Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"? 2 dalis

Sveikutes 4u.gif
Jo su tais oziukais labai jau sunku susitvarkyt, stengiuosi daug aiskinti, ir kalbetis,bet kartais kantrybe truksta doh.gif
Atsakyti
Kentėjau, stengiausi, aiškinau.. galiausiai trūko, kantrybė. Atšliopinau per sėdynę kaip reikiant. Dabar vaikas bent jau stengiasi klausyti. turiu tokią hiperaktyvią penkiametę ožkutę. Vaje vajei. Ji gimusi ožkos metais ir avino ženkle. Manau tai turi įtakos jos ožkiškam charakteriui. g.gif niekaip nerandu būdų su ja sutarti gražiuoju. Nebent kai ji lb geros nuotaikos būna verysad.gif Stačiai varo iš proto kartais...
Atsakyti
Kai maniske pradeda oziuotis, tai stengiuosi nukreipti jos demesi i ka nors kita.Jeigu viskas vyksta viesoj vietoj tai duodu i rankytes koki skanumyna, kuri visalaik pasiemu su savim.Zinau kad is pedagogines puses taip elgtis nelabai gerai, bet ka daryt...nemanau kad aplinkiniams malonu klausytis mano mazos kaprizos koncertu doh.gif
Atsakyti
4u.gif Kai maniskiai uzsioziuodavo,krisdavo ant zemes tai kita karta nesivesdavau i parduotuves doh.gif ,pries tai paaiskindavau ,kad taip elgtis negalima ,geda...po keliu kartu nebuvo nei oziuku,nei kritinejimu ant zemes,nei i krepsi metymo ivairiausiu zaislu...,nes zinojo,kad mama nesives i jokias parduotuves ,ir nieko nepirks. mirksiukas.gif Po tokiu pokalbiu,susitardavome,kad ta diena pirksime tik viena reikalinga daikta,zaisla mirksiukas.gif Ir zinokite ,tai "veikdavo" mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi bandau is karto nukreipti demesi, kartais pavyksta, kartais ne.... linkiu visiems ir sau tik kantrybes smile.gif
Atsakyti
na, gal bjauriai pasakysiu, bet tai mano nuomone o ne kritika.
as nesistengiu nukreipt demesio ir nesistengiu sokinet - ne klounas esu. visada taip elgtis nebutu galimybiu. tiesiog ,,isbaigiam" susidariusia situacija ir viskas. parekia vienas sau, ignoruoju.
tiesiog ziuriu kas menesi kitaip elgiuos ir neiseina su skirtingu oziu vienodai kovot smile.gif
Atsakyti
O pas mus parduotuveje okiuzu nera thumbup.gif
tik ateina dideli, kai daugiau laiko praleidzia su sese - tai tada sakiai buna doh.gif ,
pora atvejuy baigesi tuom, kad pliaukstelejau is lengvo su delnu per uzpakali....Zinot - veikia, bet neilgam lotuliukas.gif blink.gif
o dirzu ji vyresniaja pati gasdina -"tuo dizo gausi nuo Mides"(nor ne nera gavusios - tik maciusios)
Atsakyti
Mano "brangenybė" taip pat buvo pradėjęs kristi ant žemės. Bet kažkaip greit baigėsi šis "žaidimas". Visą laiką aiškinome, kad taip negražu, kad visi juokiasi. Viną kartą užvažiavau per sėdynę, o tėtis griežtai čiupdavo už pakarpos ir pastatydavo.
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 07 21, 17:51)
sveikos,mano dukra tai irgi oziukiu privalgius,dar gnaibosi is kandasi,prasidejo neseniai kai parduotuvei paeme ciupa ciupsa o as jai nenupirkau,siaip su ja tariames ir as taip pratinu kad jei eini su manim i parduotuve tai tau jokiu zaislu ir t.t neperka ji sutinka,bet ka as zinau vistiek dar nelabai supranta bet pratinu ir sakau tau vakar mes su teveliu daug ka pripirkom,tada as matau kad jinai kaip pradejo rekt parduotuvej ir pritupus verkia sakau dabar jei man pyksi ir neklausisi mamos,nieko nenupirksiu is vis,buvau nupirkus jai varskes sureliu be sokolado,ziuri vistiek neapsiramina,o zmones tai ziuri ir ziuri,bet as ramiai graziai jai aiskinu tada sakau einu padedu surelius tavo ir nieko nepirksiu ir nupirkau tik duonos ir t.t visa keliai net neziurejo i mane o as eidama jai graziai aiskinau,tai atsisedom ant supyniu prie namu pasisupo ir sakau einam namo jau tevelis musu laukia priejo pasiprase ant ranku,paemiai sakau duok bucki,dave smile.gif ir ramiai ejom iki namu,tai kita diena dar prase ciupa ciupso,bet nereke,vel nepirkau o paaiskinau sakiau ka buvau sakius vakar ir dar priduriau kad ciupa ciupse daug dazykliu ir t.t smile.gif  biggrin.gif  sakau paziurek tavo grazus balti dantukai negalima gadynti tai begte pribego prie surelio ir nupirkau sureli,grize namo as ilindau i interneta ir paruodziau jai sugedusius dantys nu ten radau tokia nuotrauka,ir sakau ar nori kad tavo dantukai irgi tokie negrazus butu ji man sako nea,nu va tokia musu istorija.gal tokio amziaus dar nelabai supranta ,bet stengiuosi pratinti ja taip,buvo mums ir su puoduku oziukai,tai  thumbup.gif paaiskinau ir viskas ok dabar tfu tfu tfu smile.gif gal kas su manim nesutiks,bet man tai ziuriu po truputi sekasi kovoti su oziukais,nes ju buna ivairiu,as jos nemusu dirzo nerodau,nes pastebejau kad ramiai paaiskinus ji supranta geriau smile.gif sekmes jums 4u.gif

