Įkraunama...
Įkraunama...

Darbastalių foto

QUOTE(redmoonde @ 2008 05 30, 07:43)

labai gražus wub.gif
Atsakyti
Sveikos! Ziuriu kad jus cia dalinates darbastalio nuotraukelem,tai sakau gal kuri zinot kaip uzrasa ant darbastalio galima uzdeti, blush2.gif ieskojau kitose temose kur galeciau rasti,bet nelabai sekasi,tai ziuriu kad cia apie uzsklandas kalbat,tai gal kuri galetu paaiskinti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dipladenija @ 2008 06 01, 11:37)
Sveikos! Ziuriu kad jus cia dalinates darbastalio nuotraukelem,tai sakau gal kuri zinot kaip uzrasa ant darbastalio galima uzdeti, blush2.gif  ieskojau kitose temose kur galeciau rasti,bet nelabai sekasi,tai ziuriu kad cia apie uzsklandas kalbat,tai gal kuri galetu paaiskinti ax.gif  4u.gif

Kokį užrašą? Kaip jis turi atrodyt? Ar ant pačio wallpaperio nori užrašyti kažką?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 06 01, 10:51)
Kokį užrašą? Kaip jis turi atrodyt? Ar ant pačio wallpaperio nori užrašyti kažką?

Aciu,jau radau dar pasiknaisiojau ir isejo 4u.gif
Atsakyti
norėčiau paklausti, iš kur galima būt gauti monitoriaus užsklandą - žuvytės plaukioja akvariume, juda. pamačiau pas buhalterę, susileidau vietoj blush2.gif

gal kas galit atsiusti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 06 03, 18:09)
norėčiau paklausti, iš kur galima būt gauti monitoriaus užsklandą - žuvytės plaukioja akvariume, juda. pamačiau pas buhalterę, susileidau vietoj  blush2.gif

gal kas galit atsiusti ?  4u.gif

TOS EKRANO UZSKLANDOS LABAI APKRAUNA KOMPA jei silpnas nerekomenduoju!
Atsakyti
O mano ,jau kuris laikas toks darbastalio fonas wub.gif niekaip neatsibosta rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2008 06 03, 18:39)
O mano ,jau kuris laikas toks darbastalio fonas  wub.gif  niekaip neatsibosta  rolleyes.gif

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helė: 03 birželio 2008 - 18:41
QUOTE(Helė @ 2008 06 03, 17:09)
norėčiau paklausti, iš kur galima būt gauti monitoriaus užsklandą - žuvytės plaukioja akvariume, juda. pamačiau pas buhalterę, susileidau vietoj  blush2.gif

gal kas galit atsiusti ?  4u.gif

kazkada panasu siunciausi is interneto tai virusas buvo tokiame schmoll.gif ir daug tokiuose ju yra,aisku gal reikia zinoti is kur siustis kad nebutu ju,bet kai taip isejo tai atsoko fantazija man doh.gif
Papildyta:
Darbastalis toks smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 05 21, 23:45)
Turėjau. Labai patiko savu laiku. smile.gif
Dabar taip atrodo pas mane: http://img91.imagesh...apshot37ml7.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DziNNy: 04 birželio 2008 - 12:45
Mano vaizdelis i kuri ziopsau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedrute_o @ 2008 06 04, 15:12)
Mano vaizdelis i kuri ziopsau  4u.gif
user posted image
Labai graži nuotraukytė (:
Atsakyti