Įkraunama...
Įkraunama...

Darbastalių foto

QUOTE(DziNNy @ 2008 06 04, 16:18)
Labai graži nuotraukytė (:

dekui 4u.gif as vis ziurau ziurau ir niekaip neatsiziuriu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,na ir aprimo darbastaliu grazinimas 4u.gif
Radau labai grazu screensaveri,akvariuma,atrodo kaip tikras,ir zuveliu galima pridet kokiu nori,ir garsas ciurlenimo,labai fainas,gal kam reiks tai
Stai jis
O cia mano darbalaukis,kazkaip ramina 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 08 birželio 2008 - 20:01
redmoonde atrodo super wub.gif bet mano antivirusine nepraleidžia tokio grožio ir baisiai stabdo kompą verysad.gif
Atsakyti
Pas mane Avira antivirus,ir jokiu nesklandumu,o ji virusiukams labai jautri,mane kartais net erzina g.gif g.gif ,randa ju net lietuviskuose psl kur anksciau lankydavaus be problemu doh.gif
O kompas mano ir taip letas,tai nepastebejau kad dar suletejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 09 birželio 2008 - 06:48
QUOTE(redmoonde @ 2008 06 08, 20:56)
Sveikos mamos,na ir aprimo darbastaliu grazinimas 4u.gif
Radau labai grazu screensaveri,akvariuma,atrodo kaip tikras,ir zuveliu galima pridet kokiu nori,ir garsas ciurlenimo,labai fainas,gal kam reiks tai
          Stai jis
O cia mano darbalaukis,kazkaip ramina 4u.gif user posted image

kur tu randi tas zuveles prideti? g.gif ir as tik ekrano uzsklanda galima pasidaryti ar ir ekrano fona? g.gif nesusigaudau as ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 06 09, 14:25)
kur tu randi tas zuveles prideti? g.gif ir as tik ekrano uzsklanda galima pasidaryti ar ir ekrano fona? g.gif nesusigaudau as ten doh.gif

Cia ekrano uzsklanda,o fona kitur radau.Kai isidiegi programele iki galo tai ir paleidi ja,tiesiog ant ikoneles paspaudi darbalaukyje,rodo tuscia akvariuma,ant jo spaudi desini peles klavisa ir parodo,ar prideti zuvytes,kiek ir kokiu,galima ir trinti jas,ir paserti.Tai va.na man ji tai super,negaliu atsiziuret,jis toks tikroviskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 06 09, 21:23)
Cia ekrano uzsklanda,o fona kitur radau.Kai isidiegi programele iki galo tai ir paleidi ja,tiesiog ant ikoneles paspaudi darbalaukyje,rodo tuscia akvariuma,ant jo spaudi desini peles klavisa ir parodo,ar prideti zuvytes,kiek ir kokiu,galima ir trinti jas,ir paserti.Tai va.na man ji tai super,negaliu atsiziuret,jis toks tikroviskas thumbup.gif

nu radau kaip pasirinkt bet kad neleidzia zuvyciu ideti nesuprantu raso kad tipo reikia visos versijos ar kazkas panasei doh.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.postimage...103c258fa4c.jpg

Papildyta:
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 06 09, 22:52)
nu radau kaip pasirinkt bet kad neleidzia zuvyciu ideti nesuprantu raso kad  tipo reikia visos versijos ar kazkas panasei doh.gif

Per emule yra daug full versiju,bet man sita veikia kur nuoroda imeciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 10 birželio 2008 - 21:27
user posted image

pasikeičiau.. norėčiau čia pasivaikščiot wub.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš palaikyti tau kompaniją wub.gif
Atsakyti
Šiuo metu toks smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lašai @ 2008 06 17, 23:59)
Šiuo metu toks smile.gif

user posted image

gražus good.gif
Atsakyti