kurios auklėtojos darželiuose tokią pačią kėdutę naudoja ax.gif
Atsakyti
isivaizduoju kaip 1,6 metu vaika parsivedi ir aiskini kaip jis blogai padare ir kad ji niekur nesivesi  lotuliukas.gif ,ir jau patikejau kad jis suprato ir patikejo tavo snekom

zinoma jei turi aukle gali vaika palikti su ja ir iseiti viena ,tai gal ir gali jis suprasti kad mama isejo be jo, bet jei su vaiku buni viena ir visi apsipirkimai buna su vaiku ,tai ka, pasakai buvai negeras as iseinu viena  ir iseini palikdama vaika viena namie

mirksiukas.gif O as ir nerasiau,kad jam buvo 1,6m.,jam tuo metu buvo 2,2m. mirksiukas.gif Taip tuo metu,kai nevedziau i parduotuves jis buvo su aukle mirksiukas.gif,niekada savo vaiku nepalieku,ir nepalikdavau vienu,net tokiu minciu nebuvo blush2.gif
Atsakyti

zinoma jei turi aukle gali vaika palikti su ja ir iseiti viena ,tai gal ir gali jis suprasti kad mama isejo be jo, bet jei su vaiku buni viena ir visi apsipirkimai buna su vaiku ,tai ka, pasakai buvai negeras as iseinu viena  ir iseini palikdama vaika viena namie

va va isivaizduoju ir as kaip mano 1.6m dukryte suprastu ka jai sakau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 08 28, 22:17)
va va isivaizduoju ir as kaip mano 1.6m dukryte suprastu ka jai sakau biggrin.gif  doh.gif

mirksiukas.gifO ka jus manote,kad 1,6m vaikas nieko nesupranta? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2008 08 28, 20:58)
mirksiukas.gifO ka jus manote,kad 1,6m vaikas nieko nesupranta? g.gif  doh.gif

zinoma supranta,bet vaikuciai supranta ta ka jie patys nori suprast,o ne ta ka jiems sakai,ka galima daryt,o ko negalima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agniete18 @ 2008 08 28, 23:58)
zinoma supranta,bet vaikuciai supranta ta ka jie patys nori suprast,o ne ta ka jiems sakai,ka galima daryt,o ko negalima. smile.gif

Supranta jie labai daug ką, bet, kaip ir suaugę žmonės, turi savo norus ir principus smile.gif Juk jūs, nors ir suprantat viską, kas jums sakoma, ne visada elgiatės pagal kitų paliepimus?
Atsakyti