Patiko man sis pasisakymas, su vaikais, kokio amziaus jie bebutu, istikruju reikia daug kalbeti ir jiems aiskinti ir tureti begalo daug kantrybes. Mane ir kaip dauguma mamyciu neramina aplininiu demesys, todel ir kurnos eidama pasikraunu atsargu: kokiu nors uzkandziu, megstamu zaislu, atsigerti, idomu kiek ilgai tai pades lotuliukas.gif Buna kad kartais dukryte pamato netycia koki jai patinkanti daikta parduotuvej, tai jei ji pradeda oziukus rodyt, tai as jai ji ir paduodu, ir kol ji laiko as apsiprekinu, o jau vaziuojant prie kasos susimoketi pakeiciu i ka nors ka istikro perku ar i koki zaisla kuri su savim pasiemus turiu, trumpai tariant mes turim savo vaikus apgudrauti lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barlamėja @ 2008 07 24, 02:04)
Patiko man sis pasisakymas, su vaikais, kokio amziaus jie bebutu, istikruju reikia daug kalbeti ir jiems aiskinti ir tureti begalo daug kantrybes. Mane ir kaip dauguma mamyciu neramina aplininiu demesys, todel ir kurnos eidama pasikraunu atsargu: kokiu nors uzkandziu, megstamu zaislu, atsigerti, idomu kiek ilgai tai pades  lotuliukas.gif  Buna kad kartais dukryte pamato netycia koki jai patinkanti daikta parduotuvej, tai jei ji pradeda oziukus rodyt, tai as jai ji ir paduodu, ir kol ji laiko as apsiprekinu, o jau vaziuojant prie kasos susimoketi pakeiciu i ka nors ka istikro perku ar i koki zaisla kuri su savim pasiemus turiu, trumpai tariant mes turim savo vaikus apgudrauti  lotuliukas.gif  ax.gif

Oi, ir kantrios jus visgi, mamytes.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ožiukus tramdom taip: paimu rėkiantį, nunešu kur nors atskirai pasodinu, o pati užsiimu kuo nors, kad parodyčiau, kad esu abejinga ožiukui.Rėkimas baigiasi tą pačią minutę-pribėga apsikabina jau nurimęs ir einam abu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Na mes čiupa čiupsus, traškučius, kolą vadiname kakomis blush2.gif
O šiaip parduotuvėse maniškė ideali mergytė smile.gif . Jei sėdi mašinytėje - vežimėlyje, tai sukioja vairą ir burzgia, ir nieko daugiau nereikia. Jei sedi didesniame vežimėlyje, tai duodu laikyti rankytėse kokį pirkinuką: knygelę, pieno ar sulčių pakelį, ir viskas ok.
Jei jau tikrai zirzia, tai pavargusi arba alkana smile.gif
Atsakyti