pagaliau gavosi,bet nesupratau ka ne taip dariau,dabar taip pat viska vykdziau
o ten kur parasyta,kad turi buti foreground to background,pakeiciau i black white
QUOTE(Giedrike X @ 2008 06 19, 14:10)
pagaliau gavosi,bet nesupratau ka ne taip dariau,dabar taip pat viska vykdziau
o ten kur parasyta,kad turi buti foreground to background,pakeiciau i black white
nu va kaip šaunu
Kokią pamoką dabar jamsim?
Gal iš nuotraukos piešinuką padarom?
QUOTE(neraj @ 2008 06 19, 14:22)
QUOTE(Hmmm... @ 2008 06 19, 13:34)
si pamokele man labai padejo - viskas puikiausiai gavosi is pirmo karto dabar jau, bet nesupratau kodel man pirmai to laer mask neuzdejo ? kai eini per meniu uzdeda ,o vat per ta spartuji mygtuka ir nedejo -uztai ir nesigavo niekas man
Papildyta:
[quote=Hmmm...,2008 06 19, 15:21]
Kokią pamoką dabar jamsim?
gal kuri mokat remelius grazius dayti ? maciau buna vaikisku labai graziu pridarytu ,bet nemoku nei nuo ko pradeti
tarkim is kokio paveiksliuko iskerpu skyle foto ideti ,bet kaip ja padaryti grazia ? - buna ,kad krastus tai banguotus ,tai vingiuotus ,tai gelytem padaro - na gal atsiras mokanciu , labai tkiuosi
QUOTE(moniuxx @ 2008 06 19, 15:05)
gal kuri mokat remelius grazius dayti ? maciau buna vaikisku labai graziu pridarytu ,bet nemoku nei nuo ko pradeti
tarkim is kokio paveiksliuko iskerpu skyle foto ideti ,bet kaip ja padaryti grazia ? - buna ,kad krastus tai banguotus ,tai vingiuotus ,tai gelytem padaro - na gal atsiras mokanciu , labai tkiuosi
Šiaip rėmelių visokeliausių yra internete. Bet juos ir padaryti turėtų būti nesunku, tik tiek, kad jei norit, kad gražūs būtų ir su įvaidiausiom detalėm, tai vis tiek reikės parsisiųsti visokiausių fonų, scrap'ų ir pan.
nu tuoj paieškosiu kokios pamokėlės Jei šiandien nespėsiu, tai ryt, nes namie internetas ko tais blūdija.
Nu pvz čia mergaitės jau įdėjusios rėmelių, kuriuos tik parsisiųsti reikia ir nuotraukas įdėti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 06 19, 16:09)
Šiaip rėmelių visokeliausių yra internete. Bet juos ir padaryti turėtų būti nesunku, tik tiek, kad jei norit, kad gražūs būtų ir su įvaidiausiom detalėm, tai vis tiek reikės parsisiųsti visokiausių fonų, scrap'ų ir pan.
nu tuoj paieškosiu kokios pamokėlės Jei šiandien nespėsiu, tai ryt, nes namie internetas ko tais blūdija.
Nu pvz čia mergaitės jau įdėjusios rėmelių, kuriuos tik parsisiųsti reikia ir nuotraukas įdėti
sitai tai puikiai zinau ,kad galima perklijuoti savo foto i jau sukurta remeli -taip ir darau ,bet taip noriu ismokti pati juos daryti
QUOTE(neraj @ 2008 06 19, 15:16)
labai daug pamokliu galite mergytes, rasti cia tikiuosi rasti ko ieskote, ten tikrai verta uzsukti patinka man photoshopas
Tikrai taip Čia ir rėmelių pamokėlė kaip tik yra
Papildyta:
QUOTE(moniuxx @ 2008 06 19, 15:28)
sitai tai puikiai zinau ,kad galima perklijuoti savo foto i jau sukurta remeli -taip ir darau ,bet taip noriu ismokti pati juos daryti
Pažiūrėk prieš tai duotoj nuorodoj Pradžią išmoksi tikrai, o paskui galėsma ieškoti kaip patobulinti žinias Aš šiandien vakare irgi pabandysiu padaryti (jei internetas neblūdys )
QUOTE(Hmmm... @ 2008 06 19, 16:30)
Tikrai taip Čia ir rėmelių pamokėlė kaip tik yra
Papildyta:
Pažiūrėk prieš tai duotoj nuorodoj Pradžią išmoksi tikrai, o paskui galėsma ieškoti kaip patobulinti žinias Aš šiandien vakare irgi pabandysiu padaryti (jei internetas neblūdys )
Papildyta:
kaip perklijuoti tai as moku puikiai ,bet vat nemoku graziu krasteliu padaryti ,na kur visokie israitymai buna ,arba tarkim kazkaip nupiesia remeli ir is jo padaro tarkim kokiais karoliukais apklijuotas , ar blizguciais kokiais - na net nezinau arba remelis padarytas is kokiu geles lapeliu - aijau leidau isisiubuoti savo vaizduotei per daug - toli grazu man dar iki tokio meno
Sveikos merginos, jūsų dėka susirgau photo shopo liga Iš anksto atsiprašau, jei parašysiu ne vietoj, ieškojau, bet niekaip nerandu ar nemoku rasti.Kai padarau kokia foto su rėmeliu ar dar kuo, man niekaip neišeina jos išsaugoti...Tie save ar save as lieka neaktyvūs.Gal kažko nepadariau iki galo?Ačiū.
QUOTE(moniuxx @ 2008 06 19, 15:43)
kaip perklijuoti tai as moku puikiai ,bet vat nemoku graziu krasteliu padaryti ,na kur visokie israitymai buna ,arba tarkim kazkaip nupiesia remeli ir is jo padaro tarkim kokiais karoliukais apklijuotas , ar blizguciais kokiais - na net nezinau arba remelis padarytas is kokiu geles lapeliu - aijau leidau isisiubuoti savo vaizduotei per daug - toli grazu man dar iki tokio meno
Nu kur jau toli gražu Pabandysim kartu, jei ką Dabar kaip tik ieškau kas ir kaip turėtų darytis O paskui... mokysimės iš klaidų