Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaidimai

4u.gif as tai siulyciau i spektaklius vaikiskus pavaiksciot,manau ,kad vaikui tikrai daug ispudziu butu ax.gif
Atsakyti
į spektaklį gal dar ir per anksti - neišsėdėtų, o ir nelabai dėmesį dar sutelktų. Bet į kokią lavinimo mokyklėlę, skirtą tokio amžiaus vaikams - manau, pats tas būtų ax.gif
Atsakyti
Sveiki, as savo mazyli vienu metu ir 10men vedziau i spektakli vaikams, tai vienintelis kuris verke kai uzgrodavo muzika garsesne, nelabai tesupranta. Dabar kai ziema, su rogutem i lauka galima, arba nuvarykit visa seima i baseina. bigsmile.gif
Su pagarba mama Jolanta
Atsakyti
Na, maniskiui patinka dukti kamuoliukuose. Jis pas mane judrus vaikas, tai jam kaip tik energijai islieti thumbup.gif
Atsakyti
Na mes ir su rogutem vaikstom ir lakstom lauke,ir i svecius daznai vaikstom,bet vaiku mazu is draugu puses jau nebeturim,tai kazkaip liudnoka gyvenasi:)O beje,kur yra tie kamuoliukai,kiek zinom tai nuo 3 metu yra zaidimo kambariai prekybos centruose,ar yra kur nors Klaipedoj ir maziesnems?Mes tai su vyru pagalvojam gerai butu jei koks darzelio tipo susiburimas butu ,kur ateitum su vaiku ir vaikai galetu nors pora valandu visi kartu pazaist su teveliais,bet numanom kad tokio nera:)Na sekmes maytes jums uzimant savo vaikus:)Kazkaip norisi idomesni gyvenima pasiulyt vaikui o ne vien zaislai ,kiemas ir namai:)
Atsakyti
Jo.. Čia jau problema ne tik savaitgalinė..aš iš vis nebesugalvoju nei kuo savąjį po darbo grįžusi beužimti, o ką jau apie savaitgalius.Neįdomūs jam žaislai, tik kamuoliukus dar pasvaido, bet max kokias 10min..O tada tąso už rankos paėmęs pirmyn ir atgal, zyzia.. Patinka tai , kas draudžiama: kompiuterį "pareguliuoja", degtukus nori pagraižyti, mano kosmetikos krepšelyje pasirausti ir pasukinėti ką randa, cukriuką ar kruopas papilstyti, na dar į klozetą paplėšyti popierių ir nuleisti vandenį, kai gaminu maistą-pamaišyti puode ar keptuvėje gaminius.Viskas.
Gal turite ką išradingesnio pasiūlyti?
Tiesa, kai buvo tarpšventinis laikotarpis ir didžiuosiuose prekybos centruose vyko ala koncertėliai-tai mažius bėgdavo prie scenos pavėpsoti, irgi patiko
Atsakyti
Mes planuojam vaiką nuvesti į Keistuolių teatrą. Kaip tik šį sekmadienį rodys spektaklį vaikams "Pelytė Zita", 1 valandos trukmės. Manau, valanda kaip tik tokiam mazgiui, tikiuosi, neatsibos. Parašysiu po to įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
Mes su 1,3m sūneliu stengiamės važiuoti pas draugus. Visi draugai turi vaikus, mažesnius ar didesnius. Bet šiaip Edvinukas labai mielai važiuoja( pats procesas jam patinka), žaidžia su lego ir pan su mumis. Man atrodo smagu būtų į kokią lavinimo mokyklėlę su vaikiuku nulėkti, bet iki trijų metų reikia mokinti tokių elementarių dalykų, kad tai galima daryti lauke, kambaryje ir tt mirksiukas.gif
Atsakyti
tokio amziaus vaikas vienas ilgam nemoka demesio sukaupt, jam greit pabosta...
ax.gif man gerai, mazasis turi su kuo zaist wub.gif
Atsakyti
sutinku,kad tokio amziaus vaikui sedeti vienoje vietoje ar zaisti su tais paciais zaislais greitai atsibosta.mano sunus tada atranda idomesniu dalyku-pasikuisti po spinta,kompaktinius diskus apziureti....kuo daugiau stengiuosi isvesti i lauka pasivaikscioti.ir grynu oru pakvepuoja,ir ispudziu nauju igyja.tada namie ramiau zaidzia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine @ 2006 08 26, 22:14)
tokio amziaus vaikas vienas ilgam nemoka demesio sukaupt, jam greit pabosta...
ax.gif man gerai, mazasis turi su kuo zaist  wub.gif

Maniškis ir turi su kuo žaist ax.gif Bet jei tik sese nori - tada jis viską daro, ką ji sako - ir paguli, ir "miegot" eina, ir leidžia but sušukuojamas, ir tt. Bet jei sesei ner nuotaikos su juo užsiimt - tada jau muštines vyksta doh.gif O šiaip mes esame pripirke dideliu kaladeliu, lego - statome namus; toliau mašinos mūsų megstamiausias užsiemimas - tarp namų pastatytu važinejame. Megsta, kai dainas dainuoju ir ypač šokti. Kartais paskaitau knygų - kur daug gyvunų ir kaip jie kalba - tada bando kartoti tuo visus garsus. Dar turime tokį kilimą, su kurio ir namus statom - jam patinka juos griaut...Dar muilo burbulai - oi kaip patinka, tada džiaugsmo pilnos kelnes. O šiaip puse žaislu paslepiu, o po kokiu 10 dienu duodu žaist, o kita puse paslepiu. Tada va ir pats žaidžia. Na, mylimiausias užsiemimas po seses žaislus pasikrapštyt laugh.gif
Atsakyti
mums 14 menesiu, nei broliuko, nei sesutes neturim. megsta zaisti su lego kaladelem, kamuoliais ir mamytes tase kraustyti ( tada tai valanda bus uzimtas). o dar patinka gaudyniu zaisti.
Atsakyti