QUOTE(lakmėja @ 2013 01 30, 13:21)
labai fainiai, o man tik klausimas yra kada skaitosi tas raudonos (uzdejimas) ar vakare ar ta minute kai neklauso , nes uz gera darba tai suprantu kad pagiri , pakabini ir vaikai didziuojasi kad gera darba padare, o kaip su kita puse ? va neklauso ,tai ta pacia minute ir eini kabini?
taip taip, būtent visos tos saulutės kabinamos tą pačią minutę, na, nebent paskuba ,,pagrąsins:, akd gaus raudoną saulutę ir pasitaiso į gerąją pusę : atsiprašo sesutės, skuba susitvarkyti žaisliukus.... žodžiu, dar gauna šiek tiek laiko pasitaisyti.... bet būna, kad didukė ir pasako : ,, aš noriu raudonos saulutės" padariusi kokį negerą darbelį, arba tieisiog pritingėdama tvarkytis.... tai ką gi - tuomet einam ir jos pačios prašymu kabiname raudoną saulytę :0
dabat jau nuo vienso dienos nukabinu tas saulutes ir prikabinu prie kitos.... bet kol jos buvo dar visai ,,šviežios", tai iš tiesų didukei buvo didelis azartas eiti ir pačiai atnešti tas šypsenėles nuo palangės.... tai ir pačiai, toks tuo pačiu džiaugsmas ir apgalvojimas savo darbelio benešant iki saulutės
ašš tikrųjų, kur atradau šią idėją, tai ten buvo kažkoks varantas, su kišenėlėmis į kurias sudedamos tos šypsenelės ar kažkas panašaus... Tiesą sakant labai nesigilinau, ti pasiėmiua pačią tą idėjos esmę ir surūrėme ją savaip.... kas bandysit daryti- tai tikrai manau, apsidarysite daug gražesnę saulutę, nes man sava, kažkiap nelabai
ir dar rašanat ant delniukų dienų pavadinimus, buvo galima užrašyti juos žaismingiau- įaviriomis spalvomis ar kaip tik kiekvieną dieną sirtinga spalvyte ir dar kažkaip sužaisti su savaitės dienų išmokimu..... beje delniukia esantys dešinėje saulytės pusėje gavosi apversti ir mūsų dienų pavadinimų užrašai apsivertė
būtų smagu tikrai išvysti ir kitokių šios idėjos variantų
pasiūliau savo didukės forume šią idėją- tai kur tau, nėra laiko, nėra fantazijos, vaikai juk daug dareželyje užsiima, namie knygelių ir kaladėlių per akis ir t.t
o mane graužia sąžinė , jei kurią dieną neužsiimam su mergiatėmis kokiu nors darbeliu.... gretai ateis tas laikas, kai vakarias nebeturėsiu tiek laiko savo merginukėms, tai ir norisi išnaudoti kiek įmanoma daugiua laiko...
dabar esam širdelių- varpelių gamybos procese.... bet ten daugiau mamytei darbo, nei mergaitėms....