na tai tada as pati jo tikriausiai nesusireguliuosiu...
Labas vakaras , mergaitės, gal kur matėt pamokėlę,kaip reikia padaryti nuotrauką,kad ji būtų kaip be fono,Na kad būtų vien tik kokia detalė, o fonas tos vietos ,kurioje ta detalė yra?
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 04 14, 18:22)
Į pirmą klausimo dalį neatsakysiu
O dėl bazinės pensijos, jei įsiregistruosit indiv. veiklą, tai 0,5 bazinės pensijos dydžio įmoką mokėti privalėsite, jei nepatenkat į tą kategoriją asmenų, kurie gali nemokėti . Čia neturi reikšmės spėsite stažą sukaupti ar ne, įmoka yra privaloma.
O dėl bazinės pensijos, jei įsiregistruosit indiv. veiklą, tai 0,5 bazinės pensijos dydžio įmoką mokėti privalėsite, jei nepatenkat į tą kategoriją asmenų, kurie gali nemokėti . Čia neturi reikšmės spėsite stažą sukaupti ar ne, įmoka yra privaloma.
atsidarai nuotrauka
spaudi ctrl+J(dublikuoji layeri)desinej pamatysi atsiradusi sluoksni
tada pasirenki ta sluoksni ir tada trini aplink ta detale.o pagrindini(apatini) sluoksni pasidarai nematoma arba istrini.
tada lieka tik detale kai viska aplink ja istrini.na bent jau as taip darau
gal kiek aiskiau
QUOTE(Wyšnia @ 2008 08 28, 21:58)
Labas vakaras , mergaitės, gal kur matėt pamokėlę,kaip reikia padaryti nuotrauką,kad ji būtų kaip be fono,Na kad būtų vien tik kokia detalė, o fonas tos vietos ,kurioje ta detalė yra?
nesuprantau ko klausi ar kaip viska istrinti ir tik palikti pvz zmogu?
Norėjau paklausti,kaip padaryti,kad gautųsi paveiksliukas be fono,na kaip būna detalės photoshopui,na nemoku kitaip paaiškinti, bet jau nesvarbu-išmokau:bigsmile:
reiktu pamokeles kaip padaryti pereinanciu spalvu teksta ir brushus.... nezinau kaip ivardinti angliskai todel nerandu niekaip
buciau dekinga
buciau dekinga
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 29, 20:25)
reiktu pamokeles kaip padaryti pereinanciu spalvu teksta ir brushus.... nezinau kaip ivardinti angliskai todel nerandu niekaip
buciau dekinga
buciau dekinga
Gradient tool (G)
gradient tool tai zinau.bet as kai su juo darau tai gaunasi kad visas fona pereinantis tiesiog.o man reikia kad pvz su brushu uzdedu gelyte ir kad ji ne visa vietisos spalvos butu o perejimais nuo geltonos i zalia tarkim.bet nesigauna va sitas dalykas
Papildyta:
o katik profesionalas atejo paaiskino
Papildyta:
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 29, 22:11)
gal pasidalinsi ziniomis?
reikia pazymeti ta laieri ir tada tik su gradient tool spaust
Gal galite man kas pasakyti, kaip padidinti pvz inner glow spinduli? Man ji padaro vos matoma, o jokios lenteles, kur butu galima ji padidinti man nerodo...
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 30, 12:59)
reikia pazymeti ta laieri ir tada tik su gradient tool spaust
vakar bandziau taip,bet nesigavo.visvien visa sluoksni uzspalvino