O pas mane šian toks
Kažkada tokį turėjau, tai vaikas neatlipdavo nuo monitoriaus, kicia ir kicia .
Mergaitės, o gal kuri žinot kur galima būtų rast ekrano užsklandą su judančiais balionais? Čia kaip būna akvariumas ar židinys, na tikiuosi supratot apie ką aš čia
Mergaitės, o gal kuri žinot kur galima būtų rast ekrano užsklandą su judančiais balionais? Čia kaip būna akvariumas ar židinys, na tikiuosi supratot apie ką aš čia
Tai mano mažoji ir neatlimpa kai tik pamato "laisvą"kompą ir tuoj šaukia "katia,katia"
QUOTE(Namuera @ 2008 07 25, 10:54)
Kažkada tokį turėjau, tai vaikas neatlipdavo nuo monitoriaus, kicia ir kicia .
O jums kartais nepagauna virusu su tom judanciom uzsklandom? as tai ju nepatarciau man su jomis 2trojanus buvo pagave,o draugei net 4
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 25, 14:04)
O jums kartais nepagauna virusu su tom judanciom uzsklandom? as tai ju nepatarciau man su jomis 2trojanus buvo pagave,o draugei net 4
Nieko sau, net nežinojau
Jau labai seniai tokių nė neturiu, o čia vis vaikas prašo, nes kai kuriuose puslapiuose yra mažos reklamytės, ten balionai skraido, tai neleidžia man užverst, vis tais balionais grožisi
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 25, 13:04)
jo ir as girdejau ne is vieno zmogaus,kad pasigauna dovaneliu
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 07 25, 15:22)
jo ir as girdejau ne is vieno zmogaus,kad pasigauna dovaneliu
ir as nepatarciau tu visu judanciu uzsklandu
Tada tikrai nereikia man tų balionų
Lai ir toliau vaikas gaudo reklamas
Lai ir toliau vaikas gaudo reklamas
Kažko pasinešiau ant katyčių ir šiaip jie labai patinka