Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaidimai

o gal turit kokių idėjų, ką daryti iš tualetinio popieriaus tūbelių? turiu jų daug prikaupus, bet idėjos jau baigėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2012 03 08, 12:52)
o gal turit kokių idėjų, ką daryti iš tualetinio popieriaus tūbelių? turiu jų daug prikaupus, bet idėjos jau baigėsi smile.gif

va va, ir aš kaip tik ruošiausi šito dalyko klausti?

na, kiek mačiau kopijuotoje knygoje apie darbelius iš kiuašinių indelių, tai galima suklijuoti toletinio popieriaus tūbelę ir kiaušinių indelių vieną tą kiaušinio ,,vietukę", nudžai, prilipini kojeles ir dar ten ką nors nupaišai ir gaunais koks nors gyvūniukas

mokykloje, kur dirbau, 12okės buvo padarę nuostabų projektą- paveikslus iš šių tūbelių thumbup.gif thumbup.gif , tai manau ir su vaikais galim bandyti visaip kaip klijuoti tais tūbeles vieną pire kitos ant kokio kartono lapo, paskui dar nudažyti ir gausis šaunus paveikslas thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 08 kovo 2012 - 13:15
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 08, 11:37)
Normalu yra, kad vaikui greit nusibosta. Jis nesugeba dėmesio ilgam sutelkti į vieną dalyką, todėl, praėjus kažkiek laiko, jam pasidaro nebeįdomu, ir jis nori kitos veiklos  mirksiukas.gif
O ir kalbėti išmoks. Mūsiškis gal tik nuo 2,4 metukų persilaužė į žmonišką kalbą. Iki tol tik savo paukščių kalba kalbėdavo intensyviai, su keliais normaliais žodeliais. O dabar tarška nesustodamas.
Tiesiog apsišarvuokit kantrybe - nusibodo piešti? Eikit pūst muilo burbulų. Tada čiupkit dažus pirštukais piešti ar flomasterius. Žirkles - juk laikraščių ar žurnalų pilni namai. Galų gale skaičiuokit sagutes. Ar per šiaudelį pūskit vatos gabaliukus per staliuką - mes taip žaidžiam popierėlių karą - aš sėdžiu vienoje pusėje staliuko, jis kitoje ir pučiam vatos ar popieriaus gabaliukus vienas į kitą (plius toks žaidimas ir kalbėsenai taisyklingai padeda). Nusibodo - imkit knygutę. Po to eikit pašokinėt ant lovos. Ir t.t.  4u.gif 
Aš stengiuos, kad pasyvų žaidimą keistų aktyvus. Taip ir duodamės visą dieną karsta.gif

O geriausia, ką galiu patarti - įtaisykit vaikams žaidimų draugą/ę  thumbup.gif  Dabar mūsiškis turi kompanijonę, tad ir mamai daugiau laiko atlieka namų ruošai, valgio darymui, bet ne laisvaliakiui  lotuliukas.gif

Ir dar vienas dalykas - nebijokit leist vaikui išsiterliot ar išterliot žaidimų vietą. Man lengviau išsivalyti nei kentėti niurzgėjimus, kad nuobodu  biggrin.gif

Aciu uz issamu patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 03 08, 08:41)
lotuliukas.gif  as galvojau kad zelatina istirpdet, uzsaldet ir po to j dazet  doh.gif

Taip ir dariau:) Tik as zelatina, zele pavadinau:)
Atsakyti
[quote=skyler,2012 03 08, 11:52]

Kamuoliuku labirintas is tuoletinio popieriaus
Atsakyti
dzela,
ar turi pasidariusi šviesos stalą, gal patartum kaip daryti.
Atsakyti
QUOTE(akine @ 2012 03 10, 22:19)
dzela,
ar turi pasidariusi šviesos stalą, gal patartum kaip daryti.

Rimta sviesos stala pagaminti, reikia tecio pagalbos. Pilna instrukciju youtube. Mes turim pati paprasciausia varianta. Deze ir kaledines lemputes.

Jysk

Musu Musu

Siap dezeje svarbiausia dangcio lygumas:) Kad butu patogiau.
Atsakyti
o aš jau pradedu iš anksto regzti mintis Velykoms, kaip galima įtraukti 2-tukę panlę į netradicinį margučių marginimą apart to, kad duoti piešti ant jo su flomasteriu ar klijuoti lipdukus.... esu girdėjus, kad yra kažkaip su manais daroma, bet kaipp, taip ir neįkirtau tos metodikos... blush2.gif

lauksiu kūrybiškų patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 03 11, 09:41)
o aš jau pradedu iš anksto regzti mintis Velykoms,  kaip galima įtraukti 2-tukę panlę į  netradicinį margučių marginimą apart to, kad duoti piešti ant jo su  flomasteriu ar klijuoti lipdukus.... esu girdėjus, kad yra kažkaip su manais daroma, bet kaipp, taip ir neįkirtau tos metodikos...  blush2.gif

lauksiu kūrybiškų patarimų 4u.gif

Kadangi ruosiu visa "kiausinini irasa", nesupykit kol kas dar nepasakosiu. Bet galiu pasidalinti vienu man labai patikusiu patarimu.

kaip maziukams dazyti kiausinius
Atsakyti
QUOTE(Dzela @ 2012 03 11, 17:12)
Kadangi ruosiu visa "kiausinini irasa", nesupykit kol kas dar nepasakosiu. Bet galiu pasidalinti vienu man labai patikusiu patarimu.

kaip maziukams dazyti kiausinius

o čia tuos kaiušinukus tos mergytės merkia į dažus?

va, sugalvojau šiandien tokią idėją- eisim gaminti makaronų ežiukų biggrin.gif - msaigstysim į plastilino rutuliukus...

Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 03 11, 17:10)
o čia tuos kaiušinukus tos mergytės merkia  į dažus?
va, sugalvojau šiandien tokią idėją- eisim gaminti makaronų ežiukų biggrin.gif  - msaigstysim į plastilino rutuliukus...

dekui uz ideja bandysiu ir as eziukus padaryti, gal patiks .. ax.gif

nors nupirkau saviskiui modilina kvepianti , ir jam slykstu ji paimti g.gif kaip kokio suduko purtosi g.gif niu bet gal ismeigti makaronus nebus slykstu ,.. smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei patinka toks uzsiemimas: My Webpage
Atsakyti