QUOTE(kigaite @ 2012 03 02, 16:06)
Sveikos,
labai idomiu zaidimu, minciu prisiziurejau ir daug ka isbandeme, taciau mano 2 metu sunui neidomu
kelios minutes ir baigta, nueina arba supykes ismeto viska, jeigu ko nepasiseka atlikti. Gal dar per anksi kai kurie zaidimai tokiam amziui? Skaiciuoti iki 10 moka ir atpazysta visus skaicius, bet kalbeti raiskiai nemoka - sava kalba sneka. Issisemiau - kazka netaip darau
na, aš kiek skaičiau, tai svarbu visada atsižvelgti į vaiko nuotaiką, jeigu matosi, kad nepatinka ar nenori, tai ir atidėti tą žaidimą vėliasniam laikui, vėl pasiūlyti po savaitės ar dar vėliau. Šiaip gali būti, kad kai kuriems žaidimams jūsiškis dar mažutis, juk tik du metukai, maniškiui trys, tai jau labai noriai žaidžia ir jau kai mato kad ką nors ruošiu tai jau nenustygsta vietoje
šiaip manau tokio amžiaus vaikučiui turėtų patikti spalvinti su vandeninėmis spalvomis ar guašu, siūlau išbandyti visokius būdus - piešti pirštukais, daryti rankyčių, kojyčių atspaudus (visą laiką pirmiausia pradėkite pati, parodykite kaip daryti). Pabandykite piešti su dideliu teptuku arba susikarpykite virtuvinę kempynėlę ir štampuokite nusipieštą ar atsispausdintą paveiksliuką. Maniškiui labai patinka plastelinu apklijuoti paveiksliukus - nupiešiu ką nors arba atsispausdinu iš interneto, pridarau jam mažiukų rutuliukų ir jis klijuoja ant paveiksliuko. O šiaip būna, kad aš kviečiu saviškį piešti ar žaisti, o jis nenori, tai atsisėdu ir pradedu spalvinti ar klijuoti, tai maniškį smalsumas visada nugali, greit atbėga pažiūrėti ir ką ten mama daro
Šiaip siūlau neskubėti, tas susidomėjimas žaidimais dar tikrai ateis