QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 23, 19:18)
kaip sukurti kalendoriu kad fonas butu nuotrauka?
niekaip nesugalvoju
as tai esu dariusi stai taip
:
1. atsidarau worda ir ten ikeliu nukopinta foto
2. ja issitampau iki reikiamo dydzio
3. tada spaudziu du kart greitai ant foto ir pasirenku ,kad paveiksleli rodytu uz teksto (cia tam ,kad po to kalendoriukas neuzsistotu uz foto)
4. tuomet exselyje susikuriu kalendoriuka ir ji nukopinus ikeliu i worda ant foto
5. issitampau kokio man reikia dydzio ,jei reikia uzdedu paryskinta remeli , o jei reikia be remelio tai tada ji is vis nuimu
6. stai ir turime nauja orginalu kalendoriuka su asmenine foto
o vat su photo shopu tai net neisivaizduoju kaip reiktu padaryti
p.s. dar esu kazkada bandziusi kalendoriuka kurti paciame worde ,tai tikrai nepatariu ,nes ir eilutes nesigauna labai jau tiesios ir vargo tai ojojoj
. dar esu girdejus ,kad kaskas yra kopines kalendoriuka menesiukais is pacio kompiuteryje esancio kalendoriuko r suklijave i worda - nebandziau ,tai negaliu pasakyti ar kas is to iseina
ka tik kilo dar viena mintis
o jei padarisu kalendoriuka worde su foto ir paciu jau kalendoriuku ir tada pabandzius nupaveiksluoti visa ekraniuka su
prt scr sysrq mygtuku ? - tuomet juk galima isisaugoti jpg formatu ir tada jau nesunkiai apdailai galima isikelti i photoshopa ,o ten jau papuosti padailinti kaip tik fantazija isnesa
Papildyta:
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 23, 23:06)
neturiu excel
buciau ir [pati darius taip jei tureciau.mazdaug viska taip ir isivaizdavau kad turetu pavykt
o gal kartais turi spausdintuva nemie? - juk prie spausdintuvo buna mini programike su sabloniukais kalendoriukams ,ivairioms foto kompozicijoms kurti
na jei nieko neturi ir tikrai labai reikia ,tai parasyk man i az ,pasistengsiu tau padeti ir su exseliu padarysiu tau kalendoriuka ,iklijuosiu i worda ir permesiu tolesniam darbeliui jau paciai tau