QUOTE(Lera @ 2008 09 08, 19:53)
žodžių su ta vaivorykšte tai tragedija vistiek gavosi gavosi spalvota nuotrauka t.y su vaivorykšte ir "išpjautos " akis nu monstriškas vaizdas nemokša aš reikia pripažint einu akis bandysiu
Papildyta:
aš pas save tokio nematau atrodo
jau radau ale man kažkokios tada linijos braižosi kuriu paskui negaliu atsikratyt
Papildyta:
aš pas save tokio nematau atrodo
jau radau ale man kažkokios tada linijos braižosi kuriu paskui negaliu atsikratyt
O akis trynei atsistojus ant gradiento layerio? T.y. kai trini, mėlynai pažymėtas turi būti gradiento (tas su vaivorykšte) sluoksnis dešiniam apatiniam PS lange Ir dar, pažiūrėk ar trini su Eraser tool, o ne su Background eraser
Kiekvienas iš tų mygtukų (kur mano paveiksliuke matosi) turi po keletą funkcijų. Išsinagrinėk jas Ant kiekvieno paspaudus dešinį pelės mygtuką išsiskleidžia kiek jų yra
O dėl įvairių pažymėjimo įrankių, tai šioje vietoje yra tikrai neblogai ir išsamiai berods paaiškinta, aš tikrai nesugebėsiu geriau
Ir dar - nu toks tas jau PS, kad nu reikia prie jo pasėdėti kol bent pagrindus "įkerti". O tada jau viskas lengviau einasi. Bet pradžia gali būti sunkoka. Jei to neišsigasi, o bandysi, bandysi ir bandysi, vėliau paprasti veiksmai tikrai neužims daug laiko. Tai vat Tereikia noro ir pastangų ir viskas gausis