QUOTE(mork.laura @ 2008 08 11, 20:45)
kai vaikas klykia ir man sako duok dirzo,as zinau tirai kad nepadeda isbandyta,kam ji musti jei i tai jis nereguoja,nekausau jokiu patarimu,bandau kai tik pradeda klykt sakyt kad kazkur vaziuosim,kartais padeda,kalbinu ramiai be jokio pykcio,neklausyk,kad vaiko aukleti galim tik dirzu.
As irgi sutikciau, kad neklausyk tu nei vyro, nei uosviu. Vaikai visi yra skirtingi. Vieniems net nereikia, kad jiems su ranka kada per uzpakali suduotu, uztenka tik pasneketi, o kitiem, aisku, reikia kartais... Man paciai teko keleta kartui suduoti dukrytei ir tai buvo toks tik "parodymas", kad mama gali grieztai elgtis. Ir dabar kartais gauna, bet tik tuo atveju, kai VISISKAI neklauso ir atsikalbineja, tada suduodu ranka per uzpakali ir to pakanka
O mano dukrytei irgi labai tinka tas variantas kai nuvarau i kambari, paguldau i lovyte ir liepiu apsiraminti. Kartais ilgai isterikuoja, kartais trumpai, bet as neieinu i kambari tol, kol ji neapsiramina ir jau tada atsipraso, pabuciuoja ir pasizada buti gera mergyte