Įkraunama...
Įkraunama...

Darbastalių foto

QUOTE(grange @ 2008 03 27, 13:08)
tongue.gif  geriu. dažnai. bet ne dėl nervų.

ne nu kaip skaant šimts metų man dėl forumo, bet kas būtų jei pradėtume dabar visi čia dėt, kokius smailus turime iš kt puslapių ? arba kokius paveiksliukus? nu gražu, ane, bet ne vieta gi. tam ir yra sukurtos atskiros temos, kad viskas turėtų savo vietą. tik tiek.  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
DIEVULIAU MANO doh.gif idejau pora smailu ir kas atsitiko,jau labai didelis ATSIPRASAU is MANO PUSES VISOMS KAD TAIP SUTERSIAU SITA TEMA,bet tikrai nemaniau kad taip arš iai sureaguosit doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 27 kovo 2008 - 11:25
QUOTE(redmoonde @ 2008 03 27, 13:24)
DIEVULIAU MANO doh.gif  idejau pora smailu ir kas atsitiko,jau labai didelis ATSIPRASAU is MANO PUSES VISOMS KAD TAIP SUTERSIAU SITA TEMA,bet tikrai nemaniau kad taip arš iai sureaguosit doh.gif  schmoll.gif

neim taip iplaucius mirksiukas.gif sitam forume daug kas negalima bet mes vis rasom thumbup.gif
Atsakyti
Taip,ir as pastebejau,daznai bet kuri paraso ar ideda belenka,bet tai niekam neuzkliuna,o ta mergaite kazkam nepatiko matyt, g.gif g.gif kad uzvire tokios diskusijos wub.gif wub.gif Mergates,susitakykit,nieko cia neatsitiko bigsmile.gif Jums visoms po 4u.gif ir gyvenkim draugiskai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na o kaip jums sis? mirksiukas.gif
Ech, kaip as ten noreciau 4u.gif
4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolitaz @ 2008 03 27, 13:10)
4u.gif user posted image

neapsakomas grozis bigsmile.gif net kvapa atima tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 26, 18:26)
man grazus user posted image
user posted image

wow bigsmile.gif is kur jus tokiu groziu randat wub.gif
Atsakyti
cia daug thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitaz @ 2008 03 27, 12:10)
4u.gif

šitas gražus, tos relaxas

o dėl tų smailų... tiesiog atsakiau į man mestą repliką dėl "nervų".
nei man jin patinka nei nepatinka, aš jos nepažįstu. tiesiog matau kažkas parašė, paspaudžiu favourituose pažiūrėt gal koks gražus destkopas, o ten randu tą.... doh.gif nu tai logiškai kyla atsakas, kad ne vieta ir tiek. gi yra tema tam. tongue.gif

Iš mano pusės baigta, dėkit nors ir savo šeimynines foto čia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 27 kovo 2008 - 12:57
QUOTE(Dolitaz @ 2008 03 27, 13:28)

aciu, o is kur ta grozi su Italija (berods) na kur zalia zalia, butu galima gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitaz @ 2008 03 27, 13:28)

thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(pukute28 @ 2008 03 27, 12:38)
neim taip iplaucius mirksiukas.gif sitam forume daug kas negalima bet mes vis rasom thumbup.gif

aha kaip ir nuotrauku redagavimo programoj uzkibom cry.gif hihihi.gif hihihi.gif su smailais irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 27, 15:25)
thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
ax.gif
user posted image
Papildyta:

aha kaip ir nuotrauku redagavimo programoj  uzkibom cry.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  su smailais irnesakyk.gif

as is cia prisziurejau blush2.gif ir susimasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif

user posted image
Atsakyti