Įkraunama...
Įkraunama...

Darbastalių foto

QUOTE(Alatėja @ 2008 04 02, 22:13)
Dabar džiaugiuosi šiuo:

user posted image

grazus man sitas thumbup.gif
Papildyta:
sendien uzsidejau toki biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 04 02, 10:15)
O va manasis 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Merginos gal galit patart perziurejau darbastaliu tema ir beveik pas visas tas startas tai juodas tai toks kitoks nei mano nors pas mane windowsai nauji
tai gal kas zinot kaip ta starta pasikeist  g.gif

Labai gražu smile.gif

Šiaip ačiū visom - tiek grožybių prisiunčiau pagal nuorodas. Vištos marškinėlius irgi ax.gif Ale aš nemoku vieno dalyko blush2.gif Kaip ant tos apatinės linijos šalia start sudėt interneto, pašto ir t.t ikonas. Va kaip tam cituotam darbastalyje smile.gif Kai kompą tvarkė nesudėjo ax.gif
Atsakyti
apacioj ant tos juostos spausk desini peles klavisa atsidaryk ypatybes ir uzdek varnele ant 5eilutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 04 03, 09:38)
apacioj ant tos juostos spausk desini peles klavisa atsidaryk ypatybes ir uzdek varnele ant 5eilutes mirksiukas.gif

Bet tada man sudeda apskritai visus failus, kurie yra ant darbastalio. O aš noriu, kad tik kokius tris ant tuos juostos sudėtų ax.gif
Atsakyti
user posted image[quote=Alatėja,2008 04 02, 22:13]
Dabar džiaugiuosi šiuo:

kaži kodėl man tik kryžiuką rodo?
Atsakyti
QUOTE(Vailingo @ 2008 04 03, 17:13)
Bet tada man sudeda apskritai visus failus, kurie yra ant darbastalio. O aš noriu, kad tik kokius tris ant tuos juostos sudėtų ax.gif

Tai nereikalingas nuorodas gali ismesti (istrinti) - tiesiog ant nuorodos spaudi delete. pacios programos nuo to niekur nedings smile.gif. o taip pat galima imesti (itempti) reikalingiausiu programu nuorodas (shortcut'us)
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 04 02, 22:16)

gražus, ramus toksai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 04 03, 22:18)
gražus, ramus toksai  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
turiu vasarą wub.gif
user posted image
Atsakyti
paveiksliukas gražus, o Jums netrukdo toks margumynas? Ta prasme akys nepradeda skaudėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 04 06, 20:05)
paveiksliukas gražus, o Jums netrukdo toks margumynas? Ta prasme akys nepradeda skaudėt?  ax.gif

Gal ne smile.gif Juk nežiūri žmonės prie kompo atsisėdę vien tik į darbastalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2008 04 06, 21:47)
Gal ne  smile.gif  Juk nežiūri žmonės prie kompo atsisėdę vien tik į darbastalį  smile.gif

drinks_cheers.gif ta pati atejau parašyt bet tu mane aplenkei biggrin.gif
pompaduska žinok ijungus kompą kažkaip nesedžiu nežiuriu i ekraną dažniausiai kažką isijungiu biggrin.gif o šeip kai ant ekrano nera labai riškios spalvos , man patinka taip gaivu šviežia vasariška atrodo mmmm wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti