Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaidimai

QUOTE(Emyna @ 2008 03 21, 16:28)
aciu uz pastaraja nuoroda thumbup.gif  labai patiko . belieka mums iki jos uzaukti  mirksiukas.gif

nera uz ka mirksiukas.gif mano dukrytei tai coloring online labai patinka siuo metu thumbup.gif
Atsakyti
Aha, tikrai smagi nuorodele bigsmile.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu atrodo jau ir užaugusi esu, bet man labai patiko disney puslapiukas:) Kiek ten įdomių smulkmenyčių...smile.gif)) Nors mano mergaitei dar anksti bet galvoju vis tiek atspausdinti koki peliuką ir pakabinti prie lovytės. Turėtų susidomėti:)
Atsakyti
QUOTE(snaiga @ 2008 03 22, 08:59)
Niu atrodo jau ir užaugusi esu, bet man labai patiko disney puslapiukas:) Kiek ten įdomių smulkmenyčių...smile.gif)) Nors mano mergaitei dar anksti bet galvoju vis tiek atspausdinti koki peliuką ir pakabinti prie lovytės. Turėtų susidomėti:)

drinks_cheers.gif pakabink peliuka, bet nespalvota. Po keliu savaiciu pakabink toki pat tik jau spalvota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2004 12 01, 16:50)
galima ant medhziagos prisiuti yvairiausiu sagu smile.gif taip pat vaikams labai patinka cocacolos plastikiniai buteliai, kuriuose prideta kokiu smulkmiu, kad jie barshketu smile.gif

Maniškė labai trumpai tuo domėjosi- aš iš Dėvėtų nupirkau tokį kilimėlį: ten prisiūta buvo didelis obuoliukas su kirmėlyte, plastmasinis veidrodėlis, priedo prisirinkau pas močiutę viokio dydžio sagų ir tvirtai prisiuvau- net nežiūri į tą pusę- dabar labai gailiuosi- geriau reikėjo paimti ir ne po 1 prisiūti- bet ant gunelės suverti sagas ir pritvirtint gumą prie to kilimuko- ir darbo mažiau ir vaikui smagiau...

QUOTE(lengvute @ 2004 12 22, 14:47)
dar čia žaidimai nuo 0 mėn.  biggrin.gif : http://www.pampers.l..._savo_vaikais/2
O realiai, mamytės, nuo kiek laiko žaidimukus su kūdikiais žaidžiat  g.gif ?

Na nuo gimimo rolleyes.gif , mes su Mb visiškai ignoravom gydytojos pasakymus, kad kūdikis "nemato" kad "nereaguoja" išvada mūsiškė anksti anot gydytojos pradėjop reaguoti į žaislus, į garsus ir t.t.t

Dar maniškei dabar 1 metukai ir 3 savaitėlės. Šiuo metu ji pati save užsiima lotuliukas.gif tiksliau- aš paėmusi didelį pikniko krepšį į jį pridėjau visko: skėtį, jos žaislus, lipniuosius neišpakuotus lapelius, žaislinius karolius... na visokių "įdomybių" ji sėdi ir atsidaro- kišą ranką (krepšys užsidaro) ir apčiuopom... ką ištraukia, tą... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uzmaciau viena gera internetini puslapiuka, tai imetu ir cia nuorodele

nuoroda cia
Atsakyti
ploja.gif pagaliau radau tema kurios ieškojau aciuks.gif jum nes nebežinau kaip žaist su mažąja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinute @ 2003 11 05, 10:08)
As nusipirkau knygele "Kudikiu smegenu manksta". Ji skirta iki vieneriu metu. Ji skirta kudikiams iki vieneriumetu. Ten suskirstyti zaidimai pagal menesius. Tai visai idomiu dalykeliu yra. Dalis aiksu zinomi zaidimai, bet kitu as su savo maze nebuvau isbandzius.

kur nusipirkai tokia knyga?
Papildyta:
QUOTE(lengvute @ 2004 12 22, 13:47)
dar čia žaidimai nuo 0 mėn.  biggrin.gif : http://www.pampers.l..._savo_vaikais/2
O realiai, mamytės, nuo kiek laiko žaidimukus su kūdikiais žaidžiat  g.gif ?

labai aciu, perskaiciau pora einu zaist biggrin.gif
Atsakyti
labai ydomus zaidimai , bandysiu pazaist kai trupuciuka isaugsim smile.gif
Atsakyti
SVeikos bigsmile.gif
Vasara prasidejo, o musu mazieji daugiau laiko praleis namie (bent jau mes) todel suku galva, ka cia nuveikus.
Vienoj knygutej radom instrukcija, kaip pasidaryti traukinuka is popieriaus bigsmile.gif
Idesiu ir jums pasiziureti, o jei bus norinciu, idesiu ir pacias aplikacijas mirksiukas.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murgita: 24 birželio 2008 - 13:42
O cia kitokios aplikacijos Ukis
Atsakyti
ukis labai fainas rolleyes.gif
Atsakyti