ar galima su fotošopu padaryt vizitines korteles? jei taip norėčiau pamokeles
tai niekas neturit ArcSoft DVD Slidechow programytės? aš ja turiu bet man iškilo keleta klausymu apie ja
sweikos,
pasisiuntus esu photoshopa cs3 extendet 10.0.1 versija reikia serialo number, gal kuri galit padet? i az prasau
pasisiuntus esu photoshopa cs3 extendet 10.0.1 versija reikia serialo number, gal kuri galit padet? i az prasau
QUOTE(Lera @ 2008 09 03, 21:33)
ar galima su fotošopu padaryt vizitines korteles? jei taip norėčiau pamokeles
tai niekas neturit ArcSoft DVD Slidechow programytės? aš ja turiu bet man iškilo keleta klausymu apie ja
Nugi reikia kaip suprantu tik tinkamą dydį nusistatyti (nežinau vizitkės tikslių išmatavimų) ir psio, o tada dėlioji dėlioji... foną, užrašus, stumdai juos, žiūri kas ir kur geriau žiūrisi. Nugi vizitinė iš principo nėr sudėtingas daiktas, tai ir navarotų ten ne ką prigalvosi
Aš neturiu.
gal galit pasakyt kaip nuotraukoj pakeist fona su photoshopu
QUOTE(funnygirl- @ 2008 09 04, 15:56)
gal galit pasakyt kaip nuotraukoj pakeist fona su photoshopu
Pačiam pirmam puslapy šitos temos yra pamokėlė (apie vidurį). Tai vienas iš būdų.
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 04, 18:07)
Aciu
merginos ką daryt jei viska darai tip top pagal instrukciją o vistiek nieko nesigauna ???
QUOTE(Lera @ 2008 09 07, 17:49)
merginos ką daryt jei viska darai tip top pagal instrukciją o vistiek nieko nesigauna ???
bandyti nukripti nuo instrukcijos ir savo jiegomis pasiekti rezultato.
O kas konkreciai nesigauna? kartais buna kad praleistas paprasciausiai zingsnis ir del to nesigauna.
QUOTE(liamuna @ 2008 09 07, 20:16)
bandyti nukripti nuo instrukcijos ir savo jiegomis pasiekti rezultato.
O kas konkreciai nesigauna? kartais buna kad praleistas paprasciausiai zingsnis ir del to nesigauna.
viska darau pagal šias instrukcijas jau keletas dienų bandau bet neįveikiau nei vienos pamokėles nesigauna nieko , ir kodėl viskas taip sudėtingai turi būti? o gal aš neskirta dirbt su tokia programą? labai jau viskas sudėtinga net tai kas atrodytu neturėtu būti
QUOTE(Lera @ 2008 09 07, 20:55)
viska darau pagal šias instrukcijas jau keletas dienų bandau bet neįveikiau nei vienos pamokėles nesigauna nieko , ir kodėl viskas taip sudėtingai turi būti? o gal aš neskirta dirbt su tokia programą? labai jau viskas sudėtinga net tai kas atrodytu neturėtu būti
Man tai gaudavosi, kai dariau.
QUOTE(liamuna @ 2008 09 07, 21:23)
Man tai gaudavosi, kai dariau.
bet nejaugi nėra jokių "pagreitintu" budu kokia nos smulkmena kaip spalvų koregavimas reikalauja tiesk darbo o kartais reikia virš 100 foto pakoreguot tai čia puse metų turbūt reikėtu paaukot