Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"? 2 dalis

mums tai vargas parduotuves doh.gif visko jam reikia ir visko jis nori,o jei pamato dar zaislus tai isvis baisus rekimas buna,nors namuose tu zaislu kalnai ir nezaidzia.tai as jau stengiuosi pro zaislus parduotuveje apeiti,kad nepamatytu,o maisto produktus perkant tai vos ne sunaus leidimo reik ka pirkti,tai jam ne ta jogurta paemiau tai vel kas.bet as dazniausia ijungiu" zalia sviesa"ir negirdziu ko jis reikalauja.
Atsakyti
i parduotuve su vaiku tai geriau nei lotuliukas.gif musiskiui tai nuo nuotaikos priklauso, kartais griebia viska nuo oat iejimo, o kartais sedi ramus dairos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 07 26, 11:10)
Na mes čiupa čiupsus, traškučius, kolą vadiname kakomis  blush2.gif
O šiaip parduotuvėse maniškė ideali mergytė  smile.gif . Jei sėdi mašinytėje - vežimėlyje, tai sukioja vairą ir burzgia, ir nieko daugiau nereikia. Jei sedi didesniame vežimėlyje, tai duodu laikyti rankytėse kokį pirkinuką: knygelę, pieno ar sulčių pakelį, ir viskas ok.
Jei jau tikrai zirzia, tai pavargusi arba alkana  smile.gif

Tokiu atveju - jusu mergyte tikrai nedraugauja su oziukais... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 07 26, 10:10)
Na mes čiupa čiupsus, traškučius, kolą vadiname kakomis  blush2.gif
O šiaip parduotuvėse maniškė ideali mergytė  smile.gif . Jei sėdi mašinytėje - vežimėlyje, tai sukioja vairą ir burzgia, ir nieko daugiau nereikia. Jei sedi didesniame vežimėlyje, tai duodu laikyti rankytėse kokį pirkinuką: knygelę, pieno ar sulčių pakelį, ir viskas ok.
Jei jau tikrai zirzia, tai pavargusi arba alkana  smile.gif

