Įkraunama...
Įkraunama...

Darbastalių foto

Va mano, toks keistas.... ax.gif Išvis pas mane darbastaliai neįprasti būna... rolleyes.gif Kai kurie sako kad vaikiški... Nes šiaip mano charakteris toks išdykęs.... smile.gif Tad tokius ir mėgstu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 19, 09:03)
Va mano, toks keistas....  ax.gif  Išvis pas mane darbastaliai neįprasti būna...  rolleyes.gif Kai kurie sako kad vaikiški... Nes šiaip mano charakteris toks išdykęs....  smile.gif Tad tokius ir mėgstu.

man mielas rolleyes.gif patinka man neperkrauti ir nemargi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 19, 10:03)
Va mano, toks keistas....  ax.gif  Išvis pas mane darbastaliai neįprasti būna...  rolleyes.gif Kai kurie sako kad vaikiški... Nes šiaip mano charakteris toks išdykęs....  smile.gif Tad tokius ir mėgstu.
user posted image

Oi koks simpatulia, o iš kur tu tokius simpatiųkus juos siuntiesi ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2008 03 19, 09:08)
man mielas  rolleyes.gif  patinka man neperkrauti ir nemargi  thumbup.gif

Ir man. rolleyes.gif Kažkaip net nemėgstu per daug ryškių. Vargina akis. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja @ 2008 03 19, 09:12)
Oi koks simpatulia, o iš kur tu tokius simpatiųkus juos siuntiesi ?  ax.gif

Iš viso interneto, žinok. Tokių saitų kaip ir neįsirašau, vat tiesiog ieškau. Be to man ir draugės atsiunčia, tai draugas randa. rolleyes.gif (nes pats jis toks prie meno)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 19 kovo 2008 - 09:16
mano dabar yra toks:
user posted image

O visai neseniai buvo toks:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 19, 10:14)
Ir man.  rolleyes.gif  Kažkaip net nemėgstu per daug ryškių. Vargina akis.  doh.gif
Papildyta:

Iš viso interneto, žinok. Tokių saitų kaip ir neįsirašau, vat tiesiog ieškau. Be to man ir draugės atsiunčia, tai draugas randa.  rolleyes.gif (nes pats jis toks prie meno)

Bet už tai labai labai ražus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2008 03 19, 09:23)
mano dabar yra toks:

O visai neseniai buvo toks:

Papildyta:
Bet už tai labai labai ražus  ax.gif

Dėkui bigsmile.gif Įdomūs taviškiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 19, 10:24)
Dėkui  bigsmile.gif Įdomūs taviškiai  mirksiukas.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
HELP,
būkit geri žmonės, paaiškinkit man, debilavotai pelei, kaip reikia rašant postą čia SM iš interneto įsikelti kokį nors paveiksliuką? Ir kad jis būtų normalaus dydžio. Ar yra kažkokio formato vaizdeliai tokiems atvejams?
Niekad to nedariau, o šiandien prisireikė ir šnipštas gavosi.... verysad.gif
PLEASE 4u.gif
Atsakyti
Jenny, Tavo gražus mirksiukas.gif
man patinka nemargi tokie, neapkrauti. nes jei pilna visokių detalių - ikonų nesimato doh.gif taviškis fainas, kaip aš mėgstu - paveiksliukas dešinėje. nes dažniausiai ikonos būna kairėj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2008 03 19, 10:59)
Jenny, Tavo gražus  mirksiukas.gif
man patinka nemargi tokie, neapkrauti. nes jei pilna visokių detalių - ikonų nesimato doh.gif taviškis fainas, kaip aš mėgstu - paveiksliukas dešinėje. nes dažniausiai ikonos būna kairėj wink.gif

Ačiū 4u.gif Aš tai ikonėles dedu pagal wallpeiperį, žiūrint kurioj pusėj paveiksliukas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kankine @ 2008 03 16, 13:25)
As tai einu i display settings , o ten jau raso 1280x800 pixels, bent jau mano kompiuteriui cool.gif

Labai ačiū, radau. 4u.gif
Atsakyti
Dabar toks unsure.gif ryt keisiu, truputį man per margas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serpentes: 19 kovo 2008 - 22:32