be galo susidomejau photoshopu ir tikiuosi mamytes nesupyksite, jei pasidalinsiu tuom, ka turiu radusi apie shia programa
photoshopo pamokos IFREAL.COM puslapyje
Adobe_PhotoShop_7 knyga pdf formate
QUOTE(mamytele @ 2008 08 02, 14:17)
sveikos. visos temos neskaiciau ir nezinau gal jau buvo atsakymas i mano klausima, bet jei ir buvo gal galetumete pakartoti arba duoti nuorodele. o klausimas toks- sakykime turiu paveiksliuka kur kaireje puseje yra kokia gelyte, o man reikia kad ta gelyte taptu desineje puseje. na, kazkas panasaus kaip veidrodzio atspindys.. niekaip nesugebu surasti, nors zinau kad tikrai taip galima padaryti
ctrl+t tada desine peles klavisa Flip horizontal
QUOTE(liamuna @ 2008 08 02, 15:55)
ctrl+t tada desine peles klavisa Flip horizontal
nuosirdziai dekoju
mergytes, o su kuo yra padaromas lygus veidas, portretu as su demiu salinimo irankiu biski pakoreguoju, nuimu spuogelius ir kt, bet taip lygiai nesigauna kaip kad kiti padaro, ten kazkaip vientisa viskas
ir kaip uzdeti seselius, kai fona pvz nuimi, kad naturaliai atrodytu, reikia seseliu biski
aciu
tikiuos cia paklausiau i tema, ar ne
ir kaip uzdeti seselius, kai fona pvz nuimi, kad naturaliai atrodytu, reikia seseliu biski
aciu
QUOTE(Rudaakė @ 2008 08 03, 18:10)
mergytes, o su kuo yra padaromas lygus veidas, portretu as su demiu salinimo irankiu biski pakoreguoju, nuimu spuogelius ir kt, bet taip lygiai nesigauna kaip kad kiti padaro, ten kazkaip vientisa viskas
aciu
aciu
gal sita pamokele pades
QUOTE(liamuna @ 2008 08 03, 17:31)
aciu labai, taip sita butu, bet nesigauna man ko tai.... iki 5 zingsnio tai lengva, o va toliau.... ar ten dar kopija trecia padaryta, kur kauke sukurta?
ir ka reiskia Кисть as kzka ne taip darau, nes jau ir su viena pamoka bandziau, man su ta kauke nesigauna, neina ko tai piest, na ryskint detaliu....
Mergaites, pas mane jauciu paskutines kelios dieneles Photoshopo bandomai versijai liko. Kas bus , kai baigsis? Jeigu is kur nors kita parsisiusciau ar veiks?
QUOTE(uoga3 @ 2008 08 04, 19:22)
Mergaites, pas mane jauciu paskutines kelios dieneles Photoshopo bandomai versijai liko. Kas bus , kai baigsis? Jeigu is kur nors kita parsisiusciau ar veiks?
šiaip kažkada seniai ir aš turėjau try versiją, bet kai galiojimas pasibaigė, tai kai siunčiausi iš naujo, tai atpažįsta IP ir rašo, kad baigėsi galiojimas. nebent nusikrekintum.
QUOTE(liamuna @ 2008 08 04, 16:44)
teptukas
va man iki to teptuko viskas ok, o su juo paskui snipstas, nieko neina isryskint, kazko nedadarau
QUOTE(Rudaakė @ 2008 08 04, 22:38)
va man iki to teptuko viskas ok, o su juo paskui snipstas, nieko neina isryskint, kazko nedadarau
Tai gal isversti reikia padet? koki zingsni? tingiu daryti visa pamokele.
QUOTE(liamuna @ 2008 08 04, 22:05)
man stringa ties ta vieta, kur padarai blur ir reikia su teptuku isryskint reikiams vietas ten pvz matau kaip trys sluoksniais sukurti, o man iki tos vietos ko tai du gaunas tik, ir ta kauke kai padarau, tai man niekas nesipesia, nezinau ar as cia aiskiai paaiskinu...
praktiskai nuo 5 zingsnio jau man utiu tiu