Mūsiškis irgi panašiai, tik į mašinėles nesodinu, ne labai jau purvinos verysad.gif
Atsakyti
Nu mano vaikinui kokie oziai uzejo,net baisu,is niekur nieko pradeda klykti,rengtis rubus ir t.tnesileidzia paiimamas,bandau nekreipti demesio taspats jam ir tai tesiasi koki pusvalandi,panasu i kazkoki nervu priepoli,nezinau net ka daryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
del pastarojo, tai maniske dar 3 men buvo-labai nervinga buvo-truksciodavo-israse daktare lasiukus acosedum, pagerem men-viskas praejo.
del oziuku, tai namie ju daugiau, ypac kai reikia miegoti eiti. akys luzta, bet tas miegelis tiks jau priesas smile.gif dazniausiai laukiu, kaki jau visai neistveriu, balsa pakeliu, o vakar emiau ir sakau-ir as taip darysiu. ir rpadejo irgi beee daryti-juokesi labai ilgai ir garsiai. prisijuokem ir nuluzom smile.gif
parduotuveje dar nesupranta, kad gali kazka paimti, o jei zyzia visada turiu kokia barankyte ar vandenelio, ar zaisliuka is namu.
Atsakyti
QUOTE(mork.laura @ 2008 08 06, 16:49)
Nu mano vaikinui kokie oziai uzejo,net baisu,is niekur nieko pradeda klykti,rengtis rubus ir t.tnesileidzia paiimamas,bandau nekreipti demesio taspats jam ir tai tesiasi koki pusvalandi,panasu i kazkoki nervu priepoli,nezinau net ka daryti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pas mus panasiai buvo, tuomet guldydavau ji i jo lova, pradejo maniskis protestuot pries miega, neiseidavo uzmigdyt kol visiskai nenusiklykdavo, nuo to laiko uzdarydavau i miegamaji kad issiklyktu... Dabar mazdaug jau dvi savaites kaip vaikas apsiramino, nebereikia jokiu bausmiu. Zinoma vis dar nervinasi jei kas nepatinka, bet nebeklykia taip ilgai.
O paskykit kaip reaguoti kai ir vyras ir jo bei mano tevai vis aiskina, kad reikia vaikui dirzo. Esu davusi pora kartu per pampersa, bet kazkaip man po to paciai nemalonu, tai ir nebemusu. O vyras vis ant manes rekia, kad vaiko nemoku aukleti, mat jo tevai uz vaiku bausme-musima, jis pats irgi suduoda kartais vaikui, ar ant jo uzrekia, net kai vaikas gersiai zaizia, ar klykauja bezaisdamas. Bandziau jam viena syki aiskinti, bet jam tevai autoritetas, o matai as nieko nenusimanau..Kaip eltis tokioj situacijoj?
Atsakyti
o mes labai paprastai - nuo anksciau ( na kai ismoko traukti uz laudu, list i spinta, traukyt stalcius, list i siukliazeze ar valgyt "kakas" ) susisukom lairastuka i tutele ir jei jau tikrai panelyte persistengia su elgesiu darom dideli plekst smile.gif
skausmo nera beeet GARSAS smile.gif ir idealus vaikas smile.gif
dabar uztenka tik parodyt LAIKRASTUKA lotuliukas.gif
o dideliu oziuku net ir toj parduotuvej dar nerodo.. manau per maza kad kristu ant zemes ir verktu.. ( gali buti musu tai dar laukia lotuliukas.gif )
Atsakyti
mano vaikinas supykes pradeda spiegt ir mustis g.gif tikiuosi isaugs.stengiuos nekreipt demesio.kelis kart bande ant zemes nugriuves spiegt,tai as isejau is kambario blink.gif ir gulek sakau kiek nori.tai kazkaip ir uzmirso kritima. smile.gif
Atsakyti
Manoji tai nebūna uždaryta kambarį atsidaro duris ir eina iš paskos ir klykia, tada aš jai su ranka per užpakali užduodu ir ožiai išbėga žaibo greičiu. Ir kas svarbiausia, kad tada jinai iškarto nustoja verkti ir bando nukreipt mano dėmesi kitur, kad ir aš pamirščiau jog pas ją buvo ožys. Nepateisinu mušimo su diržu, bet manau su ranka galima pliaukštelėt, kad vaikas nepradėtu auklėt mamos.
Atsakyti
Maniškei dabar labai veiksminga,kai ji pradeda ožiuotis,lieoiu eit į miegamajį ir pagulėt kol ožiai praeis.Paverkia ,parėkauja atsigulus,bet labai greitai ateina atsiprašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babumm @ 2008 08 07, 18:15)
Pas mus panasiai buvo, tuomet guldydavau ji i jo lova, pradejo maniskis protestuot pries miega, neiseidavo uzmigdyt kol visiskai nenusiklykdavo, nuo to laiko uzdarydavau i miegamaji kad issiklyktu... Dabar mazdaug jau dvi savaites kaip vaikas apsiramino, nebereikia jokiu bausmiu. Zinoma vis dar nervinasi jei kas nepatinka, bet nebeklykia taip ilgai.
O paskykit kaip reaguoti kai ir vyras ir jo bei mano tevai vis aiskina, kad reikia vaikui dirzo. Esu davusi pora kartu per pampersa, bet kazkaip man po to paciai nemalonu, tai ir nebemusu. O vyras vis ant manes rekia, kad vaiko nemoku aukleti, mat jo tevai uz vaiku bausme-musima, jis pats irgi suduoda kartais vaikui, ar ant jo uzrekia, net kai vaikas gersiai zaizia, ar klykauja bezaisdamas. Bandziau jam viena syki aiskinti, bet jam tevai autoritetas, o matai as nieko nenusimanau..Kaip eltis tokioj situacijoj?

kai vaikas klykia ir man sako duok dirzo,as zinau tirai kad nepadeda isbandyta,kam ji musti jei i tai jis nereguoja,nekausau jokiu patarimu,bandau kai tik pradeda klykt sakyt kad kazkur vaziuosim,kartais padeda,kalbinu ramiai be jokio pykcio,neklausyk,kad vaiko aukleti galim tik dirzu.
Atsakyti