QUOTE(Korsikiete @ 2008 08 23, 07:48)
Aš turbūt bjauri, kai mano vaikas pabandė griūti, aš apsisukau pagreitinau žingsnį ir pasukau už pirmo kampo, ir žiūriu pasislėpus
(...)
Panasu vaizdeli teko irgi Palangoje matyti.. eina berniukas su teveliais, rekia, verkia, sustoja, tampo mamai uz rubu ir pan. tada tevai pagreitino zingsni ir nuejo geroookai toli, kadangi ejom paskui viska kuo puikiausiai matem. Atrode, kas cia tokio, bet kai vaikas pamate, kad tevu nera, issigando, pradejo blaskytis, begioti tai ant saligatvio, tai i gatve
zmoniu minia, keli pradejo raminti, visi galvojo, kad pasiklydo, mes po truputi ji nusnekinom, parodem, kur nuejo tevai (o jie sau ramiausiai net neatsisukdami prie kioskelio kazka pirko). Pasivijo jis juos. Situacija gal ir tipiska, daugelis gal panasiai padaro, kai nebesusitvarko, bet cia paliko vaika, kuris lakste i GATVE, tevai gal to nemate (o jei mate, tai is viso
), negi nepagalvojo, kad galejo atsitikti nelaime, issigandes vaikas nezinia, kur begti gali
tuo metu tikrai eme pyktis ant tevu... manau, kad ignoruoti gali, bet viskas su saiku
QUOTE(grazina37 @ 2008 08 23, 09:04)
imk rykste,vieno tikrai pakaks
zinau atveju, kai jokios rykstes nepadejo ir nepadeda