Va mano, toks keistas.... Išvis pas mane darbastaliai neįprasti būna... Kai kurie sako kad vaikiški... Nes šiaip mano charakteris toks išdykęs.... Tad tokius ir mėgstu.
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 19, 09:03)
Va mano, toks keistas.... Išvis pas mane darbastaliai neįprasti būna... Kai kurie sako kad vaikiški... Nes šiaip mano charakteris toks išdykęs.... Tad tokius ir mėgstu.
man mielas patinka man neperkrauti ir nemargi
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 19, 10:03)
Oi koks simpatulia, o iš kur tu tokius simpatiųkus juos siuntiesi ?
QUOTE(Serpentes @ 2008 03 19, 09:08)
man mielas patinka man neperkrauti ir nemargi
Ir man. Kažkaip net nemėgstu per daug ryškių. Vargina akis.
Papildyta:
QUOTE(Alatėja @ 2008 03 19, 09:12)
Oi koks simpatulia, o iš kur tu tokius simpatiųkus juos siuntiesi ?
Iš viso interneto, žinok. Tokių saitų kaip ir neįsirašau, vat tiesiog ieškau. Be to man ir draugės atsiunčia, tai draugas randa. (nes pats jis toks prie meno)
mano dabar yra toks:
O visai neseniai buvo toks:
Papildyta:
Bet už tai labai labai ražus
Papildyta:
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 19, 10:14)
Ir man. Kažkaip net nemėgstu per daug ryškių. Vargina akis.
Papildyta:
Iš viso interneto, žinok. Tokių saitų kaip ir neįsirašau, vat tiesiog ieškau. Be to man ir draugės atsiunčia, tai draugas randa. (nes pats jis toks prie meno)
Papildyta:
QUOTE(Alatėja @ 2008 03 19, 09:23)
mano dabar yra toks:
Papildyta:
Papildyta:
Dėkui Įdomūs taviškiai
HELP,
būkit geri žmonės, paaiškinkit man, debilavotai pelei, kaip reikia rašant postą čia SM iš interneto įsikelti kokį nors paveiksliuką? Ir kad jis būtų normalaus dydžio. Ar yra kažkokio formato vaizdeliai tokiems atvejams?
Niekad to nedariau, o šiandien prisireikė ir šnipštas gavosi....
PLEASE
būkit geri žmonės, paaiškinkit man, debilavotai pelei, kaip reikia rašant postą čia SM iš interneto įsikelti kokį nors paveiksliuką? Ir kad jis būtų normalaus dydžio. Ar yra kažkokio formato vaizdeliai tokiems atvejams?
Niekad to nedariau, o šiandien prisireikė ir šnipštas gavosi....
PLEASE
Jenny, Tavo gražus
man patinka nemargi tokie, neapkrauti. nes jei pilna visokių detalių - ikonų nesimato taviškis fainas, kaip aš mėgstu - paveiksliukas dešinėje. nes dažniausiai ikonos būna kairėj
man patinka nemargi tokie, neapkrauti. nes jei pilna visokių detalių - ikonų nesimato taviškis fainas, kaip aš mėgstu - paveiksliukas dešinėje. nes dažniausiai ikonos būna kairėj
QUOTE(Keite @ 2008 03 19, 10:59)
Jenny, Tavo gražus
Ačiū Aš tai ikonėles dedu pagal wallpeiperį, žiūrint kurioj pusėj paveiksliukas.
QUOTE(kankine @ 2008 03 16, 13:25)
As tai einu i display settings , o ten jau raso 1280x800 pixels, bent jau mano kompiuteriui
Labai ačiū, radau.