Įkraunama...
Įkraunama...

Darbastalių foto

O pas mane šian toks wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kažkada tokį turėjau, tai vaikas neatlipdavo nuo monitoriaus, kicia ir kicia biggrin.gif .
Mergaitės, o gal kuri žinot kur galima būtų rast ekrano užsklandą su judančiais balionais? Čia kaip būna akvariumas ar židinys, na tikiuosi supratot apie ką aš čia 4u.gif
Atsakyti
Tai mano mažoji ir neatlimpa kai tik pamato "laisvą"kompą lotuliukas.gif ir tuoj šaukia "katia,katia" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valedy: 25 liepos 2008 - 10:09
QUOTE(Valedy @ 2008 07 25, 06:59)
O pas mane šian toks  wub.gif

user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer*Night @ 2008 07 25, 12:33)

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2008 07 25, 10:54)
Kažkada tokį turėjau, tai vaikas neatlipdavo nuo monitoriaus, kicia ir kicia  biggrin.gif .
Mergaitės, o gal kuri žinot kur galima būtų rast ekrano užsklandą su judančiais balionais? Čia kaip būna akvariumas ar židinys, na tikiuosi supratot apie ką aš čia  4u.gif

O jums kartais nepagauna virusu su tom judanciom uzsklandom? as tai ju nepatarciau g.gif man su jomis 2trojanus buvo pagave,o draugei net 4 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 25, 14:04)
O jums kartais nepagauna virusu su tom judanciom uzsklandom? as tai ju nepatarciau  g.gif  man su jomis 2trojanus buvo pagave,o draugei net 4  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nieko sau, net nežinojau g.gif
Jau labai seniai tokių nė neturiu, o čia vis vaikas prašo, nes kai kuriuose puslapiuose yra mažos reklamytės, ten balionai skraido, tai neleidžia man užverst, vis tais balionais grožisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 25, 13:04)
O jums kartais nepagauna virusu su tom judanciom uzsklandom? as tai ju nepatarciau  g.gif  man su jomis 2trojanus buvo pagave,o draugei net 4  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo ir as girdejau ne is vieno zmogaus,kad pasigauna dovaneliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 07 25, 15:22)
jo ir as girdejau ne is vieno zmogaus,kad pasigauna dovaneliu  doh.gif

ir as nepatarciau tu visu judanciu uzsklandu schmoll.gif
Atsakyti
Tada tikrai nereikia man tų balionų blink.gif
Lai ir toliau vaikas gaudo reklamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2008 07 25, 21:43)

Lai ir toliau vaikas gaudo reklamas  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif