Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"? 2 dalis

QUOTE(Korsikiete @ 2008 08 22, 13:20)
Tai tegul ji nekalba, pati juk situacija matai: kada ji pradeda ožiuotis (turi tam pagrindo ar ne); jei ji tavo dėmesio taip reikalauja, tai sakyk, kad tegul nusiramina, o tada tu ją pamilėsi, nes jos ožiukai labai jau pikti ir tave gąsdina, arba, kad tu labai myli Smiltytę, o va ožiukų - ne... Tai lyg koks žaidimas... O ji nors kiek nors kalba? smile.gif

labai nedaug atskirais lialiukiškais žodeliais dar nė vieno sakinuko nėr surezgus verysad.gif
labai ačiū už patarimus pabandysim
Atsakyti
o pas mus tai beda tokia jai ko nors laaabai uzsimano ir negauna tuoj ant zemes griuna ir verke doh.gif nu nezinau ka ir daryt g.gif ir tariuosi graziuoju ir baru nu nieko nepadeda schmoll.gif kai nekreipiu demesio tai po keliu min. atsikele pati bet mieste tai visi ziuri dar kas pagedina bet ji vistiek guli ir dar daugiau bliauna cry.gif
Atsakyti
cia yra visu musu vaikuciu problemeles,kai ateina nekviesti oziukai.Mano mazoji pora kartu ir bande kristi,bet vyras riktelejo grieztu balsu,bet ji net nekreipe demesio,tada pliaukstelejo per uzpakaliuka(aisku nestipriai )nuo to laiko net nekrenta ant zemes smile.gif Bet dabar kitos problemos-pavydumas,isterijos.
Atsakyti
Aš turbūt bjauri, kai mano vaikas pabandė griūti, aš apsisukau pagreitinau žingsnį ir pasukau už pirmo kampo, ir žiūriu pasislėpus blink.gif , o maniškės ožys pabėgo, ji nejuokais susirūpino, tada išlindau, o čia prie mano vaiko gera teta pripuolė, kuri toliau 0,5 metro nemato ir pradėjo jau vos ne kalbint, atseit pasiklydai ir pan. doh.gif O Urtė pamačius mane tik skersa skersa nuo tos tetulytės (veiksmas Palangoje buvo) ir atskuodė... Tfu tfu gatvėje dabar ožiai nelabai rimti...
Parduotuvė buvo užsiklykus noriu noriu... aš vyrui į rankas, sakau nešk į namus... ax.gif
Grįžau sėdi verkia ir sako daugiau niekada į parduotuvę ožiukų nesivesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 08 22, 18:15)
o pas mus tai beda tokia jai ko nors laaabai uzsimano ir negauna tuoj ant zemes griuna ir verke doh.gif nu nezinau ka ir daryt  g.gif ir tariuosi graziuoju ir baru nu nieko nepadeda schmoll.gif kai nekreipiu demesio tai po keliu min. atsikele pati bet mieste tai visi ziuri dar kas pagedina bet ji vistiek guli ir dar daugiau bliauna cry.gif

imk rykste,vieno tikrai pakaks thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, radau kitoj temoj nuoroda i idomu straipsni. paskaitykit, kaip viskas atrodo vaiku akimis. http://www.mamoszurn...i...49&Itemid=0
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2008 08 23, 07:48)
Aš turbūt bjauri, kai mano vaikas pabandė griūti, aš apsisukau pagreitinau žingsnį ir pasukau už pirmo kampo, ir žiūriu pasislėpus  blink.gif (...)

Panasu vaizdeli teko irgi Palangoje matyti.. eina berniukas su teveliais, rekia, verkia, sustoja, tampo mamai uz rubu ir pan. tada tevai pagreitino zingsni ir nuejo geroookai toli, kadangi ejom paskui viska kuo puikiausiai matem. Atrode, kas cia tokio, bet kai vaikas pamate, kad tevu nera, issigando, pradejo blaskytis, begioti tai ant saligatvio, tai i gatve unsure.gif zmoniu minia, keli pradejo raminti, visi galvojo, kad pasiklydo, mes po truputi ji nusnekinom, parodem, kur nuejo tevai (o jie sau ramiausiai net neatsisukdami prie kioskelio kazka pirko). Pasivijo jis juos. Situacija gal ir tipiska, daugelis gal panasiai padaro, kai nebesusitvarko, bet cia paliko vaika, kuris lakste i GATVE, tevai gal to nemate (o jei mate, tai is viso blink.gif ), negi nepagalvojo, kad galejo atsitikti nelaime, issigandes vaikas nezinia, kur begti gali unsure.gif tuo metu tikrai eme pyktis ant tevu... manau, kad ignoruoti gali, bet viskas su saiku

QUOTE(grazina37 @ 2008 08 23, 09:04)

zinau atveju, kai jokios rykstes nepadejo ir nepadeda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 23 rugpjūčio 2008 - 11:18
Na aš toliau dviejų metrų nenueinu ax.gif žmonių buvo nedaug, nes ne centre... Ir žinoma stebiu, kad kur nepradėtų klaidžioti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2008 08 23, 10:04)

Pati pasiplakit už tokias mintis.
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2008 08 23, 11:20)
sveikos, radau kitoj temoj nuoroda i idomu straipsni. paskaitykit, kaip viskas atrodo vaiku akimis. http://www.mamoszurn...i...49&Itemid=0

Labai įdomus ir informatyvus straipsnis thumbup.gif

Patiko mamos patarimas komentaruose naudoti "nusiraminimo" kilimėlį bigsmile.gif
Atsakyti
Oziai,oziukai,ozkiukai....jie buvo ir bus,reikia laaabai daug kantrybes ir nervu ir umn.gif
p.s. straipsnis l.geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 23 rugpjūčio 2008 - 12:47
QUOTE(agniete18 @ 2008 08 21, 20:40)
Suprantama,kad vaikas turi tureti savo teises,bet nesuprantu prie ko cia valerijonai ir seimyniniai santykiai su vyru.PVZ.;musu seimoja viskas gerai ir ner ko musu mazajai nerimauti-ir dar vienas dalykelis,tos kurios mamos pasirenka dirziuka,vadinasi jos yra isbande visas vaiko aklejimo metodus.Todel ir pasirenkam''oziukus''varom su dirziukais(aisku tik kritiniu atveju dirziukas) smile.gif

Tai kad labai jau klystat. Netgi labai dažnai mamos, pasirenkančios diržiuką, nežino daugybės nesmurtinių priemonių.
Kai esi nusistačius prieš diržą, tai bet kokiu atveju ieškai sprendimo, per galvą vertiesi ir randi. O jeigu diržiukui "nieko prieš", tai labai lengva ir greita pasakyt "aš jau viską išbandžiau".
Atsakyti
Dirzas pas mus tik vienas,bet ir ta pati nesioja tevas,taip kad kai labai jo norisi,dazniausiai jo nera po ranka.Tad kas turite ismeskite juos ir pabandykit problemas spresti be ju mastau.gif
Atsakyti