QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 21, 11:15)
Kodėl niekas nebededa darbastalių?
o kada tu temą atrdai? nes sukūriau tai labai seniai, na kai ana baigės, bet vis tikrindavau, nebuvo QUOTE(Palemonas @ 2008 02 21, 11:31)
O kokia prasmė ?
kaip ir kitų temų, prasmės mažai, bet pokalbiai vyksta, balsavimai ar t.t.t
o ir šiaip įdomu pažiūrėt kas pas ką yra...
QUOTE(grange @ 2008 02 22, 00:40)
o kada tu temą atrdai? nes sukūriau tai labai seniai, na kai ana baigės, bet vis tikrindavau, nebuvo
Ilgokai tikrino.
Žiūrėjau toj temoj kur tu rašei 'Kur mano tema' ir Ambrozija man atrodo nuorodą įmetė kad jau patvirtinta.
pasikeičiau kaip ir sakiau tai va toki turiu dabar
Snd toks
šiandien toks
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 22, 08:41)
Ilgokai tikrino.
Žiūrėjau toj temoj kur tu rašei 'Kur mano tema' ir Ambrozija man atrodo nuorodą įmetė kad jau patvirtinta.
aha tai tik po to čia ir radau...
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 23, 00:33)
Snd toks
o šone tie nemaišo dideli ?
QUOTE(grange @ 2008 02 23, 18:37)
avirkščiai begalo patogus dalykas kai prie tokio ipranti nu bent jau man jau nesinori tu mažu ikoneliu po du paspaudimus spaudit.o ten taip švelniai gražiai viską atodaro tik man negražu kai jie šone gražu tik kai viršui buna, nu kaip pas menę, bet čia skonio reikalas
QUOTE(Lera @ 2008 02 23, 22:20)
avirkščiai begalo patogus dalykas kai prie tokio ipranti nu bent jau man jau nesinori tu mažu ikoneliu po du paspaudimus spaudit.o ten taip švelniai gražiai viską atodaro tik man negražu kai jie šone gražu tik kai viršui buna, nu kaip pas menę, bet čia skonio reikalas
nu gal aišku, kaip įprantama... kai pas mane ant darbastalio tik kelios ikonos, tai tokios ir maišytų jau. o be to, ir šiaip galima pasidaryt kad tik vieną kart paspaust, jei jau du per sunku
ir beje pas tave, kam tada recyclas ant destkopo ir ten, kompiuteris ant destkopo ir ten? ir dokumentai kartojas ir dar ten kažkas
QUOTE(Giedrike X @ 2008 02 23, 17:35)
dekui
cia aisku nuo kiekvieno skonio priklauso man grazu
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 02 23, 19:37)
man kaip tik tie dideli patinka maziukai nesiziuri