Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaidimai

Aš nupirkau dvi knygutes: "Ką veikti per atostogas?" ir "Darbeliai mažiesiems menininkams", vaikui pavarčius patiko, mėginsim leisti laiką pagal tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2008 06 29, 15:53)
Aš nupirkau dvi knygutes: "Ką veikti per atostogas?" ir "Darbeliai mažiesiems menininkams", vaikui pavarčius patiko, mėginsim leisti laiką pagal tai  biggrin.gif

Gal galima placiau bigsmile.gif ?
Jei rasit kokiu idomiu, gal pasidalinsit? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Lipdyti, piešti, klijuoti, kepti, auginti, sodinti, darbai iš molio, plastelino ir pan. Tikrai fainiai, tik jau tokiems truputį didesniems, na gal nuo 3 metų biggrin.gif Šiaip pirkau knygų klube Alma littera. Paskaitykit, ten yra trumpas aprašymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ivairus darbeliai
Atsakyti
Mėgstamiausias užsiėmimas dėliones dėlioti.Teta iš užsienio prisiuntė įvairiausių gražios pažiūrėt ir vaikui įdomu dėliot.Dar knygeles vartom ir mėgdžiojam smile.gif Be abejo pasakos ir įvairūs jūdrūs žaidimai lauke.
Atsakyti
Mums labai patiko si knygele: SMALSIUKAS. Užduotys ir kūrybiniai projektai 3 metų vaikams

Yra atskiros knygeles 3,4 ir 5 metu vaikams.
Kiekvienam puslapyje yra vis kitos uzduoteles: nuspalvoti kreidelemis, piestukais, flomasteriais, guasu, pirstuku, akvarele, kempinele ir pan. Apklijuoti plesytu spalvotu popierium, blizgiu popierium, siulais, manu kruopom ir t.t. Supazindina su savokom arti-toli, viduje-isoreje, mazas-didelis, kuno dalim, metu laikais ir dar daug visko.

Dar maciau kad yra tokios knygeles:Trupinėlis ir Mazylis Gal kas turit? Ar patinka? Idomu nuo keliu metu tinka?
Atsakyti
Mums "Du gaideliai" irgi liuks. Labai patinka ir "Mano batai buvo du", bei kiti. Bet dėl lavinamųjų žaidimų, tokių kaip: kaladėles sudėlioti, surinkti ką nors, ar spalvinti, dukrytei neįdomu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 11 05, 19:58)
Jau galit parsisiusti is mano psl lavinamuosius zaidimus

P.s. jei kas dar turi - prasom rasyti sioj temoj arba siusti man!

GAILA KAD NEBEVEIKIA PUSLAPELIS....

Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2008 08 26, 14:11)
Mums labai patiko si knygele: SMALSIUKAS. Užduotys ir kūrybiniai projektai 3 metų vaikams

Dar maciau kad yra tokios knygeles:Trupinėlis ir Mazylis  Gal kas turit? Ar patinka? Idomu nuo keliu metu tinka?

Mes turime "Mazyli". Gera knygute, bet mes ja naudojame ne visai pagal paskirti, nes pradejom naudot nuo 1,5metu... Tai darome kaip sugebame, ne butinai pagal instrukcijas. 4u.gif

O siaip ten irgi pacios ivairiausios piesimo, spalvinimo ir darbeliu technikos. Realiai manyciau tinka nuo kokiu 3 metu, bet ir mazesnis rast ka veikt - va mes randam. smile.gif
Atsakyti
Arteja graziausios sventes tai ir temele pagyvinam naujais darbeliais blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murgita: 11 gruodžio 2008 - 01:56
Siūlau apsilankyti šioje naujoje svetaineje http://www.volungele...?page=teveliams, kurioje yra skirtukai Mamos mokykla, Animuotos pateiktys ir Darbai darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Mūsų mažoji (1,5 m.) labai mėgsta knygeles (ypač lietuviškas Dajalita leistas knygeles), paveikslėlius, mokomės naujus žodelius ir kt. Taip pat labai noriai piešia (kol kas tik baksnoja ir šiaip terlioja).

Taip pat mokom abėcėlės, nes labai jai patinka raidelės. Turime tokias korteles (pirkom Vaga kygyne, bet galima ir pačioms kažko panašaus pasigamint), su paveikslėliais ir su raidelėm.
Tai nepabosta, kasdien pasklaido, pakalba, ką moka... smile.gif

user posted image

Dar mėgsta "pagroti" metalafonu, kuris skirtas nuo 1,5 m. (dažniausiai jie būna skirti vyresniems nei 2-3 m.) Arba klausyti, kai aš jai groju, skambinu natas.

user posted image
Atsakyti