Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaidimai

QUOTE(Murgita @ 2007 11 08, 01:14)

Agnyte, cia irgi nebloga veikla, su vaikuciu  thumbup.gif , tik vat pastebejau, kad temele jau kazkiek susidvejinusi, panasia temuke radau sicia

oi, aciu, kad uzrodei, nebuvau radusi dar tos temeles 4u.gif

Simsi, labai faini darbeliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2007 11 08, 15:06)
Su dukryte lankom Strazdanėlių mokyklėlę, tai parodysiu ką darom per dailės pamokėles. Galima taip užimti vaikus ir namuose.  4u.gif

Nu super darbeliai thumbup.gif bigsmile.gif
Va bus ir mums nauju darbeliu, o tai jau jauciu, kaip senka mano fantazija doh.gif

Atsakyti
Visai neblogas darbelis, net ir mano vyresneliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2007 11 08, 19:26)
Visai neblogas darbelis, net ir mano vyresneliui biggrin.gif

Kuris darbelis? g.gif
Atsakyti
Oi kokie grožiai!
O kokius naudojate klijus? paprastus, ar būna kokie vaikiškesni-ekologiškesni?
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 11 08, 23:09)
Kuris darbelis?  g.gif

Kuriuos simsi pasiule blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svasti @ 2007 11 08, 21:13)
Oi kokie grožiai!
O kokius naudojate klijus? paprastus, ar būna kokie vaikiškesni-ekologiškesni?

Ziurint koki darbeli darom. Kartais lipala, jei norim kad geriau laikytu, o popieriui tai paprastus g.gif Nelabai as cia maciau kazkokiu spec, bet gal ir yra, tiesiog nepagalvojau apie tokius, o Lietuvoj gal butu galima ir paieskoti g.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam paprastus klijus. Arba piestukinius arba lipala. Jeigu klijuojam skystais klijais, tai ipilu i vienkartini indeli ir duodu teptuku tepti (kaip dazais smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2007 11 09, 14:18)
Mes irgi naudojam paprastus klijus. Arba piestukinius arba lipala. Jeigu klijuojam skystais klijais, tai ipilu i vienkartini indeli ir duodu teptuku tepti (kaip dazais smile.gif )

drinks_cheers.gif va butent, skystus klijus taip patogiausia duoti vaikui, tik aisku, jei vaikas mazesnis, tai reikia saugoti, kad neisikistu i burnyte
Atsakyti
Gal kuri dar nemate sios temos. Cia yra nemazai ideju dailes uzsiemimams kuriuos pasiule Aureja.
Papildyta:
Dar namie esam dare toki ezi. Is druskos teslos padariau eziuko kuneli, o dukrytei daviau susmaigstyti spygliukus (degtukus). Labai patiko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2007 11 11, 18:29)
Gal kuri dar nemate sios temos. Cia yra nemazai ideju dailes uzsiemimams kuriuos pasiule Aureja.
Papildyta:
Dar namie esam dare toki ezi. Is druskos teslos padariau eziuko kuneli, o dukrytei daviau susmaigstyti spygliukus (degtukus). Labai patiko  thumbup.gif

Aciu uz gera temuke, nebuvau tikrai dar tokios radusi thumbup.gif

Labai grazus eziukas, kaip tik bus kaledoms thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes
Kaip gerai kad radau sia temele norejau paklausti ko galima uzimti 1.2metuku mergaite nes as pasiziurejau temeleje daugiau vyresniems as nemoku nei eilerasciu nei daineliu o ka perskaitau kol po darbo gristu mano ir pamirstu verysad.gif eziuko ideja thumbup.gif o su paisymu tai net nezinau bijau bandyti mes pasiimam tusini ir paisom ant popieriaus taskus o kai as pradedu rodyti ka nors ji nueina gal as paprasciausiai nemoku uzimti vaiko verysad.gif
Atsakyti