Gal kas mokat dirbti su adobe illiustrator?Parsisiunciau bandomaja versija,bet nelbai iseina.O pamokeliu tokiu reik nelabai randu.Tik diagramas ismokau daryt,kuriu nereikia man.
Parsisiunciau is interneto toki juoda grazu fona. Ant jo man reikia uzdeti brushus su sirdutem... Visaip bandau, bet man neuzsideda. Ir spalvas bandau keisti, bet neiseina... Gal kas galetu padeti?
kur gauti photoshopa?
http://www.supermama...howtopic=163656
cia tema is super mamu kur tikrai yra tikslus adresiukas tik reiks truputi paieskoti si programele sekmes kuryboje
cia tema is super mamu kur tikrai yra tikslus adresiukas tik reiks truputi paieskoti si programele sekmes kuryboje
dekui bandysiu
sveikutes
merginos susiduriau stai su tokia problemyte - nezinau kokius parametrus reikia pasirinkti reminant foto i photoshopinius remelius - dariau jau nemazai foto ,tai vienos is ilgio prikirptos ,kitos is plocio arba is ilgio viskas gerai ,o is plocio suonuose tusti ruozai balti gaunasi ,,, atrodo remeli dedu ant skaitmenines foto ,tai turetu kaip ir neiskraipyti tos nuotraukos dydzio ,bet vis kas ne taip gaunasi man ,,, gal kuri zinote kokie tikslus parametriukai turetu buti ????????
dekoju is anksto
merginos susiduriau stai su tokia problemyte - nezinau kokius parametrus reikia pasirinkti reminant foto i photoshopinius remelius - dariau jau nemazai foto ,tai vienos is ilgio prikirptos ,kitos is plocio arba is ilgio viskas gerai ,o is plocio suonuose tusti ruozai balti gaunasi ,,, atrodo remeli dedu ant skaitmenines foto ,tai turetu kaip ir neiskraipyti tos nuotraukos dydzio ,bet vis kas ne taip gaunasi man ,,, gal kuri zinote kokie tikslus parametriukai turetu buti ????????
dekoju is anksto
QUOTE(moniuxx @ 2008 08 20, 14:23)
dekoju is anksto
dekoju is anksto
parametrus reikia nusitatyti per IMAGE - CANVAS SIZE as dazniausiai pasirenku mm (milimetrus) ir pasirenku 150 x100 arba 100x150 (matmenu eiliskumas priklauso nuo kokia nuotrauka darysi : gulscia ar stacia)
QUOTE(sherla @ 2008 08 20, 16:09)
parametrus reikia nusitatyti per IMAGE - CANVAS SIZE as dazniausiai pasirenku mm (milimetrus) ir pasirenku 150 x100 arba 100x150 (matmenu eiliskumas priklauso nuo kokia nuotrauka darysi : gulscia ar stacia)
aciu butinai pasinaudosiu siuo patarimu ir labai tikiuosi ,kad viskas bus ciki piki
Ar imanoma pakeisti brushu spalva?
aisku,kad imanoma,ten kur spalvu palete,nusistatyk kokia nori spalva ir viskas
ir kaip reikia apjungti nuotraukas?